Hae
Palasia Arjestani

Haluatko Buzzadoriksi?

En ole tainnutkaan vähään aikaan mainita mitään buzzadorista ja buzzauksesta. Mä olen toiminut buzzadorina jo aika monta vuotta, en edes muista kuinka monta! Saan siis aika ajoin mahdollisuuden osallistua buzzadorin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi kotiin erilaisia tuotteita testattavaksi. Välillä kampanjat on blogikampanjoita eli testaan tuotteita ja teen niiden toimivuudesta oman arvioini blogiin. Toinen tapa buzzata on face to face eli ensin testaan tuotetta itse ja sen jälkeen kerron siitä kasvokkain ystäville/tutuille ja annan heillekin samaa tuotetta testattavaksi. Tämän jälkeen teen buzzadoriin raportin, jossa kerron oman ja ystävieni mielipiteen tuotteestan ja sen ominaisuuksista. Helppoa ja hauskaa!

Buzzadorina oon testaillut hyvin paljon toisistaan poikkeavia tuotteita. Tässä niistä joitakin.

1. Watson.fi palvelu

kuvia-0023-800x557kuvia-0223-800x533Tässä kampanjassa sain testata ilmaiseksi Watson-palvelua, jonka avulla pystyy tallentamaan tv-ohjelmia sekä vuokraamaan Makuunin leffoja kätevästi suoraan esim. tablettiin tai älypuhelimeen. Watson-kampanjan postaukseen pääset tästä.

2. Veetin Easy Wax

veetVeetin kampanja oli face to face buzzaus, mutta pientä juttua kirjoittelin myös blogissa. On muuten näppärä vehje, oletteko testanneet? Pitäiskin taas kaivella kone esille ja antaa karvoille kyytiä 😀 Veetistä kerroin tämän postauksen lopussa. Onpa ollut hoikassa kunnossa noihin aikoihin!

3. Hälsans Kök-kasvisruoat

hälhälshälsaTässä kampanjassa sain lahjakortin S-ryhmän kauppaan ja kävin itse ostamassa tuotteet, joita halusin maistaa ja testata. Testiryhmänä meitä toimi vähän isompi porukka, jolla maisteltiin kasvispihvejä ja -pyöryköitä, falafeleja sekä soijanakkeja. Pihvit ja nakit oli varsin positiivinen yllätys! Tällaiset ruokaan liittyvät kampanjat on yllättäen mun suosikkeja 😀 Kokemuksia Hälsans Kök-tuotteista pääset lukemaan tästä.

4. Maxim-urheiluravinteet

mamaxTässä kampanjassa sain kotiin testattavaksi laatikollisen erilaisia Maxim-urheiluravinteita, kuten patukoita ja juomia palautumiseen sekä energian lisäykseen. Eniten taisin tykätä patukoista. Ne oli todella herkullisen makuisia! Ei muuten jäänyt yhtäkään patukkaa kaappeihin pyörimään 🙂 Tästä kampanjasta pääset lukemaan enemmän tästä.

5. Valio Onni puurot

valvaliTässä kampanjassa tyttö pääsi pääosaan ja maistelemaan Valion Onni puuroja. Tuohon aikaan puuroja kului melko lailla eli olimme todellakin sopivaa kohderyhmää! Kaikki puurot maistui ja hävisi kaapeista. Käteviähän nuo olivat kuljettaa mukana, pestä ja kierrätääkin. Kiva kampanja 🙂 Enemmän meidän testailuista pääset lukemaan tästä.

Tässä siis vain murto-osa buzzador-kampanjoista joissa minä olen ollut mukana! Näiden lisäksi olen testaillut mm. Viledan siivousliinoja, maistellut Belvita-keksejä, haistellut Air Wick-huonetuoksuja sekä herkutellut SteneOven Tradizionale pizzoilla! Muista minun buzzauksista pääset lukemaan tägin Buzzador alta. Buzzadorina toimiminen on täysin ilmaista ja vapaaehtoista. Mihinkään kampanjaan ei ole pakko osallistua jos ei tahdo ja tarjotuista kamppiksista voi valita aina vain ne mitkä itseään kiinnostaa.

Nyt buzzadoreiksi etsitään erityisesti kissanomistajia, ruuanlaiton ystäviä, 15-18-vuotiaita nuoria, kauneudenhoidosta kiinnostuneita, pikkutarkkoja henkilöitä, yli 30-vuotiaita kivuista kärsiviä, bloggareita ja äitejä. Vaikket näihin kohderyhmiin kuuluisikaan niin silti kannattaa liittyä mukaan, sinullekin löytyy aivan varmasti jokin mukava kampanja toteutettavaksi! Lisää Buzzadorista pääset lukemaan täältä. Jos päätät rekisteröityä ja liittyä mukaan Buzzador-joukkoon niin muistathan laittaa suosittelijaksi minut eli Mandi1983 🙂

Onko teistä joku jo buzzadorina?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *