Hae
Palasia Arjestani

Kun mieli mustenee.

Heti kun pääsin kehumaan miten olen pysynyt terveenä niin eikös joku pöpö minut saman tien tavoittanut. En edelleenkään tiedä johtuuko tämä kaikki vain siitepölyistä tms vai onko mulla ihan oikea flunssa päällä. Veikkaan noiden yhdistelmää. Eilen aamulla heräsin kurkku kipeänä ja ihan tukossa. Päivän aikana olo alkoi huonontua enkä jaksanut tehdä yhtään mitään. Ja illalla kun olisi ollut tiedossa kiva luento naisten hyvinvoinnista! Mistähän se johtuu että aina sairastuu kun olisi joku kiva juttu tulossa? Naisten hyvinvointi illasta voitte käydä lukemassa Monnan blogista. Tuosta mä jäin paitsi, yhyy. Toivottavasti noita luentoja tulee vielä lisää 🙂

IMG_20140514_174010

20140513_174117 20140513_171815 IMG_20140512_143741

Mun uudet Nike Air Maxit <3

Mun uudet Nike Air Maxit <3

Eilinen ilta meni maatessa ja kieriskellessä itsesäälissä ja negatiivisissa ajatuksissa. Mun mieli menee mustaksi aina kun sairastun. Eihän se olotilaa paranna, mutta näin siinä käy joka kerta. Kaikki ajatukset ovat negatiivisia enkä jaksa etsiä positiivisuutta mistään. Aika usein yksi päivä menee syödessä miten sattuu ja sättiessä itseänsä. Tuntuu epäreilulta, että muut saavat treenata terveinä ja itse sairastaa. Peilikuva on ihan paska ja olen varma että lihon muodottamaksi juuri sinä päivänä. Niin kuin se edes olisi mahdollista. Mua ärsytti suunnattomasti eilen kun mies lähti salille ja jouduin itse jäämään kotiin huono oloni kanssa. Eihän muillakaan ole silloin oikeutta olla energisiä ja treenata, jos minäkään en voi olla! Eihän!? Tuleeko teille tällaisia ajatuksia kun sairastutte vai olenko yksin olotilani kanssa?

Smoothien terästin tänä aamuna kaikella hyvällä ja terveellisellä: paljon hedelmiä, marjoja, siemeniä ja macaa. Inkiväärin unohdin, mutta macaa muistin lurauttaa reilusti!

Smoothien terästin tänä aamuna kaikella hyvällä ja terveellisellä: paljon hedelmiä, marjoja, siemeniä ja macaa. Inkiväärin unohdin, mutta macaa muistin lurauttaa reilusti!

 

20140516_060710

Oletteko maistaneet Fazerin Puikula kaurapaahtoja? Jestas, miten hyviä!

Oletteko maistaneet Fazerin Puikula kaurapaahtoja? Jestas, miten hyviä!

Duunilounas sisältää paljon vihanneksia!Duunilounas sisältää paljon vihanneksia!

Onneksi se on yleensä vain tuo yksi päivä kun kaikki ärsyttää ja harmittaa. Tänään on fiilis ollut flunssasta huolimatta paljon parempi ja muistan jo senkin ettei tämä ikuisuutta kestä. Hyvinhän mun asiat loppujen lopuksi ovat. Iltapäivällä lähdetään ajelemaan mökille ja viikonloppu on aluillaan! Täytyy muistaa ettei negatiivisuudella pääse kovin pitkälle, mutta positiivinen ajattelu kantaa kauaksi 🙂 Mökillä syödään hyvin ja puuhastellaan yhdessä. Ensi viikolla mä olen taas iskussa 😉

Tämmönen virnunaama mulla oli seurana.Tämmönen virnunaama mulla oli seurana.

20140515_180754Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopulle? Kuvat ovat sekalaista settiä (ja kuvatekstit näköjään lihavoituja…) puhelimen kätköistä, joten älkää ihmetelkö 🙂

7 kommenttia

 1. Punttimimmi kirjoitti:

  Ei vitsi, mulla ihan sama ongelma! Eilen alko yhtäkkiä siitepölyallergia/flunssa, mutten tiedä kummasta on kyse! Anyway niin kurkku kipeä ja tukkoinen olo ja veto poissa. Ihan yhtä paha ei kuitenkaan ole kuin sun kuvailemat oireet, sillä treenaamassa oon käynyt, vaikkakin puoliteholla. En vain jaksaisi uskoa että olen kipeä, ja treenihän ei allergiaa pahenna joten sitä on hyvä syyttää 😀

  http://punttimimmi.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla taisi kurkkukipu jälleen kerran johtua kovasta yskimisestä. Pari päivää sitä kesti ja sitten meni ohi. Ihan tukossa olen edelleen ja treenikielto päällä niin pitkään kunnes olo alkaa helpottaa tai selviää mistä tämä johtuu. Aamusta iltaan olen aivan totaalisen tukossa 🙁

 2. everfit kirjoitti:

  I know the feeling! Oon nyt kärsinyt sisäilma+allergiaoireista ja ollut kuumeinen ja tukkoinen ja väsynyt ja vähän väliä jonkun taudin kourissa. Ihan kuin se olisi maailmanloppu – mieli menee aivan synkäksi ja on vaikea löytää iloa mistään, kun ei saa treenata. Ja tosiaan silloin iskee aina tyytymättömyys kroppaan ja on vaikea pitää ruokailut kurissa ja harmittaa ja masentaa eikä mikään oikein suju. On sitä elämässä tapahtunut paljon suurempiakin harmeja, mutta sairastaminen pudottaa aina johonkin kuoppaan, missä sitten piehtaroin pari päivää ja marisen mielessäni surkeaa kohtaloani, niisk.

  Sitten kun olo virkoaa ja pääsee treeneihin, olenkin taas yksi Miss Sunshine. 😀

  Tsemppiä ja paranemisia!!

  http://fitever.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Mä sain taas itseäni niskasta kiinni ja yritän pitää ruokailut aisoissa. Täytyy nyt vaan koittaa löytää muita elämäniloja joista nauttia. Treenaamaan tuskin pääsen ihan lähi päivinä…

 3. outi kirjoitti:

  Voihan ketutus sentään! Täälläkin nyt lykännyt jokin pieni kurkkukipu pääle ja yritän tasitella sitä vastaan kaikin voimin nyt. Allergiat kun ainakin helposti lykkää jotain tulehdustakin päälle kroppaan… 🙁 Paranemisia sinne!!!!

  http://outinfitness.fitfashion.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Eilen otettiin minustakin allergiakokeet. Josko vaikka olis oikeasti jonkun allergian pukannut päälle vaikkei allergialääkkeistä mitään apua tunnu olevankaan. Toivottavasti et tule kipeäksi!

 4. Mirgga kirjoitti:

  Ääh, ärsyttää sun puolesta! Pikaista toipumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *