Hae
Palasia Arjestani

Aikuisten hurvitteluilta

Heippa täältä sateisesta mökkimaisemasta! Kuinkas teillä on juhannus sujunut? Täällä on syöty paljon hyvää ruokaa ja fiilistelty porukalla keskikesän juhlaa, mutta siitä sitten enemmän omassa postauksessaan 🙂 Bloggaus on vähän jäänyt täällä mökillä, koska nettikin taitaa olla juhannustunnelmissa… Kirjoitan tätä postausta Samsungin tabletilla,  joten kirjoitusvirheitä saattaa olla loputtomiin enkä osaa tällä linkittääkään mihinkään 😀 Omat kuvat on edelleen kameralla, joten nämä postauksessa esiintyvät kuvat ovat joko  Johanneksen (Greenstreet.fi) tai Marjon (Hulluna vaatteisiin) käsialaa.

IMG_0073Greenstreet järjesti yhteistyön merkeissä useammalle bloggaajalle kivan illan Linnanmäellä. Oikeastaan olin aiemmin tavannut kasvokkain pelkästään Get fit stay healthyn Ainon ja muut tiesin ainoastaan blogien takaa tai instagrammista. Mukana oli Fitfashionin Marissa ( sairaan kaunis maailma,  Henriikka (aamukahvilla), Marjo (Hulluna vaatteisiin), Tiia (onnenrusinoita) siskonsa kera sekä Heidi (@heidinari) sekä pojat eli Johannes,  Marko ja Mikko. Sää oli kylmä,  mutta kuten aina, pistin lämpöisen pukeutumisen tyylikkyyden edelle ja olin kuin mikäkin paksu pingviini kaikkine vaatteineni 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikkeen sitä ihminen meneekin mukaan hyvässä seurassa! Siitä on jokunen vuosi aikaa kun olen viimeksi minkäänlaisissa vekottimissa käynyt. Jännitti järjettömästi ennen jokaista koitosta,  mutta niin vain selvisin hengissä jokaisesta 🙂

IMG_0079

IMG_1043

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_1054

En edes muista kuinka monta laitetta remuttiin läpi,  mutta Kingissä käytiin kahdesti! Ukon ja viikinkilaivan jätin väliin ihan suosiolla. Huomasin että perheen pienimmillekin on tarjolla aika mukavasti ilmaislaitteita ja kun aurinkoinen päivä koittaa niin pakkaan kimpsut,  kimpsut ja jälkikasvuni ja suuntaan tytön kanssa uudestaan Lintsille! Ruokapuolikin siellä on huomattavasti parantunut eikä ainoat vaihtoehdot ole enää hattara ja rasvaiset snägärieväät. Iso peukku siitä 😉

Henriikka nakilla..

Henriikka nakilla..

...ja hattaralla!

…ja hattaralla! Kuinka iloiseksi voi hattara ihmisen tehdäkään 🙂

IMG_0027

Aino&Marissa, molemmat mielettömän inspiroiva tyyppejä!

Aino&Marissa, molemmat mielettömän inspiroiva tyyppejä!

IMG_0016

Maailmanpyörässä. Tuuli aivan järkyttävän paljon!

Maailmanpyörässä. Tuuli aivan järkyttävän paljon!

IMG_0090

IMG_0107

IMG_1038

IMG_1039

Oli muuten jännä huomata miten paljon voi inspiroitua ja innostua ihan vaan keskustelemalla uusien ihmisten kanssa. Tästä porukasta tuli heti todella lämmin ja hyvä fiilis ja tuntui että ympärillä on hyvin samanhenkistä jengiä vaikka muuten varmasti erilaisia ollaankin! Mä olen hyvin varautunut ja hiljainen uusien ihmisten seurassa mutta toivottavasti osasin edes jotain pientä antaa itsestäni.

IMG_0049

IMG_0022

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohjelmassa olis ollut vielä herkullinen piknik kera raakakakkujen,  mutta kello oli jo niin paljon että jouduttiin Marjon kanssa rientämään bussiin ja unten maille. Harmillista! Olis hurvittelun jälkeen kakku poikineen kyllä maistunut 😀

IMG_1084

IMG_1085

Kiitos tyypit mahtavasta illasta ja loistavista kuvista,  toivottavasti tavataan vielä uudestaan!

 

4 kommenttia

 1. outi kirjoitti:

  Voi kun oli kivan oloinen päivä teillä, tääkin tahtoohurvittelemaan 😀

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

 2. marissa kirjoitti:

  Meillä oli kyllä kiva hurvittelu reissu. Vaikkakin itse pysyin laitteista kauempana ja uskaltauduin vain pariin. Pelkuri kun olen 😀

  Oli kiva tavata ja ehdottomasti onistuit antamaan itsestäsi positiivisen kuvan. Ei aina kaikkien tarvitse pälättää suunapäänä, hiljaisuuskin on hyvästä 🙂 Ens kerralla sitten vaan jäät pidemmäksi aikaa, niin ehdit mukaan myös piknikille. Harmiteltiin kovasti, että ette ehtineet nähdä auringon laskua sieltä kukkulalta..

  Kivaa kesälomaa <3

  • Jonna kirjoitti:

   Harmitti kovasti minuakin kun jouduttiin lähtemään bussiin. Samaan konkurssiin olis kyllä menny vaikka olisin jäänyt pidemmäksikin aikaa. Olin nimittäin aivan järkyttävän väsynyt seuraavana aamuna 😀 samanlaisia reissuja odotellessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *