Hae
Palasia Arjestani

Lapseton viikko

Meillä on lapsivapaa viikko menossa. Tyttö lähti sunnuntaina mumman ja paapan kanssa mökille lomailemaan ja me saadaan viettää miehen kanssa kahden keskistä elämää. Aika omituista. Mä olen niin tottunut, että tyttö on koko ajan vaatimassa jotain ja puuhaa on aamusta iltaan. Kotona vallitsee syvä hiljaisuus ja se on aika rauhoittavaa ja rentouttavaa 🙂 Telkkaristakaan ei tule kesäaikaan mitään katsomisen arvoista niin voi vaan nautiskella ja lukea kirjaa. Olla puhumatta mitään ja kuunnella ulkoa tulevia ääniä. En edes muista aikaa, kun oltiin miehen kanssa vain kahdestaan! Toisaalta voi heittä ihan hervotonta läppääkin kun ei ole ylimääräisiä korvia kuuntelemassa. Sitä mä olen ikävöinyt. Härskejä vitsejä, levotonta läppää ja toiselle leikkimielistä naljailua. Tyttö on nyt niin herkässä iässä ja imee itseensä kaiken mahdollisen ettei kotona voi puhua ihan mitä vaan. Nautitaan nyt kun voi!

20140719_143644Viikonloppu meni treenatessa, kokatessa ja siivotessa. Sitä normaalia lapsiperheen arkea. Kaikki mitä ei viikolle ehdi tekemään, tehdään sit viikonloppuna. Sopii mulle. Lauantaiaamuna heräsin niin aikasin, että keksin leipoa pullaa boksille vietäväksi. Coachi oli aika mielissään 🙂 Perjantain mobbausten jäljiltä paikat oli niin hyvin auki, että uskaltauduin kokeilemaan vähän split jerkiä. Mun olkapäät alkaa yleensä vihloa siinä heti alkumetreillä enkä ole koskaan pystynyt jerkkaamaan enempää kuin 30kg. Paitsi nyt, vikassa setissä kiloja oli jo 40! Jee 🙂 Lauantaina sain myös wallballit vihdoin ja viimein kulkemaan. Aikaisemmin otin jostain tuntemattomasta syystä pallon vastaan rystyset alas päin niin että pallo läsähti rintakehän päälle jokaisella toistolla. Siitä on aika vaikeaa lähteä heittämään ylöspäin 😀

Valkulle bullaa :)

Valkulle bullaa 🙂

IMG_20140719_095123

20140719_11221920140719_112210Kuvat on kännykällä otettuja, joten kuvanlaatu saattaapi olla mitä on. Alla vielä video kun treenasin vähän split jerkin tekniikkaa. Pitkä matka on vielä oikeaan tekniikkaan, mut eteen päin mennään koko ajan.

Loppuun treenasin vielä toes to baria, joka ei meinaa ottaa onnistuakseen. Pieniä edistymisiä siinäkin tulee kuitenkin koko ajan. Miks se on niin vaikee tajuta!? Lauantaina meillä syödään aina vähän rennommin ja herkutellakin saa jos siltä tuntuu. Iltaruuaksi tehtiin pitkästä aikaa tortilloja, ehkä parasta ”mättöruokaa” mitä voi olla! Tokihan tortilloista saa todella terveellisiäkin, mutta meillä ne kuuluu yleensä herkutteluun. Ostin jälkiruuaksi Pirkan panna cotta jätskiä, mutta sen maistaminen jäi pariin ruokalusikalliseen. Oli aika outoa. En oikeasti teidä tykkäsinkö vai vihasinko, mut syömättä jäi. Ehkä se kertoo jo jotain?

Leivoin aamulla pullaa ja mies tuli tämmösten kanssa kauppareissulta kotiin. Hmm.. :D

Leivoin aamulla pullaa ja mies tuli tämmösten kanssa kauppareissulta kotiin. Hmm.. 😀

20140719_19262220140719_194937IMG_20140721_111636

Sunnuntaina herättiin jo kukonlaulun aikaan viemään tyttö mummalle ja paapalle. Eipä tuo tuntunut olevan moksiskaan asiasta, hyvä kun huomasi meidän lähtevän. Sunnuntai menikin sitten ruokaostosten, ruuanlaiton ja treenaamisen parissa. Sunnuntai on aina mulla viikon touhukkain päivä. Silloin on energiaa tehdä kaikki ne hommat mitkä on viikolla jääneet tekemättä ja aika usein just sunnuntaisin kokkailen monen päivän ruuat valmiiksi, pesen pyykkiä, järjestelen kaappeja ym erittäin mukavaa puuhaa. Onko teillä joku tietty päivä viikosta, jonka käytätte kotihommien tekoon?

IMG_20140720_13294820140720_09222820140720_134042Cittarissa kannattaa selkeästi käydä aina viikonloppuisin ostoksilla. Silloin on tarjoukset parhaimmillaan! Tälläkin reissulla kannettaan vihanneksi, rahkaa, hedelmiä, kissanruokaa ja marjoja halvennushinnoilla. Lisäksi löysin nuo Luhdan valkoiset korit, joita olen jo pitkään himoinnut 7e/kpl! Niin ja manga-ripsarin, loisto tuote 🙂 Mä olen sellainen tarjoushaukka ettei mitään rajaa. Tarjouksia kun jaksaa tutkia, selailla ja juosta niiden perässä niin säästää pitkän pennin varsinkin ruuassa.

kuvia 020 kuvia 021

Sunnuntaina kävin myös open gymissä ja päivän ohjelmassa oli pistoolikyykyt sekä vähän lisä toes to bareja. Vajaa pari viikkoa sitten sain pari pistoolikyykkyä oikealla jalalla painolevy kantapään alla. Nyt meni molemmilla jaloilla ilman mitään painolevyjä! Toki oli painonnostokengät jalassa mut silti. Seuraavaks alan treenaamaan sitä ilman kenkiä 😉 Toes to barit olisin voinut jättää tekemättä, koska eilen oli olkapäät niin kipeinä etten kyennyt treeneihin. Ei se määrä vaan laatu! Hyvähän se on rykiä kun paska on jo housussa 😀

kuvia 022kuvia 023

Tässä vielä videoo mun epätoivoisista toes to bar räpiköinnistä. Mulla on liian lyhyet jalat!

Ilta meni sitten seuraavan päivän ruokia tehdessä. Tällä kertaa kesäkurpitsalasagnea! Se on kyllä hyvää se 🙂

Ohjelmassa kesäkurpitsojen itketys.

Ohjelmassa kesäkurpitsojen itketys.

Valmista kamaa suuhun lapattavaksi.

Valmista kamaa suuhun lapattavaksi.

Eilinen lepopäivä teki todella hyvää. Meinasin lähteä juoksulenkille, mut ei huvittanut yhtään joten annoin itselleni luvan ihan vaan olla. Mulla on edelleen penikat niin kipeät ettei juokseminen juuri innosta tällä hetkellä. En tiedä miten sen juoksutapahtuman hoitaisin….? Se olis vajaan kahden viikon päästä 😀 Innostuin illalla loppujen lopuksi siivoamaan vaatehuonetta ja laitoin tytön vanhoja vaatteita varastoon ja myyntiin. Vielä kun sais tehtyä saman omille vaatteille. Mikähän siinä on aina niin vaikeeta? Alottaminen?

IMG_20140721_142928

Muksaa tiistaita! <3

Ps. Onko teille Ostohyvitys.fi tuttu? Itse olen sitä nyt ahkerasti käyttänyt nettishoppailun yhteydessä. Käytännössä kun teet ostokset nettikauppoihin ostohyvityksen kautta niin saat ostoksistasi rahaa takaisin!

Liittyessäsi Ostohyvitykseen saat 5e ilmaista alkusaldoa ja ajalla 15.-31.7.2014 etukoodin R-kioskin ilmaiseen jädetuuttiin!

*postaus sisältää mainoslinkin

4 kommenttia

 1. Maarit kirjoitti:

  Hiukan lisää vauhtia tohon kippiin ja jalat ihan suoraks asti niin kyllä ne sinne tankoon osuu. On se niin lähellä jo, et ei siinä kauaa mene, kun sä sen tekniikan hiffaat 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, mulla on kuulemma liian laiska kippi 😀 Täytyykin kokeilla suoristaa jalkoja enemmän. Toiset tuntuu tekevän jalat koukussa ja toiset jalat suorana, täytyy vaan etsiä se oma tyyli 😉

 2. Toni kirjoitti:

  Selkeetä kehitystä sekä jerkissä että toes to barissa! Kummatkin loppupeleissä tosi teknisiä liikkeitä ja oikean tekniikan kun hiffaa nii lähtee rullaa (itsestäänselvyyshälytys :)). Ja toi kesäkurpitsalasagne on omasta keittiöstä kans tuttu ja törkeen hyvä. Munakoisolasagne menee ehkä vielä piirun verran edelle :).

  • Jonna kirjoitti:

   Näinhän se on. Niin ärsyttäviä tuollaiset tekniset jutut, kun pää tietää mitä pitäis periaatteessa tehdä mutta kroppa ei tee 😀 Kyllä ne alkaa vielä sujua!

   Mä vähän vierastan munakoisoa (huonoja kokemuksia…), mutta jos sä sanot että se on hyvää niin pakkohan sille on antaa mahdollisuus 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *