Hae
Palasia Arjestani

Boksin täydeltä hemmottelua!

Viime viikolla taas tulla tupsahti uusi Livbox. Jotenkin musta tuntuu, että boksit sen kuin vaan paranee kuukausi kuukaudelta! Tämä oli edellistäkin parempi enkä usko että syyskuun boksista tarvitsee yhtäkään tuotetta antaa kavereille kiertoon. Elokuun boksista lahjoitin Lumenen aurinkopuuterin siskon käyttöön, mutta nyt kyllä pidän kaiken itselläni, buahhahaa 😀

C360_2014-09-17-17-16-11-484

C360_2014-09-17-17-18-36-841Syyskuun värinä oli violetti ja paketti oli yhtä yleellinen ja luksus kuin aiemminkin. Meille on tytön kanssa muodostunut kiva rituaali paketin avaamisesta ja tyttö tuntuu odottavan Livboxia aina yhtä paljon kuin minäkin 🙂 Kilpaa hypistellään ja pyöritellään purnukoita, tupsutellaan ja testaillaan.

C360_2014-09-17-17-25-07-626

C360_2014-09-17-17-24-28-820

C360_2014-09-17-17-23-08-848

L´orealilta paketissa pikku puteli hiuslakkaa sekä päivävoidetta. Matkakokoiselle hiuslakalle on varmasti käyttöä, mutta päivävoide jää vähäksi aikaa kaappiin odottamaan edellisen loppumista. Mä olen vasta nyt pikkuhiljaa päässyt noiden rasvojen maailmaan sisään ja voin kertoa ettei kolmekymppisen iho ole enää yhtä pehmeä ja kimmoisa kuin kaksikymppisen että tänne vaan niitä rasvoja lisää! 😀 Lumenen Bright touch puhdistusvaahtoa meillä on kotona puolikas purkki vielä jäljellä. Minä putsaan sillä kasvot pari kertaa viikossa suihkun yhteydessä, muuten vaahto uppoa miehen hipiän puhdistamiseen. Mun iho kuivuu nopeasti jos läträän puhdistusvaahtojen kanssa säännöllisesti.

C360_2014-09-17-17-22-23-263L´occitainen käsivoidetta olen muistaakseni joskus testaillut ja se vaikutti hyvältä tuotteelta jo silloin. On rasvainen, mutta helposti kuivuva. Nivean mustikkaiseen huulirasvaan tykästyin kovasti! Testasin sitä heti kun sain paketin avattua (ja kuvattua) ja siitä hetkestä lähtien huulirasva on kulkenut mun matkassa. Ihanan rasvainen, hoitava ja ennen kaikkea kivan mustikan makuinen! Ihan huipputuote 🙂 Paketissa oli tällä kertaa myös Katy Perryn Royal revolution hajuvesi, jota en ole vielä edes avannut. En ole pitkään aikaan hajuvettä käyttänyt ja olen vähän arka niiden kanssa. Töissä en voi hajuvesiä käyttää ollenkaan enkä viiti niitä suihkia ennen treenejäkään. Eipä jää paljon tunteja vuorokaudesta milloin voisin hajuvettä käyttää. Yöllä? 😀

Kaiken kaikkiaan erinomainen paketti jälleen kerran! Jos nämä tästä vielä paranee niin mitä voikaan löytyä Livboxista ensi kuussa? Jos Livbox kiinnostaa niin lisätietoa löydät täältä. Elokuun Livboxista juttua löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.