Hae
Palasia Arjestani

Kun tytöt tuli taloon

Meillä oli tosi kiva viikonloppu. Mun siskon tytöt tuli meille viikonlopuksi ja nuorempi tytöistähän on mun kummityttö ja vanhempi taas meidän tytön kummi 🙂 Mua kysyttiin vähän aikaa sitten kummitytön eli Kaisan seuraksi International horse showhun eikä tarvinnut montaa kertaa miettiä lähtisinkö! Kotipaikkakunnalla asuessani mä ratsastin 3-4 kertaa viikossa aina 19-vuotiaaksi asti ja olin kohtuullisen taitava hevosten kanssa. Sitten kun muutin koulun perässä Kuopioon niin ratsastus jostain syystä jäi. Viimeisen vuoden aikana ratsastuksen aloittaminen on ollut aika usein mielessä, mutta suurimpana esteenä on sen kalleus. Mun mielestä 35e/h on aika kova hinta! Silloin vanhoina hyvinä aikoina ratsastustunti maksoi 20 markkaa. Herran jumala mä oon vanha 😀

Vanhan tuplaselfie perjantailta :D

Vanhan tuplaselfie perjantailta 😀

Lauantaiaamu alkoi aivan liian aikaisin kun tyttö herätti mut pirteänä pelaamaan palapelejä. Mulla pukkas jo viikonloppun pientä flunssaa enkä saanut oikein kunnolla nukuttua. Odotan sitä aikaa kun tyttökin alkaisi nukkua vähän pidempään saisin itsekin kurottua viikon univelkoja takaisin. Tänä viikonloppuna ei ainakaan ollut vielä sen aika…

Muumipalapeliä lauantaiaamuna klo 7.30.

Muumipalapeliä lauantaiaamuna klo 7.30.

20141025_08535120141025_090644Aamupalan ja kahvimukillisen jälkeen elämä alkoi käynnistyä pikku hiljaa ja pystyin ajattelemaan jo vähän tulevaa päivää. Olihan se nyt rankkaa heti aamusta alkaa miettimään mitä laittais horse showhun päälle, millä mennään, millä tullaan ja mitä syödään. Siinä tärkeimmät 😀 Saatiin mies ylipuhuttua heittämään mut ja Kaisa jäähallille niin ei tarvinnu enää stressata sitäkään. Vanhempi siskon tytöistä, Reetta, jäi viihdyttämään kummityttöään ja valmistamaan lounasta. Kovaa vauhtia aikuistuu noikin mimmit!

IMG_20141023_153832IMG_20141025_11011020141025_102747Oltiin jäähallilla joskus yhdentoista jälkeen ja olin ajatellut ettei ihan koko päivää siellä jaksettais olla, mutta mites kävikään! Loppupeleissään oltiin vasta kahdeksan aikaan illalla meillä 😀 Katseltiin ensin jonkun aikaa kouluratsastuskisoja ja koska ne on aika tylsää katseltavaa niin lähdettiin välissä käymään syömässä ja kiertelemässä.

20141025_12261520141025_122715Kaisa napsi ahkertasti kuvia niiden uudella järkkärillä ja mulle iski kevyt järkkärikateus! Mäkin haluan superhypertarkan ja hyvän kameran, joulupukki?? 😀 Alla olevat heppakuvat on Kaisan ottamia eli jokaisen kuvaan copyright @kaisaK. Katsokaa nyt miten hienoja kuvia!

received_388097698012206received_388097744678868received_388097731345536received_388097828012193received_388097908012185received_388097951345514

Kaisan napsiessa kuvia minä päivitin blogia...

Kaisan napsiessa kuvia minä päivitin blogia…

..ja tungin kitusiini protskupatukkaa :D

..ja tungin kitusiini protskupatukkaa 😀

Sanomattakin on varmaan selvää, että katsomossa oli aika paljon naisia ja mun molemmilla puolilla istuvat kääntyivät ihmeissään katsomaan kun rapistelin protskupatukan kuoria ja survoin patukkaa suuhuni. Ajattelivat varmaan, että ihme ahmatti kun ei pysty hetkeäkään olemaan syömättä. No, minkäs teet jos ruoka maistuu! Hauskaa oli kuunnella mua aika paljon vanhempien naisten fanitusta eräästä miesratsastajasta. Mä en edes tiennyt kuka se mies on, mutta en kyllä muutenkaan kauheasti pyöri noissa porukoissa. Toisella puolella olevat tytöt taas heittelivät selfieitä instaan joka viides minuutti ja päivittelivät miten joku tyttö toisella puolella katsomoa tuijottaa heitä ja on niiiiiiiin ärsyttävä tyyppi. Reilu seitsemän tuntia kun kuuntelee hirveää pajatusta molemmilta puolilta niin bussimatkalla oli ihan mukavaa olla hiljaa 😀 Mä en mahda sille mitään, mutta musta on aivan mahtavaa seurata ja kuunnella erilaisia ihmisiä!

20141025_195941-120141025_201530Illalla herkuteltiin Reetan tekemällä thaimaalaisella kanahässäkällä ja jätskillä Putousta katsoen. Unta ei tarvinnut paljon kysellä ja taidettiin kaikki simahtaa aika nopeasti. Vietiin tytöt sunnuntaina junalle ja tuli heti sellainen fiilis, että on pakko tehdä edes yksi reissu siskon tykö ennen joulua! Pääsee tyttökin taas matkustamaan junalla, kun hupattaa siitä harva se päivä…

IMG_20141026_204046Sunnuntaina tekasin kinuskiraakakakun ja siitä saatte ohjetta huomenna! Tänäänkin kehittelin kivan pikku herkun ja siitä enemmän tänään instassa ja myöhemmin viikolla blogissakin. Tahtoisin kokeilla jotain uusia ruokaohjeitakin, mutta pää lyö ihan tyhjää eikä mitkään lehdissä ja blogeissa nähdyt innosta ollenkaan. Mä sit jatkan tällä herkkulinjalla jos ette pahastu 😀

IMG_20141020_210152Tällaisat herkullista mausteista possunsuikalekastiketta tein viime viikolla ja siihen kaveriksi kylkeen peruna-porkkanamuussi. Oli kyllä hyvää ja tuntui maistuvan miehelle ja tytöllekin! Harvoin tulee possua ostettua, mutta tätä voisin tehdä uudestaankin. Ajatushan lähti siitä, kun Siwassa oli possunsuikaleet 2e/pkt. Tarjoushaukka vauhdissa 😀

IMG_20141027_164146IMG_20141028_084901

Eilisen ja tämän päivän olen taistellut kovasti flunssaa vastaan, mutta niin vaan tuntuu vievän voiton. Olen ollut flunssassa viimeksi joskus keväällä eikä kyllä kiinnostais yhtään tulla kipeäksi! Viikonloppuna on yhdet halloween bileet tiedossa, jonne menen vaikka pää kainalossa, koska tyttö odottaa niitä todella kovasti!

20141021_124345-1Meillä olis tällaiset mekot muuten myynnissä. Ruudullinen on 80cm ja kaksi muut 86cm. Raidallinen käyttämätön, muistaakseni tuliainen pariisista joka hautautui kaappiin ja löydettiin liian myöhään 🙁 Kaikki mekot siistejä ja hyväkuntoisia. Hintaa mekoilla on 5e/kpl tai kaikki yhteensä 12e. Kissatalous! Kiinnostuneet voi laittaa mulle sähköpostia jonna.musakka@gmail.com

2 kommenttia

  1. armi kirjoitti:

    mä oon true heppatyty ! 🙂 meillä tosin saa ettiä tallia jossa tunti maksaa 35e ! :0 ihan tajutonta ryöstöä. mä ite maksan kerrasta (joskus voi kestää jopa 3h, jos oon maastossa) 14 euroa ja talvemmalla kun ’vuokranantaja’ jää mammalomalle, saan käydä 140e/kk yhteensä 15 kertaa ratsastamassa kuukaudessa. ei tosin oma aika tahdo enää riittää, hehhe 😉
    vitsit kun en itte päässy hirse showhun! ärsytti sikana mutta kotikatsomo oli auki koko ajan. 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Mä olen niiiiiiiin kateellinen sulle! Tolla taksalla olisin tallilla koko ajan 🙂 Mä kävin kans nuorempana pienellä kolmen hevosen tallilla tekemässä tallitöitä ja muutenkin auttamassa niin sain palkaksi yksityistunteja ja ratsastaakin yhdellä tallin hevosista niin paljon kuin tahdoin. Saispa samanlaisen diilin nytkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.