Hae
Palasia Arjestani

Parin kuukauden kosmetiikat

Kävin perjantaina postissa paketin haku reissulla ja muistin samalla etten ole esitellyt teille Lokakuun kosmetiikkalähetystä eli Livboxia! Tilasin miehellekin oman Livboxin isänpäivä lahjaksi 🙂 Marraskuun boksi jätti snadisti kylmäksi verrattuna lokakuun boksiin,  mutta miesten boksi olikin sit tosi hyvä ja mies tykkäsi siitä paljon 🙂 Varsin osuva lahjahankinta siis!

Lokakuun boksi.

Lokakuun boksi.

20141008_122035

Lokakuun boksissa teemana oli pinkki sekä Roosanauha. Tuotteet oli hyvin tukkapainotteisia sillä paketissa oli kolme hiustuotetta: Osiksen kiiltokiinne sekä BC oli miraclen ruusuöljy ja ruusushampoo hiuksille sekä hiuspohjalle. Noiden lisäksi paketista löytyi Lumenen kynsilakka sekä Neutrogenan ihoa pehmentävä ja kosteuttava kosteusvoide.

20141008_122245

20141008_122137

20141008_122219

Lokakuun tuotteista olen ottanut käyttöön kaikki. Hiussuihketta ja kynsilakkaa tulee luonnollisesti käytettyä hieman vähemmän, mutta kosteusvoidetta olen käyttänyt todella paljon ja ruusushampoo oli jo melkein loppu! Tykkäsin tästä paketista todella paljon 🙂

C360_2014-11-09-10-22-19-414

Marraskuun boksissa teemana on kulta sekä juhlat. Sinänsä nerokas keksintö,  koska nythän on juhlakausi parhaimmillaan! Boksi oli melko tyhjän oloinen verrattuna edellisen kuun boksiin ja tuotteet olivatkin pienempiä ja kevyempiä.

C360_2014-11-09-11-56-20-808

Tuotteista en ole testannut vielä yhtäkään,  mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa varsinkin yöksi laitettava Bernard Cassiere mustikkavoide-naamio, Lumenen huulikiiltokynä sekä Marvisin kanelinmakuinen täysin fluoriton hammastahna. Viimeisintä voisin testailla jo tänä iltana 🙂

C360_2014-11-09-11-57-10-410

Paketissa oli myös Iberon irtoripset,  joiden laittoa täytyy näillä nakkisormilla kyllä harjoitella 😀 Oon joskus yrittänyt laittaa irtoripset itse mut eihän siitä mitään tullut.. hermot kyllä meni! Pinsetitkin mulla on jo olemassa eli noille Bangerheadin pinseteille ei kauheasti ole nyt käyttöä.

C360_2014-11-09-11-58-06-385

Miesten boksi oli todella runsas ja täynnä hyviä tuotteita. Miehellä kun on muutaman millin siili niin Schwarzkophin hiusvahalle ei kauheasti ole käyttöä 😀 Paketista löytyi L’orealin kosteusvoide, Cavallin tuoksu, Bicin varsiterä,  Adidaksen antiperspirantti,  Lumenen 2in1 suihkugeeli & shampoo, Marvisin lakritsan makuinen hammastahna sekä Isännän parranajovoide. Mies oli kovin tyytyväinen boksin sisältöön eli voisin tilata sen hänelle toistekin 🙂

Mitäs mieltä olette tuotteista? Ootteko jotain noista jo testanneet?

 

4 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Lokakuun boksi oli todella hyvä, mutta petyin tähän marraskuiseen hieman joten ollaan aika samoilla linjoilla. Tekoripsiä en enää käytä koska mulla on pidennykset joten täytyy antaa ne jollekin toiselle, ja ne on mun mielestä todella harvat eli eivät kyllä omiin ripsiin hirveää muutosta tee, pienen toki (no ehkä hyvät aloittelijoille). Hammastahnoja etenkin matkakokoisia on kymmeniä himassa mutsin ammatin takia, ja se tuntui jotenkin halvalta lahjalta. Koko paketti oli hieman jämäpaketti sillä en noista mistään innostunut. Pinsetit oli hyvät, niitä on monet kotona mut niin pitää ollakin kun aina jotkut on kateissa 😀 Ja toi huulihommeli oli jees. Joulukuulta odotan paljon!

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, oli toi vähän pettymys kyllä. Jollekin varmasti ihan hyvä, mutta mun tarpeisiin aika vaisu. Toivottavasti joulukuussa on taas parempi!

 2. outi kirjoitti:

  Tuo mustikkavoidenaamio on ihana, laittanut jo monena iltana sitä 🙂
  Toi miesten paketti olikin tosi hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.