Hae
Palasia Arjestani

Viihdykettä sulle ja mulle

Outfit of the day.

Outfit of the day.

Joku on ehkä saattanut saada sellaisen kuvan, että olen aika kova seuraamaan ja kommentoimaan muitakin blogeja 😉 Mä olen oikea blogien suurkuluttaja! Luen pääosin treeni-, hyvinvointi- ja lifestyleblogeja, mutta välillä sekaan eksyy jotain muitakin, kuten ihan puhtaasti muoti- sekä kosmetiikkablogeja. Blogien lukeminen menee mulla aika lailla kausittain ja muokkaankin aina sen hetkisen kiinnostukseni mukaan oman tablettini suosikkilistaa. Nyt on vahvasti pinnalla lifestyleblogit ihan niiden monipuolisuuden vuoksi. Lifestyleblogiksi alan mieltää pikku hiljaa myös omankin blogin vaikka ihan puhtaana treenibloginahan tämä aikoinaan alotti! Blogi kuitenkin muuttuu kirjoittajansa myötä ja itseäni on kovasti alkanut kiinnostaa monet muutkin elämän asiat kuin treenaaminen 🙂

Tässä teille pieni yhteenveto blogeista, joita seuraan säännöllisesti jos vaikka teillekin löytyisi uutta ja mielenkiintoista luettavaa. Fitfashionin blogeja seuraan myös säännöllisesti, mutta niitä en tähän nyt ala listaamaan erikseen.

Hyvinvointi- ja treeniblogit

 • Vilma P – Vahvasti hyvinvointi ja terveyspainotteinen blogi täynnä toinen toistaan hienompia ja freesempejä kuvia sekä herkullisia reseptejä!
 • Ainon tarinoita treenaamisesta – Fitfashioniolta Indiedaysille siirtyneen Ainon blogi on todella hyvä treeniblogi! Aino osaa kirjoittaa asiantuntevasti ja perustella asiat hyvin. Teksti on selkeää ja helposti samaistuttavaa. Blogi on täynnä hyviä ideoita terveelliseen elämäntapaan.
 • The Good morning – Kaisa on nuori tyttö Helsingistä, joka osaa kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta mukaansa tempaavasti ja mielenkiintoiseksi. Blogissa on paljon hyviä reseptejä sekä ajatuksia hyvinvoinnista ja ravinnosta. Treenipostauksiakin vilahtelee aina silloin tällöin.
 • Fitness Führer – Vaikka en itse mikään maratoonari olekaan niin tykkään blogin aihealueista sekä ennen kaikkea hauskasta kerrontatyylistä! Iso bonus erilaisista lajikokeiluista sekä pohdiskeluista treenaamiseen ja ravintoon liittyen. Tässä blogissa ei elämää oteta liian vakavasti!
 • Eveliina Tistelgren: Urheilijan elämää – Tämä tyttö tuskin esittelyjä kaipaa. Fitneksestä crossfittiin ja takaisin fitnekseen siirtyneen Eevskun postaukset ovat todella inspiroivia ja kuvat valoisia ja freesejä. Huikean lahjakas tyttö, jonka matkaa kisalavoilla on ollut todella hienoa seurata.
 • Puolet Jennin elämästä – Jenni on aktiivinen crossfit-kisaaja sekä treenaaja. Oon seurannut Jennin treenejä ja blogia vaikka kuinka kauan ja en voi kuin ihailla mimmin kehitystä! Blogista löydät taattua crossfit-tykitystä, pohdintaa elämästä treenin ympärilla sekä asiaa Jennin opinnoista.
 • PonysFit – Treenikaverini Tonin pitämä blogi, joka käsittelee hyvin pitkältä crossfittiä ja ajatuksia siitä. Toni aloitti treenit samoihin aikoihin kuin minäkin, mutta on kehittynyt todella huimaa vauhtia. Tästä miehestä vielä kuullaan crossfit-areenoilla!
 • Elli Gromov – Tätä blogia olen alkanut seuraamaan vasta hiljattain. Blogista löydät todella hyviä reseptejä sekä treeniasiaa, pääasiassa crossfitistä! Kannattaa vilkaista 😉

Lifestyleblogit

 • Tickle your fancy – Saran kirjoittama blogi on mun tän hetken ehdoton ykköslemppari. Omaperäinen tyyli, vaihtelevat postausten aiheet sekä todella upeat kuvat tekevät tästä aivan huikean blogin! Samanlaisen kun saisin itsekin aikaiseksi 🙂 Blogi myös päivittyy todella tiuhalla tahdilla, joten luettavaa riittää aina.
 • Anna ja Sebastian – Huikea pariskunnan pitämä lifestyleblogi täynnä upeita kuvia ja tarinoita ihan tavallisesta elämästä, ajatuksista ja tunteista. Erittäin mielenkiintoisen tästä blogista tekee se, että tätä kirjoittaa todella symppis pariskunta. Molemmilla on upea ja persoonallinen tyyli ja pariskunnan ruokaohjeet on toinen toistaan herkullisempia!
 • Emilian Uusi kuu – Emilian blogia olen seurannut todella kauan. Blogissa on paljon upeita kuvia ja ihailen Emilian sisustus- ja vaatemakua yli kaiken! Kerrassaan inspiroiva blogi, en voi kuin suositella lukemaan 🙂
 • On my way – Jutan blogia olen lukenut jo suhteellisen kauan ja tykkään kovasti hänen kuvistaan ja tyylistään kirjoittaa. Aiheita blogissa löytyy laidasta laitaan, pääasiassa kuitenkin muoti ja kosmetiikka. Tästä blogista olen löytänyt myös monia hyviä reseptejä!
 • The Moment – Laura kirjoittaa elämästä ja eri aiheista todella laajasti, mutta pääosia näyttelevät muoti, crossfit sekä hyvinvointi. Tykkään blogin kuvista todella paljon ja teksit ovat aina mielenkiintoisia! Iso bonus ja plussa crossfit-aiheisista postauksista 🙂

Leivonta- ja ruokablogit

 • Suklaapossu – Blogi täynnä kivoja kuvia sekä herkullisia reseptejä! Tässä blogissa olisi monta hyvää reseptiä testattavana 🙂
 • Feel good kitchen – Tästä blogista löydät hyviä ja terveellisiä reseptejä laidasta laitaan. Isona bonuksena todella hienot kuvat! Ainon reseptejä olenkin ehtinyt jo testailla ihan jokusen ja lisää on suunnitteilla 🙂
 • Kääpiölinnan köökissä – Tästä blogista löydät varmasti inspiraatiota perinteisen ”mitä tänään syötäisiin?” kysymyksen edessä!
 • Terveen hyvää – Tätä terveellisiin resepteihin keskittyvää blogia olen seurannut jo kauan ja testaillut Pipsan reseptejä jo jokusen. Jos terveellinen elämäntapa ja ruoka kiinnostaa niin täältä löydät paljon luettavaa!
 • Wicked sweet kitchen – No tämä! Huh, miten hyviä reseptejä, ihania kuvia ja mielenkiintoista tarinan kerrontaa reseptien lomassa. Tästä blogista olen myös löytänyt monta hyvää reseptiä ja jatkoa varmasti seuraa..

Tässä blogit, joita pääasiassa lueskelen. Aikamoinen listahan noita jo on 😀 Löytyikö näistä teille mitään uutta kivaa luettavaa vai oliko kaikki jo entuudestaan tuttuja? Kommenttiboksiin saa heitellä omia suosikkiblogeja, jos vaikka niistä löytyis mulle lisää mielenkiintoista luettavaa!

14 kommenttia

 1. juu kirjoitti:

  Oletko jo tutustunut tähän blogiin:

  Mielestäni aivan hulvaton!

 2. Elli kirjoitti:

  Hei kiva kuulla, että oot löytänyt mun blogiini! 🙂 Tää sun yhteenveto blogeista muistuttaa muuten hyvin paljon omaa lukulistaa. 😀

  Oletko lukenut tätä raakaleivontasivustoa? Ihania kuvia ja hyviä reseptejä!
  http://www.vanelja.com

  -Elli

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, instan kautta löysin sut ja hyvä että löysin! Hyvin saman henkiseltä tyypiltä vaikutat kuin mä 🙂

   Kiitti vinkistä! En oo tosta kuullutkaan. Tiedän mitä teen huomisen päivän…. 😀

   • Elli kirjoitti:

    Joo samat sanat! 😉

    Tuo blogi oli ennen nimellä Kiitos hyvää, mutta jossain vaiheessa nimi muuttui. Ja ei siis ole pelkästään raakaleivontaa vaan kaikkea muutakin löytyy. Aikaa kyllä saa uppomaan kun lähtee selailemaan 😀

    • Jonna kirjoitti:

     Ai se on se! Seurasin aikanaan Kiitos hyvää-blogia säännöllisesti 🙂 Minkähän takia hän on aloittanut uuden blogin…? Noh, täytyy mennä etsiskelemään uusia reseptejä testattavaksi!

 3. On my way kirjoitti:

  Voi miten mukava löytää oma blogi täältä. 🙂 Oon alkanut sunkin blogia seurailemaan ja etenkin reseptit ovat mieleeni! Ihanaa, kun jengi jaksaa kehitellä hieman terveellisempiä variaatioita. Sun blogissa on myös sellaista maanläheisyyttä josta pidän kovasti. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä luen sun blogia säännöllisesti vaikken ihan aina kommentoikaan! Sulla on paljon hyviä ajatuksia, hyviä ruokaohjeita ja ihania vaatteita <3

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Kiva välillä tsekata mitä muut lukee, tästäkin voisi ajan kanssa kurkkailla löytyisikö itsellekin uusia luettavia 🙂

 5. Anu kirjoitti:

  Oi, Kääpiölinna kiittää ja kumartaa saamastaan huomiosta! Aina on mukavaa, jos joku blogiin löytää ja vielä parempaa, jos löytää samalla ideoita arkisapuskoihin 🙂 Itse kyllästyin siihen ainaiseen ”mitä tänään syötäisiin”-kysymykseen, siksi varmaan arkisista sapuskoista tulikin niin tärkeä osa blogia.

  • Jonna kirjoitti:

   Sun blogi on yks parhaista rupkablogeista ja vaikken usein kommentoikaan niin käyn paljon lueskelemassa sun ohjeita 😉

 6. Pipsa kirjoitti:

  Tässä olikin monta uutta lukuvinkkiä! Jes, nyt tiedän minkä voimin voin pakoilla koulutöitä koko sunnuntain 😉 Kiitos linkkaamisesta ja toivottavasti viikonlopun bileet olivat auvoisia!

 7. Amanda kirjoitti:

  Mä oon lukenu myös useampaa näistä mutta alkanut jotenkin justiin tökkimään blogien too good to be true maailma. Se on niin kaukana mun omasta elämästä. Tykkäisin mielummin justiin lukea tän sun blogin kaltaisia. Tavallisesta elämästä! Suomi on kuitenkin aika pieni maa. Välillä luet blogista miten joku kertoo herkuttelevansa hedelmillä ja pähkinöillä. Menee tunti ja näät saman tyypin leffassa jätti irtokarkki pussin kanssa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.