Hae
Palasia Arjestani

Sen piti olla rentouttava ilta

Mä olen monesti miettinyt mikä on viikonpäivistä paras. Eilen tulin siihen lopputulokseen, että sen täytyy olla perjantai. Jo aamulla herään normaalia paremmalla fiiliksellä, työpäivä lentää siivillä, treenit kulkee hyvin ja niissä on aina jotenkin spesiaalimpi fiilis ja kotityötkin jaksaa tehdä ihan tuosta vaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen ajelin hyvillä fiiliksillä kotiin treeneistä. Tiesin, että kotona odottais lämmin suihku, hyvä ruoka ja illan elokuva. Vetäisin ihan potslojoo koko illan. Leffan aikana vois vähän putkirullailla. Jos jaksais. Ehkä lukisin vähän lehteä, jonka ostin päivällä ja söisin patonkia.

OI000437-1

Kotona söin rauhassa ja ihastelin meille jouluksi ostamiani uusia pussilakanoita. Mun mielestä kivoja pussilakanoita ei voi koskaan olla liikaa. Niiden hankkimista vaan rajoittaa mies, jonka hipiälle lakanoiden täytyy olla tietynlaisia. Sain noottia myös mun sohvalle virittelemistäni peitoista. Kutittavat kuulemma selkää 😀 Yhden matonkin kanssa käydään keskustelua kun ei kuulemma ole kivan tuntuinen jalkojen alla. Yritä tuon kanssa sitten sisustaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olin juuri avaamassa tablettia ja blogia keittiössä kun kuului kops ja alkoi hysteerinen huutoitku. Tyttö lähti olohuoneeseen näyttämään isälleen hello kitty-lautastaan, kun kompastui mattoon ja kaatui. Pikkurilli turposi ja meni mustaksi ihan hetkessä. Niin muuttui rentouttava perjantai-ilta visiitiksi lastenklinikan päivystykseen. Onni onnettomuudessa sormessa ei ollut murtumaa, mutta kipeä se varmasti on muutaman päivän. Meille sattui todella hyvä nuori lääkäri ja oltiin klinikalta reilussa tunnissa jo kotimatkalla. Tyttö oli tosi reipas ja kaikki sujui paremmin kuin odotettiin.

Mitä tästä opimme? Siskoni sanoin, emme yhtään mitään 😀 Tai no ehkä sen, että elämä (ja lapset) takaa sen, että päivä voi päättyä ihan miten vain.

 

6 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Onneksi ei kuitenkaan tuon vakavammin käynyt!

 2. nirso kirjoitti:

  Hahahah apua VIHDOIN löysin jostain itselleni sielunkumppanin miehestäsi jakamaan materiaalinirsouteni! 😀 Meillä mä oon se, jolle ei kelpaa mikään. Sain ikuiset traumat, kun miehellä oli edellisessä asunnossa sellainen taljamatto, aivan jäätävä. Se tunne jalkapohjissa… Hhrrrrr aivan hirveää.
  Nyt meillä onkin yhteisessä kodissa matto vain eteisessä. Joo, tarvittaisiin olkkariin mutta kun……..

  • Jonna kirjoitti:

   On teitä muitakin, appiukko nimittäin 😀 Kiva vaan, kun ostin meille kerran ihan sikakalliin maton ja herra totesi saman tien ettei sitä voi pitää lattialla, kun tuntuu niin ikävältä jalkapohjissa. Kerran oon erehtynyt myös ostamaan arvokkaat pussilakanat, pesin ne ja laitoin sänkyyn. Ei sopineet herran hipiälle niin jouduin antamaan ne pois… Nykyään varmistan ensin että onhan ne oikeanlaiset ennen kuin otan pussista pois 😀

 3. Nimetön kirjoitti:

  Mistä nuo ihanat pussilakanat ? nim. toinen pussilakana hullu 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Hennesiltä tilasin! Niissä on kivat nepparikiinnitykset pussilakanoiden päissä, ei lähde peitot karkuun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *