Hae
Palasia Arjestani

Ystävänpäivän brunssi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyössä Alpro

Vietettiin aamupäivällä pieni brunssi ihan vaan perheen kesken. Valmistin brunssille suklaamuffinsseja, minttusuklaatryffeleitä ja marjasmoothieta. Lisäksi vielä vähän viinirypäleitä, kahvia ja mimmille limua. Brunssi olisi ollut ohjelmassa joka tapauksessa, mutta innostuin asiasta entistäkin enemmän kun minua pyydettiin testaamaan Alpron uutta tuoremantelijuomaa. Löysin mantelijuomam S-marketin kylmähyllystä alkuviikolla ja aloin heti suunnitella mihin kaikkeen sitä voisin käyttää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin tehdä kattauksesta mahdollisimman iloisen ja värikkään ja onnistuin siinä mielestäni aika hyvin. Pöytään en ostanut mitään uutta, vaan kaivelin kaiken omista laatikoista. Muffinssien viirit ja vuoat sekä serveristä ovat Confetista, kaitaliina Hennesin ja astioista osa on Arabian Kokoa ja osa kirpparilta. En ole mikään kattauksien virtuoosi, mutta tästä tuli ihan kiva vaikka itse sanonkin! Tulee paljolti kevät mieleen vai mitä olette mieltä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alpron tuoremantelijuoma sopii hyvin esimerkiksi puurojen ja smoothieiden tekoon. Minä halusin testata miten se soveltuisi suklaamuffinsseihin ja täytyy sanoa, että hyviä tuli. Lisäksi käytin mantelijuomaa marjasmoothiessa sekä kahvin seassa. Käytän nykyään aika paljon Alpron tuotteita juurikin kahvissa, tuorepuuroissa sekä smoothieissa. Jonkun verran olen käyttänyt niitä myös leivonnassa ja mielestäni tämä uusi tulokaskin sopii mainiosti leivontaan 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiesittekö muuten, että Alpro on Euroopan markkinajohtaja kasviperäisen elintarvikkeiden valmistajana? Alpron tuotteet on valmistettu monenlaisista herkullisista ja terveellisistä ainesosista, kuten mantelista (mun suosikki!), hasselpähkinästä, riisistä, soijasta, kaurasta (näitä en ole testannut) ja kookosesta (ihanan raikas!). Alpron tuotteet koostuvat erilaisista juomista, vaihtoehdoista jugurtille sekä ruoanlaittovalmisteista. Alpron tuotteet sopivat mainiosti osaksi tasapainoista ruokavaliota. Ja näillähän moni taitaa korvata maitotuotteet! Mä en ole noita jogurttia tai ruoanlaittovalmisteita käyttänyt vielä ollenkaan. Onko teillä näistä kokemusta? Onko Alpron tuotteet muuten tuttuja?

Me käytiin brunssin jälkeen vielä miehen vaarin 91-vuotis päivillä ja vietiin kätevästi loput muffinssit sinne tarjolle. Poissa silmistä, poissa mielestä! Loppupäivän aion vetää potslojoo ja parannella oloani. Illalla vielä luvassa hyvää ruokaa ja tietysti Kingi 🙂 Kuinkas teidän päivä on sujunut? Oletteko viettäneet jotenkin erikoisesti vai onko vielä häppeningit edessä päin?

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3

Ps. Reseptejä näistä herkuista tulossa!

4 kommenttia

 1. Elli kirjoitti:

  Onpa teillä ollut ihanan näköinen brunssi! Ja nuo tryffelit näyttää herkullisilta 🙂

  Nuo Alpron tuotteet ovat kyllä hyviä, ja niistä se makeuttamaton mantelimaito on jäänyt ihan vakkariksi kaikkien smoothieiden valmistukseen. Voisin testata tuotakin! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Tryffeleissä ei ollut muuten kuin taateleita sekä saksan- ja pekaanipähkinöitä. Päällystin ne tummalla minttusuklaalla,mutta noistahan sais ihan raakojakin jos sulattais raakasuklaata ja lilluttais pallerot niissä 😉

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Mun melestä ihanan pirtsakka kattaus 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hih, kiitos! MÄ tykkään kans ja kaitaliina jäikin nyt päiviä ilostuttamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.