Hae
Palasia Arjestani

Huonosti alkoi, hyvin päättyi

No olipahan lauantai. Yleisesti ottaen tykkään lauantaista todella paljon, onhan se vapaapäivä töistä. Eilinen kuitenkin alkoi niin huonosti, että yleensä päivä jatkuukin yhtä huonosti. Aika jännä juttu miten huono aamu vaikuttaa koko päivään. Ehkä sitä vaan on jo luovuttanut koko päivän suhteen jo heti herättyään ja loppupäiväkin menee päin honkia. Mikään ei onnistu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä heräsin eilen aamulla aivan jäätävään päänsärkyyn. Ei ole hetkeen niin kovaa hedaria ollutkaan. Kärsin joskus nuorempana jännitysmigreenistä ja tämä oli vähän samankaltainen ärsyttävän kova jyskytys. Äkkiä buranaa naamaan ja takaisin peiton alle. Puoli tuntia manasin nuppiani ja odotin lääkkeen tehoamista. Olin varmaan nukkunut jossain ihme asennossa ja kiitoksena siitä sain päänsäryn. Söin aamupalaa, selasin sähköpostit ja mietin josko postaisin blogiin mun viime viikon ruokapäiväkirjan. Söin viime viikolla tosi monipuolisesti ja hyvin ja sain kaikki ruuat kuvattuakin! Aloin tekemään kollaaseja ja… mitä helvetti!? Puhelin oli minuutin sisällä hävittänyt kaikki mun kuvat viimeisen viikon ajalta! Hienosti valikoiden tosin eli pari kuvaa sieltä täältä oli tallella. Kuvia ei löytynyt mistään eikä löydy vieläkään. Minuutti sitten ne vielä olivat puhelimella ja yhtäkkiä kaikki oli hävinneet. Siinä meni viiden postauksen kuvat ja viikon työ hukkaan. Tytöstäkin otetut kuvat hävisivät kuin tuhka tuuleen. Harmitti todella paljon! Harmittaa vieläkin. Kuvia vaan ei löydy mistään 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kauppareissu sentään sujui rauhallisissa tunnelmissa, mutta kotiin palatessa tajuttiin,  että osa porkkanakakun aineksista jäi kauppaan. Ei muuta kuin soveltamaan. Onneks se sujuu multa varsin hyvin 😀 Olin satavarma, että kakusta tulee katastrofi, mutta siitä tulikin todella hyvää! Laitan teillekin reseptiä tulemaan 🙂 Leipominen ja ruuanlaitto on mulle samanlaista terapiaa kuin treenaaminenkin. Saan keskittyä vain tekemiseen, tyhjentää päätä ja alentaa verenpainetta. Kun kakku oli uunissa niin fiiliskin oli taas normaali! Homma viimeisteltiin vielä päikkäreillä <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppuillan haaveilin treeneihin paluusta ja nautin hyvästä ruuasta. En jaksanut edes välittää ympärillä vallitsevasta kaaoksesta! Aamu meni niin huonoissa fiiliksissä, että suorastaan nautin siitä kun illalla ei tarvinnut tehdä mitään erikoista. Sain olla vaan. Tällä hetkellä näyttää jopa siltä, että huomenna pääsen treeneihin. Alkaahan noi seinät jo vähän päälle kaatuakin 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onni on hyvä ruoka ja sen tuoma parempi fiilis! Herkuteltiin eilen itse tehdyillä paneroiduilla broiskun fileillä, raneilla ja home made chilisoosilla. Jälkkäriksi sitä amerikkalaista porkkanakakkua. Vaikka eilen maailma tuntui kaatuvan päälle ja kuvien häviäminen harmitti todella paljon niin tänään tajuan, että aika pieniä murheitahan noi on. Asiat vois olla paaaaaaljon huonomminkin! Melkein hävettää nillittää näin pienistä asioista, mutta mun elämäähän tämä on.

Kuinkas teidän viikonloppu on sujunut?

13 kommenttia

 1. Eikku kirjoitti:

  No voi kökkö tota puhelinta. En tiedä, mikä sulla on käytössä, mutta kannattaa rekkautua johonkin pilvipalveluun (dropbox, google drive tms.), ja asettaa puhelimesta niin, että se uppaa kuvat automaattisesti sinne, niin pysyvät tallessa. Mulla on Samsung Galaxy S4, ja oon laittanut asetuksista silleen, että kun puhelin on wi-fissä, niin se lataa kuvat dropboxiin. Sitten pääsen käsiksi niihin mistä tahansa koneeltakin.

  • Jonna kirjoitti:

   No kyllä mullakin piti kaikki mennä google driveen, mutta ei ilmeisesti aina lataa sinne. Mulla on sama puhelin kuin sullakin ja laitoin nyt uppaamaan kaiken kans dropboxiin. Ootko muuten hankkinut siihen lisätilaa?

   • Eikku kirjoitti:

    En oo ostanut lisätilaa, mutta oon saanut sitä, kun muutama kaveri on mun kutsujen kautta liittynyt Dropboxiin. Ja sit kun laittoi ton camera uploadin niin sai lisää tilaa jopa kolme gigaa. Nyt on 7 gigaa ja se kyllä riittää ihan hyvin mulla.

 2. armi kirjoitti:

  Voi vitsit toi kuvajuttu! No mutta ruokaa syödään aina ja tytön temmellykset tuskin loppuu tähän, ei onneksi oo kyseessä maailmanlopun menetys, tyyliin sillon nimittäin ärsyttäis ihan sikana enemmän vielä jos tallessa olis ollut kuva vaikka jostain harvinaisesta linnusta!
  Mun viikonloppu alkoi hyvin, hiihtoloman ekat päivät, jes <3 Kävin salilla ja sitä luokkaa, mut yöllä sitten puuttui kohtalo peliin ja oksennus tuli. Ainut asia mistä oon ylpeä tuossa kohtaa on se et vaikken vessaan asti ehtinytkään niin käsillä sain pidettyä niin kauan etten matolle vetänyt mitään. Äiti kiitteli kovasti 😀 Onneksi kyseessä oli vaan ruokamyrkytys, eikä oksennustautia. Ois ollut vähän ilkeetä olla kipeenä taas hiihtoloman, viimevuonna olin pahassa influenssassa koko viikon 😀 Huomenna onneksi mummolle opettelemaan karjalanpiirakan tekoa, slurps! 😛
  Mikä puhelin sulla muuten on? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo onneks ei ollu mitään harvinaisia kuvia! Vielä enemmän olis harmittanut jos jotain matkakuvia olis vaikka hävinnyt… Nam, karjalanpiirakoita! Se taito kannattaa opetella jos on mahdollisuus oppia. Aika harva enää nykyään osaa itse tehdä karjalanpiirakoita!

   Mulla on käytössä Samsungin galaxy 4s 🙂

 3. Iida kirjoitti:

  Hahah ihana et muillakin on välillä samanlaisia päiviä enkä olekkaan ainoa säheltäjä 😀 Laitoitko jonnekkin porkkanakakun ohjeen? näyttää todella hyvältä, olisi kiva kokeilla! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No joo, mä oon tossa säheltämisessä melkoinen mestari välillä 😀 Laitan kakun ohjeen blogiin tällä viikolla, mut jos kiire on niin löytyy Yhteishyvän sivuilta 🙂

 4. ulla kirjoitti:

  Tuo porkkanakakku näyttää namilta… oisko sulla siihen ohjetta ? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Se olikin tosi hyvää! Laitan ohjetta tällä viikolla mut löytyy myös Yhteishyvän sivuilta nimellä Amerikkalainen porkkanakakku 🙂

 5. Riitu kirjoitti:

  Porkkanakakut on iha huippuhyviä. Harmi, kun meillä mies on allerginen porkkanalle niin itse ”joutuisi” syömään suurimman osan kakusta 😉 Kuvaamisessa harmittaa se, kun kaikki on nykyään digitaalista, ei tuu kehitettyä käytännössä ollenkaan kuvia ja sitten jos ne häviää, niin voi pienesti ottaa päähän. Minulla menee luurista suoraan dropboxiin kuvat, latailee wlanin kautta ne itekseen sinne.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon aina sillon tällön teettänyt kuvia, mut just eilen mietin että vois teettää kuvakirjan parhaimmista kuvista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.