Hae
Palasia Arjestani

Hei hei viikonloppu, tervetuloa arki!

Menipä taas viikonloppu hujauksessa enkä tehnyt oikeastaan mitään ihmeellistä. Perjantaina kävin illalla treenaamassa ja paineltiin tytön kanssa jo yhdeksän aikaan nukkumaan. Villiä elämää ettenkö sanoisi! Miten sitä ennen jaksoi juhlia viikonloppuisin, usein jopa kumpanakin päivänä? Nyt odottaa vain perjantaita ja ruhtinaallisia yöunia. Olen virallisesti vanha. Yhyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Messuilu outfit.

Messuilu outfit.

Lauantaina kävin pyörähtämässä GoExpossa, mutta itse messut jätti mut aika kylmäksi. Jos olisin kauhean kiinnostunut kalastuksesta, golfista tai pyöräilystä niin messut olis varmasti olleet todella mielenkiintoiset. Mutta kun en ole. Kuntoilupuoli oli aika suppea, joitakin vaatepisteitä ja sit ne perinteiset CocoVi ja Fast. Inovilla kävin pyörimässä ja ihastelemassa uusia kenkiä sekä paitoja. Ainoa juttu minkä ostin koko messuilta oli suunnittelemani Superyellown panta. Olisin halunnut pannan mustavalkoraidallisena, mutta tyydyin keltaiseen (kuva ylhäällä), koska haluamaani ei enää ollut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Messujen ehdoton kohokohta oli Suomi vs Ruotsi crossfitin boxbattle! Molemmissa joukkueissa kisasi kolme miestä ja kolme naista ja ruotsin joukkue oli Crossfit Nordicista. Kovia mimmejä ja kundeja siellä suunnalla! Ehdin nähdä muutaman ekan lajin ennen kuin piti lähteä päästämään mieskin salille. Oli noiden ammattilaisten työnnöt ja tempaukset kaunista katseltavaa 😉 Niin kaunista, että oli pakko eilen mennä itsekin open gymiin tekemään cleaneja, tempauksia ja aloittaa bar muscle uppienkin treenaaminen. Monta hyvää tipsiä sain coachilta tempauksiin ja bar MU:iin. Mulla on muuten jokunen videokin kuvattuna tuolta boxbattlesta ja voisin ne tänne laittaa kunhan oon saanut ladattua ne youtubeen! Kiinnostaisko yhtään? Siel on mm. Saala Laaksosen 72,5kg tempaus ja Mikko Ojalan 125kg tempaus 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä viikonloppuna ei erikoisesti edes herkuteltu. Söin viime viikonlopulta jääneitä irtareita ja maisteltiin pari uutuusjädeä. Ruuaksi miehen tekemää chili con carnea. Vatsataudin jäljiltä paino on edelleen todella alhaalla (62,9kg) ja tarttee nyt alkaa ihan tosissaan syömään etten vallan kuihdu olemattomiin! Ei oikein huvittanut mitään leipoakaan, koska ensi viikonloppuna on tytön synttärit tulossa ja saan leipoa ihan urakalla. Kun vaan keksis mitä kaikkea tekis! Mun on aina hirveän vaikea päättää mitä leipoisin, kun haluaisin kokeilla vaikka mitä. Täytyy kuitenkin pitää järki päässä ettei mene mitään hukkaan. Kakku nyt täytyy ainakin tehdä ja jokin suolainen piirakka. Ehkä korvapuusteja ja joku pieni juttu vielä? Vielä tänä vuonna ei pidetä mitään kaverisynttäreitä vaan juhlitaan ihan pienellä porukalla. Ensi vuonna sitten talo täyteen kirkuvia lapsukaisia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos on hyviä ideoita mitä lasten synttäreille voisi leipia niin pliis, saa jakaa! Kävittekös te messuilla pyörimässä? Tykkäsittekö? Mitä muuta viikonloppuna hommailitte?

Ps. Huutonettiin olen taas lisäillyt uusia jutskia. Melkeinpä päivittäin olen kuvannut sinne uutta tavaraa myyntiin ja tänään tulee taas lisää 🙂

19 kommenttia

 1. Jenni1983 kirjoitti:

  Hei,

  todellakin videot Battlesta kiinnostaisivat! Battlen omat fb-videot olivat niin lyhyitä, että todellakin jäin kaipaamaan lisää ja varsinkin tempauksista! Meillä on myös tytön synttäreitä ens viikonloppuna – kolmen kattauksen verran… Ajatuksissa on loihtia maidoton ja gluteeniton Kinder-piirakka (tai pari, koska vieraita tulee n.50…). Testasin viime viikolla ja toimi myös tämä rajoittunut versio Kinderistä. Tyttö itse toivoi jätskikakku (tai tapauksessamme kakkuja), joten jää aikaa nyhrätä Kinderien kanssa… Sitten ihan vaan cocktail-piirakoita, munavoita, sipsiä, karkkia, keksejä… Meillä siis mennään aika helpolla kaavalla 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ei munkaan videot pitkiä ole mut kaikki tempaukset otin kyllä videolle! Täytyy ladata ne tännekin 🙂

   Hitsi, tuota kinderpiirakkaa pitäisi munkin kokeilla 😉

 2. Merja kirjoitti:

  http://keittiokriitikko.blogspot.fi/2014/08/kinder-juustokakku.html, meinaan itse tekaista tuota ensi viikonlopulle

 3. Merja kirjoitti:

  Ja pikkupitsat menee aina..ja parasta, kun jokainen lapsi saa ite päättää päällysteet. ite olen tehnyt niin, että leivon pohjat valmiiksi ja esille erilaisia täytteitä..perus kinkkuananassettiä

  • Jonna kirjoitti:

   Erittäin hyvä idea! Meillä pidetään vasta ensi vuonna ensimmäiset kaverisynttärit niin näitähän voisi tehdä silloin 🙂

 4. ninnikkä kirjoitti:

  Moro! ootko koskaan ajatellut/haaveillut kilpailevasi crossfitissä? Oon seuraillut että mm. uintia on monet alkaneet ottaa cf treeneihinsä.

  • Jonna kirjoitti:

   No on se aina välillä mielessä käynyt, mutta olen vielä niin surkea monessakin jutussa etten ole vielä aikoihin valmis kisaamaan. Unti olis hyvä laji, kun vaan löytyis aikaa! Mun suuri tavoitehan on vuoden 2023 Karjalan Kovin masters-sarja 😀

 5. S kirjoitti:

  http://inanadesigner.blogspot.fi/2013/03/kinder-piirakka.html?m=1 Älyttömän makeeta mutta myös älyttömän hyvää! Parasta parin päivän päästä leipomisesta

  • Jonna kirjoitti:

   Voi pojat! Näyttää superhyvältä. Ton vois leipoa jo perjantaina…

 6. emilia kirjoitti:

  Heippa Jonna! =) Bongasin tuon joskus k-ruoka lehdestä.. täytteessä on tietysti vain mielikuvitus rajana, mutta ideana tuo kirahvi kuviointi lapsille sopiva=)! http://www.k-ruoka.fi/juhlat-ja-ruokasesongit/hurjan-hauskat-lastensynttarit/nain-onnistut-kirahvi-jaatelokaaretorttu/

  • Jonna kirjoitti:

   MOi!

   Ompa hauskan näköinen kääretorttu! Sopii erinomaisesti lapsukaisille 🙂 Meillä toivottiin ensin Hello Kitty-kakkua, mutta se on nyt vaihtunut My little pony-kakkuun. Mietin vaan että mitenkähän toteutan sen 😀

 7. Annika kirjoitti:

  Tottakai kiinnostaa nuo videot 🙂 yritin itse seurata streemistä, mutta kävin itse treenamassa jne..söin viime viikolla niin hyvää kakkua että en ole pitkään aikaan maistanut niin hyvää!! ”kladdkaka med dajmgrädde” ohje löytyy netistä ”allt om mat ” . Kävin hiljattain lukemassa toista oikein suosittua treeniblogia, mutta kyllä se otti niin päähän kaikki jutut ja kuvat unelmavarataloista ja miten saa vartalo lihakkaaksi mutta siroksi ja rasvaprosentiksi 12 jne jne. Elikkä oli ilo palata tänne!! Hyvää työtä Jonna 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, mulle 12% rasvamäärä olis täyden työn ja tuskan takana enkä sais sellaista pidettyä mitenkään, joten en edes yritä! Kiva kun palasit 🙂

 8. Terppa kirjoitti:

  Mistä löysit tuota uutta B & J:ä?

 9. Elina kirjoitti:

  Haluaisitko kertoa miten aloit treenaaman bar MU:ta ja minkälaisia vinkkejä sait siihen? Se on ollut mulla jo ties kuinka kauan haaveissa, mutta vielä ei mene. Chest to bar -leukoja saan ja dippejä tangossa saan mutta se käännösvaihe tökkii.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä aloitin nyt ihan vaan treenaamaan lantion käyttöä eli ensin kunnon vauhti kippiin ja kun olet edestä just lähdössä taaksepäin niin ponkaiset lantion säpäkästi kohti tankoa. Samalla vedät itseäsi ylös päin vielä käsillä. Mulle lantion käyttö on jotenkin ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa ja hankaan tätä vaihetta varmasti pitkään… Kokeilen myös vetokumin kanssa samaa, mutta en osaa yhtään kipata vetokumin kanssa. Tekniikkalajihan tuo on ja vaatii ahaa-elämyksen ennen kuin sujuu.

   • Elina kirjoitti:

    Juu, eipä siinä sitten kai auta muu kuin yrittää hinkata ja saada lisää voimaa juurikin kippiin ja lantioon kunnon liike. Teoriassa ymmärrän miten sen kuuluisi mennä mutta käytäntö on vaikeaa 😉

    • Jonna kirjoitti:

     Teoriassa erittäin helppoa, mutta käytäntö ihan eri juttu! Mulla menee tän kans aikaa PALJON. Kun ei osaa käyttää lantiota niin ei osaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *