Hae
Palasia Arjestani

Leppoisa lauantai

Meillä on leivontatohinat täällä päällä! Kauhean vaikea oli miettiä mitä tekisin tytön synttäreille kun haluaisin tehdä vähän kaikkea. Samalla pitäisi yrittää miettiä myös hävikkiä eli tehdään just sen verran mitä jaksetaan syödä. Onneksi on nuo rakkaat työkaverit, joille voi viedä kaiken mitä ei itse jaksa napaansa vetää 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päädyin tällä kertaa tekemään täytekakun suklaakakkupohjalla ja vaniljavanukastäytteellä. En oo kumpaakaan koskaan tehnyt, mut luotan Kinuskikissan ohjeisiin kuin vuoreen. Äsken värkkäsin savuporotortun, joka on mun suuri bravuuri! Helppoa ja hyvää. Kohta teen vielä kirahvikääretortun, jonka eräs lukija mulle vinkkasi, kiitos siitä 🙂 Väliin ei tule jäätelöä ohjeen mukaan vaan appiukkoa ajatellen ihan vaan mansikkahilloa ja kermavaahtoa. Eiköhän me näillä pärjätä. Ai niin, kakusta ei suinkaan tule My little pony-aiheista vaan Muumikakku. Oli otettava se kuva mikä prismasta sattui löytymään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa kun paistaa aurinko ja parvekkeellakin voi viettää jo päivää. Kissat köllöttelee auringossa ja tyttö puhaltelee saippuakuplia. Mä suunnittelen siemenien istuttamista. Nyt vaan nautitaan auringosta ja herkutellaan lakuilla ja suklaalla 😉

Chilissäkin on jo kukkia! Saas nähdä saadaanko tänä kesänä satoa. Viime kesänä ei saatu. Tulisia naga moricheja odotellessa!

Chilissäkin on jo kukkia! Saas nähdä saadaanko tänä kesänä satoa. Viime kesänä ei saatu. Tulisia naga moricheja odotellessa!

Aurinkoista lauantaita kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *