Hae
Palasia Arjestani

Jostain on revittävä iloa tähänkin päivään

Iltaa taloon! Meillä on Fitfashionilla ollut remontti tänään käynnissä ja siksi postausta vasta näin ilta aikaan 🙂 Aamu alkoi varsin mielenkiintoisissa merkeissä kun tyttö alkoi oksentaa aamukuudelta. Vatsatauti vol 2 is here! Mä olen istunut koko päivän silmlmät ristissä, ensin kotona ja nyt töissä. Tulin duuniinkin vähän myöhempään, kun odottelin miestä kotiin tyttöä hoitamaan. Saas nähdä saanko minäkin tämän kakkosversion vai joko säästyisin? Viheliäinen tauti… Etsin kännykältä kuvia yhteen kuvakilpailuun ja löysin kasan kuvia päivän iloksi. Muutama kesäinen kuva, joita katsellessa tuli mökkielämää ja hyttysiä ikävä ja muutama kuvakollaasi muista puhelimelta löytyneistä kuvista.

kuvia-0053-800x709kuvia-0181-627x800kuvia-0162-800x533IMG_1060Näitä kesäkuvia katsellessa aloin miettimään parvekkeen laittoa ja kukkapenkkien möyrimistä mökillä. Tänään alkoi Hullut Päivät ja siellä olis myynnissä minikasvihuone parvekkeelle. Ainakin äsken oli vielä muutama jäljellä. Mietin tässä asiaa vielä, mutta kovasti haluttais tilata kasvihuone parvekkeelle!

PicsArt_14272866466081. Lidlissä on taas creme bruleita myynnissä! Kävin hamstraamassa pari pakettia 😉 Bonarina näissä lasikippo, jonka voi säästää omiin leivontaprojekteihin. Nää on todella hyviä! Pitäis varmaan joskus kokeilla tehdä bruleeta itsekin. 2. Viime sunnuntain asukuvaa anoppilan reissulta: villatakki Seppälästä, poolo H&M j ahousut Nellystä. 3. Cafe Balderin rocky road oli järisyttävän hyvää! Tuolla seassa oli jotain mitän en ole aikaisemmin rocky roadissa maistanut, ehkä jotain keksitaikinaa? 4. Rengasdippejä viime viikolla. Näitäkin pitäisi muistaa tehdä useammin. Auttais muscle uppien treenauksessa 🙂

PicsArt_14272867375611. Sain Tafferilta testiin myyntiin tulevia rannesiteitä* ja ei voi kuin kehua! Mun kipuileville ranteilla todella hyvät ja tukevat. Tempauksissa ja valakyykyissä ei eilen ranteet vihloneet yhtään 🙂 2. Itsetehtyjä lihapullia ja kaupan ranskalaisia, viikonloppu safkaa parhaimmillaan. Ei mitään paskaa, mutta kuitenkin vähän rennompaa kuin viikolla 🙂 3. Glitteristä parit uudet korvikset. En voi töissä pitää muita koruja niin olen haalinut itselleni varsin kunnioitettavan määrän korviksia. 4. Alpron uudet jogurtit on muuten hyviä! Itse tykkään valtavasti tästä mantelin makuisesta soijajogurtista.

PicsArt_14272868442241. Katsokaa mitä bongasin eilen lähikaupasta!! Ainon jogurttikermajäätelöä <3 Tiedän millä herkuttelen viikonloppuna… 2. Peruskampaus treeneissä ja töissä. Olen varsin mielikuvitukseton ihminen mitä tulee kampauksiin. Välillä kokeilen erilaisia joka päivä ja välillä meen yhdellä ja samalla pari viikkoa. Fiiliksen mukaan nämäkin 🙂 3. Kisut omivat tytön nukensängyn itselleen. 4. Vanhat Inovit uusiokäytössä. Erinomaiset siivouskengät! Näillä tulee puhdasta 😀

En ole tainnut teiltä kysellä pitkään aikaan postaustoiveita, joten onko tullut mieleen asioita joista tahtoisitte mun kirjoittavan tai kertovan?

Näihin kuviin ja tunnelmiin! Töissä on hiljaista, joten taidan käyttää ajan hyödyksi ja murjoa pallolla kipeitä lihaksia edes vähän auki 🙂 Suosittelen samaa teillekin!

*Rannesiteet saatu Tafferilta testattavaksi.

11 kommenttia

 1. margurity kirjoitti:

  Toi Creme Brulee on kyllä hyvää:p mutta kannattaa kokeilla sitä Deluxe Tiramisua et tule pettymään, takaan että tulet pitämään vielä enemmän kuin tosta creme bruleesta 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Hmm…Mä en oli mikään tiramisun ylin ystävä, mutta ehkä pitää kuitenkin maistaa!

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Mä aion viimeviikonloppuna kans Ainon jugurttijäätelöä, oli vaan marjoilla ja hyvää oli 🙂

 3. Karoliina kirjoitti:

  Noi Tafferit (?) näyttää tossa pienessä kuvassa tosi hyvältä ja tukevalta. Kirjotatko niistä vielä tarkemmin jossain vaiheessa? Luuletko, että ne on liian jäykät painonnostoon? Mä tarttisin ehkä lisää tukea ranteisiin, mutta sitten esim. tempauksessa ranne pitäs kuitenkin päästä liikkumaan. Voiskohan noi olla hyvät siihen?

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen noita testannut nyt useammassa treenissä ja tykkään kovasti. Olivat alkuun ehkä vähän liian jäykät, mutta parin kerran jälkeen tuntuvat jo paremmilta. Mä käytän noita nimenomaan painonnostossa! Mulla vihloo ranteet varsinkin tempauksissa, mut perjantaina ei ollut pienintäkään kipua.

   • Karoliina kirjoitti:

    Loistavaa! Nyt vielä kun tietäis mistä voin tilata? 🙂

    • Jonna kirjoitti:

     Noita ei ole vielä tilattavissa. Sain testiin ennen kuin tulevat markkinoille. Voin laittaa viestiä, että ilmoittavat kun noita on saatavilla niin voin vihjaista sullekin 🙂

 4. JaPe kirjoitti:

  Heipä hei! Toivepostauksena crossfit treenauksen plussat ja miinukset. Mikä crossfitissä mielestäsi on hyvää ja mikä vähemmän hyvää? Ja tietysti vaate- ja varustepuoli, mitkä vaatteet ja varusteet rokkaa crossfitissä, onnistuuko treeni ilman kompressiosäärystimiä ja nano reebokkeja sekä painonnostokenkiä? Tämmöinen postaus höystettynä kivoilla kuvilla ja videopätkillä olisi kiva lukea mainiosta blogistasi. Tsemppiä!

  • Jonna kirjoitti:

   Erittäin hyvä ja toteuttamisen arvoinen postausidea! Kiitos siitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.