Hae
Palasia Arjestani

Ruokapäiväkirjan opetus: lisää ruokaa, nainen!

Tämä mun ruokapäiväkirjan pitäminen on osoittautunut mulle itselleni todella hyväksi keinoksi tarkkailla omia syömisiäni ja ottaa virheistä opiksi. Jokainen viikko on ollut erilainen ja oon huomannut, että seuraavalle viikolle on ollut aina jotain petrattavaa. En kuitenkaan ota stressiä syömisistä, mutta yritän parantaa niitä kuitenkin jatkuvasti. En todellakaan suostu enää punnitsemaan ruokiani saati laskemaan kaloreita. Treenit pitävät kyllä huolen siitä, että paino ei nouse räjähdysmäisesti ja uskon vakaasti, että juuri asioista stressaaminen tekee hallaa sekä kropalle että pääkopalle! Siksi en suostu sitäkään harrastamaan 😉

Tässäpä teille taas arkipäivien ruokapäiväkirjaa. Ei mitään kovin grumeluuria vaan sitä tavallista arkipäivää. Helppoja ja täyttäviä kotiruokia, ehkä liikaa leipää ja liian vähän kasviksia 😀

Maanantai 

Töissä iltavuorossa. Päivän treeninä tunnin mobbaus kotona ennen töihin lähtöä.

PicsArt_1428146403083Aamupalana ruisleipää salaatilla, kinkulla, juustolla ja kurkulla. Lisänä mandariini, vettä ja kahvia // rahkaa, mustikkaa, manteleita – puolet annoksesta // lounaaksi seitä, perunaa, oliiviöljyä ja vihanneksia // iltapalaksi lettuja

Tiistai

Aamulla kyykkytreeni. Töihin iltavuoroon.

PicsArt_1428146583515

Aamulla ruisleipää päällisineen, omena, vettä ja kahvia // Treenin jälkeen palkkari ( ei kuvaa ) // töissä spagettia, jauhelihaa ja vihanneksia – puolet annoksesta // illan kähmässä pullakahvit ja loput ruoka-annoksesta // kotona iltapalaksi pari leipää ja jämät tytön viilistä

Keskiviikko 

Aamuvuorossa töissä. Illalla tempaustreenit.

PicsArt_1428146860665

Aamulla leipäset, mandariinia, vettä ja kahvia // välipalana turkkilainen jogurtti mansikkahillolla ja kahvia // lounaalla jauhelihaa, spagettia ja vihanneksia // ennen treeniä smoothie // Treenin jälkeen fastin palkkari // iltaruuaksi chili-bataattikeittoa ja lämppäreitä

Torstai 

Ei treeniä. Päivä töissä ja ilta junassa.

PicsArt_1428150981612

Aamupalana leipäset tomaatilla, kahvia ja vettä // välipalana pähkinöitä, banaania ja kahvia // lounaalla jauhelihaa, spagettia ja vihanneksia // junaa odotellessa banaani // junassa bbq-broileria ja parmesaanirisottoa // siskon luona Iltapalalla patonkia höysteillä

Perjantai 

Siskon luona pääsiäisen vietossa. Ruuanlaittoa, leuanvetokisa ja herkuttelua.

PicsArt_1428150802080

Aamulla puuroa, jogurttia, sämpylöitä ja kahvia // välipalana pari riisipiirakkaa // Illallisena pottumuussia, pinaattilohta, kauriin käristystä ja uunijuureksia // jälkiruokana mangojuustokakkua  ja kinderpiirakkaa // illan mittaan parit suklaamunat, kuohuviiniä ja minttukaakaota // iltapalaksi kinderpiirakkaa ja riisipiirakoita

Torstain ja perjantain oon vetänyt aika rennolla otteella, koska pääsiäinen 🙂 ja pitäähän sitä nyt herkutella että on hyvä syy treenata ens viikolla! Juu, ainakin ruokamääriä täytys taas lisätä että jaksaa jumpata ja nousis voimatasotkin!

Mites teillä on pääsiäinen sujunut? Oletteko syöneet herkkuja?

 

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Ihanan värikästä ainakin on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.