Hae
Palasia Arjestani

Oman elämäni fitnesspäiväkirjat

Mä ja mun kollageenisaunajuoma!

Mä ja mun kollageenisaunajuoma!

Joko olette katsoneet ensimmäisen jakson juuri alkaneista Fitnesspäiväkirjoista? Me katsottiin se miehen kanssa viikonloppuna ja tykkäsin todella paljon! Ohjelma on saanut kritiikkiä puolesta ja vastaan. Joidenkin mielestä fitnesselämä on muka pelkkää bling blingiä, matkoja, lahjoja, kireitä kroppia ja helppoa elämää. Veikkaanpa, että kaikki ohjelmaan osallistuneet neitokaiset joutuvat leipänsä tienaamaan ihan samlla tavalla elääkseen oli työnä sitten tv-ohjelmassa näyttely tai bloggaus. Tuskinpa meistä kukaan täällä pyhällä hengellä elää! Mun mielestä Fitnesspäiväkirjat toi hyvin esille nimenomaan terveellistä elämäntapaa: treenaamista, säännöllistä syömistä ja myös sitä elämän toistakin puolta, jota meillä jokaisella on kaiken sen treenaamisen ja fitneksen keskellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEn pidä itseäni minään fitness-ihmisenä, mutta väittäisin, että esim. mun elämä on aika lailla samanlaista kuin ohjelmaan osallistuneiden. En pyri kisoihin tai vahdi ulkomuotoani kovin tarkasti, muttä treenaan ja keskityn kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Eikös fitness terminä kata kaiken tuon? Fitness-urheilija sen sijaan mun mittapuulla nimenomaan kisaa fitness-lajeissa, mutta fitness-elämäntapaa voi noudattaa kuka vaan. Aikamoisen inflaation on koko termi fitness kokenut. Miksi normaalista elämästä on pitänyt tehdä jotenkin hohdokkaampaa hienolla termillä? Tai ehkäpä just siks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMä olen kamppaillut vime viikon ton hemmetin kipuilevan olkapään kanssa eikä loppua näy. Lauantaina se tuntui olevan jo ihan ok, mitä nyt hieman kiristi. Kokeilin tehdä muutaman sarjan tempausta pelkällä tangolla ja siitähän se ralli taas lähti alusta. Annan sen nyt ihan suosiolla olla rauhassa ja mobbaan ja kuntoutan parhaani mukaan. Mihinkäs tässä on kiire valmiissa maailmassa 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASainpas muuten viime viikolla Akvamariinilla käydessäni uusia Nivean tuotteita testiin. Nivealle oin tullut rasvaisen ja epäpuhtaan ihon sarja, jonka otin riemusta kiljuen vastaan. Tää mun lärvi kun elää ihan omaa elämäänsä ja vielä tälläkin iällä on varsin oikukasta sorttia. Kokeillaan nyt sitten onko tästä ihonhoitosarjasta vastusta mun nassulle!

Saunasetti.

Saunasetti.

Uudet maut: kookos ja kaakao <3

Uudet maut: kookos ja kaakao <3

Mäpä lähden tästä toteuttamaan omaa fitnesselämääni eli pesemään pyykkiä, valmistamaan tytölle illallista sekä valmistautumaan treeneihin. Multitasking my friends, multitaskin 😀

Ps. Jos olet ollut aikeissa hankkia uudet kengät/tennarit/juoksulenkkarit niin nyt on Sportamorella melekosen hyvä tarjous! Koodilla KEVÄTKENGÄT saat 20e alennuksen tilauksesta, kun tilauksen loppusumma on yli 69e! Suoraan kenkiin pääset tästä.

*postaus sisältää mainoslinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.