Hae
Palasia Arjestani

Kiitos!

Täällä päivä alkaa nousta pikku hiljaa ja mä valmistaudun juuri kisapäivää varten. Meidän boksi järjestää jo toiset Cut the crap crossfit-kilpailut ja olen itse siellä vapaaehtoisena kantelemassa painoja ja auttelemassa. Niin ja tietysti kannustamassa kisaajia sekä napsimassa muutamat kuvat 🙂 Viime vuonna fiilis kisoissa oli huikea ja kisat sai paljon kehuja lajin harrastajilta!

OI000569-1

Halusin tulla vielä kiittämään teitä kaikkia mielettömän ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Mietin pitkään viitinkö edes julkaista koko postausta, koska luulin että olen ainoa joka asian kanssa painiskelee. Oon huomannut, että noita fiiliksiä tulee aina silloin tällöin, mutta niiden avulla olen aina puskenut itseäni eteenpäin entistä kovemmin! Rakkaus lajiin ja treenauksen tuomaan fiilikseenhän ei mihinkään katoa vaikken mikään lahjakas olisikaan  😉 Eilen muistin taas verrata tämän hetkistä tasan siihen mistä lähdettiin ja totesin, että kyllä kehitystä vaan tapahtuu koko ajan. Hitaasti mutta varmasti! Täytyy muistaa myös se. Vastailen teidän kommentteihin vielä tänään! Kiitos miljoonasti jokaisesta kommentista ja ajatuksesta <3

Nyt mä alan kampaamaan naamaa ja vetämään vaatetta päälle. Tulkaahan katsomaan kisoja jos tällä suunnalla liikutte! Crossfit Vantaahan sijaitsee Tammistossa osoitteessa sähkötie8. Nähdään siellä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.