Hae
Palasia Arjestani

Ulkona juhlimassa – ruokapäiväkirjaa viime viikolta.

Kaupallinen kampanja // Yhteistyössä Hermesetas

Taas on se aika viikosta, kun mun ruokapäiväkirja pärähtää ihmisten ilmoille. Tälle viikolla erikoista oli ehkä se, että kävin lauantaina pippaloimassa ja otin muutaman lonkeronkin! Tätä ihmetta tapahtuu keskimäärin kaksi kertaa vuodessa. Syömiset lauantaina oli vähän mitä sattuu, mutta kerran viikossa saa ollakin. Muuten mentiinkin aika perusmeiningillä. Viime viikolla innostuin taas leipomaankin enemmän ja kokeilemaan uusia reseptejä ja sama meno jatkuu myös tällä viikolla. Viikko meni erittäin tukkoisissa merkeissä, mutta siitä huolimatta sain syötyä ihan normaalisti. Ja sen huomaa keskivartalosta 😀

Maanantai

PicsArt_1432650189613Aamupalana leivät keitetyllä kananmunalla ja juustolla, kahvia makeutettuna stevialla, vettä ja allergialääkkeet sekä vitamiinit // töissä välipalana omena, pähkinöitä sekä pähkinöitä // lounaalla riisiä, kalkkunanfilepihvejä ja vihanneksia //kotona iltapäivällä kahvi makeutettuna stevialla ja raakasuklaata pari palaa // välipalana raikas mango-minttusmoothie // illallisena riisiä, lihapullia ja vihanneksia // iltapalana omenaa dipattuna mantelivoihin!

Tiistai

PicsArt_1432746112311Aamupalana leipäset kananmunalla, kahvia, vettä ja vitamiinit + allergialääkkeet // välipalana mustikka-banaanismoothie makeutettuna stevialla // lounaalla riisiä, lihapullia ja uunivihanneksia // välipalana omena ja protskupatukka // kotona illalla pari leipää höysteillä ja raparperijogurttia.

Keskiviikko

Töissä todella kiireinen päivä, en ehtinyt edes välipalaa syömään!

PicsArt_1432898472018Aamulla leipäset kananmunalla ja jämät tytön puurosta, vettä ja kahvia // töissä lounaalla Picnicin patonki // kotona ennen tytön kevätjuhlaa mustikkasmoothie // juhlissa vaniljaeskimo (ei kuvaa) // illalla kotona spagettia, jauhelihakastiketta ja vihanneksia // iltapalana omenaa (ei kuvaa)

Torstai

PicsArt_1432898658303Aamupalalla leipäset kinkulla, juustolla ja vihanneksilla, kahvia ja vettä // lounaalla spagettia ja jauhelihakastiketta sekä vihanneksia // välipalana pari leipää ja kahvia // anoppilassa hernekeittoa ja jälkkärinä Lidlin korvapuusti (ei kuvaa) // iltapalana kirpsakka chia-marjavanukas.

Perjantai

PicsArt_1433258186354Aamupalana chia-marjavanukasta, pari leipää, kahvia makeutettuna stevialla ja vettä // välipallalla Questbar ja kahvia // lounaalla spagettia ja jauhelihakastiketta sekä vihanneksia // välipalana riisipiirakoita ja paljon vettö // illallisena keitettyjä perunoita, lohta, porkkanoita ja creme fraichea.

Lauantai

Aamupäivällä tytön kanssa Jumbossa shoppailemassa ja illalla treenikaverin luona Wimbyssä. Yöllä baarin kautta kotia.

PicsArt_1433258321100Aamulla parit leipäset kahvin kanssa ja yksi jauhoton suklaamuffinssi kylkiäisenä // Hesburgerissa lämmin kanasalaatti // kotona yksi jauhoton suklaamuffinssi // välipalana mustikkasmoothie // ennen Wimbyyn lähtöä yksi mini mudcake, oli hyvää!!! // illan mittaan lasagnea, quinoa-fetasalaattia, ruissipsejä ja dippiä, mansikoita, vesimelonia ja snickerspiirakkaa sekä kolme lonkeroa ja yksi drinksu baarissa (ei kuvia) // kotona yöllä pala miehen tekemää pizzaa (ei kuvaa, yllättys :D)’

Sunnuntai

PicsArt_1433258450399Aamupalana muutaman leipäset kahvin ja veden kera // anoppilassa perunoita ja lihakastiketta, punajuuria ja salaattia // kahvin kanssa jätskiä ja mansikoita // kotona yksi jauhoton suklaamuffinssi // illalla pari palaa miehen tekemää pizzaa.

Viime viikolle sain haasteeksi käyttää Hermesetaksen Stevia Sweet Crystal -tuotetta arjessani.  Sen jälkeen kun sain Stevia-tuotteita käyttööni niin olen niitä käyttänytkin ahkerasti. Teehen ja kahviin lisään aika usein joko Stevia tabletteja tai Stevia Sweet Crystal-annospusseja. Kaikista eniten olen käyttänyt tuotteita leivonnassa! Mun mielestä Sweet Crystal sopii todella hyvin leivontaan, se makeuttaa hyvin, mutta siinä ei ole valkoisen sokerin haittavaikutuksia (kuten verensokerin heilahtelua) eikä kaloreita. Varsinkin näissä mun terveellisimmissä leivonnaisissa olen makeutusta käyttänyt. Mitään sokeripommeja en olekaan viime aikoina leiponut ollenkaan. Annospusseja aion ottaa ensi viikonloppuna myös mökille mukaan ja testaan niitä banskulettuihin 🙂 Ja maistatan myös appiukolla, joka laittaa karseat määrät sokeria kahviin! Mä tykkään, että Stevia Sweet Crystal on varsin hyvä ja terveellinen keino lisätä makeutta ruokiin ja leivonnaisiin verrattuna sokeriin.

Edellisen postauksen, jossa testasin Stevia Sweet Crystalia leivonnassa, löydät täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViime viikolla leipää upposi vielä aika kiitettävästi, välillä monta kertaa päivässäkin. Tällä viikolla olen vähentänyt leivän käyttöä ja yrittänyt keksiä jotain muita välipaloja siihen tilalle. Viikonloppun viimeistään aion herkutella jollain oikein mehevällä ja tuoreella leivällä. Ehkä teen jotain itse! Houkuttaisi tehdä myös vähän erilaista banaanileipää, jonka reseptin löysin pinterestistä. Se menis jo herkkuna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALidlistä lähti viime viikolla mukaan valmispalkkari suklaan makuisena sekä omena-kaneliprotskupatukka. Aika harvoin ostan valmiita juomia, mutta ajattelinpa nyt kerrankin testata. Tykkäsin tuosta suklaajuomasta tosi paljon, mutta patukka oli aika pliisu mun makuun. Questbarit on parempia 😉

No mites teillä sujui ruokailut tällä viikolla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *