Hae
Palasia Arjestani

Viikon paras aamupala

Processed with VSCOcam with c1 presetMä olen tällä viikolla kunnostautunut aamupalojeni kanssa. Leipää en ole syönyt yhtenäkään aamuna! Ei sillä etteikö leipä olisi hyvää ja sitä voisi syödä, vaan siksi että haluan löytää jotain ravitsevampaa ja uutta sen tilalle. Leipää voi sitten syödä vaikka treenin jälkeen muun ruuan ohessa ja herkutella sillä viikonloppuna 🙂

Tänä aamuna lautanen näytti tältä: paistettua sipulia & jauhelihaa, avocadoa ja vesimelonia, riisikakkua kinkulla ja avocadolla sekä vettä ja kahvia. Herkullista, erilaista (mulle) ja täyttävää! Slurps. Ehdottomasti paras aamiainen tällä viikolla!

Mikä on ollut sun paras aamupala?

6 kommenttia

 1. Jonnaajon kirjoitti:

  Omaan tänhetkiseen rytmiin sopii kanssa monesti, että syön aamulla oikein täyttävän kunnon ruoan ja sillä jaksaa pitkälle. Toisaalta välillä on kiva syödä aamulla vain vähän niin saa innolla odottaa sitä ihanaa pientä nälän tunnetta ja vastata tarpeisiin kunnon ruoalla. Olen vain huomannut, että joskus tekee tosi hyvää vaihdella ateriarytmejä ja sen aamupalan ei tosiaankaan aina tarvitse olla puuroa tai leipää. Omaa kroppaa, sen tarpeita ja nälkää kuunnellen vaihdellen ja virkistyen <3

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla on myös kiireaikoina työrytmi sellainen, että aamupalalla täytyy jaksaa aika pitkälle päivään. Syön aamupalan yleensä 5.30 ja lounaan klo 11. Siinä välissä välipalaa klo 9 jos aikataulu antaa myöten. Pikku nälkä on aina mukava asia ja se on mahtava hetki kun pääsee syömään 🙂 Huutava nälkä taas ei ole yhtään mukavaa…

 2. Elina/ Ellu jumppaa kirjoitti:

  Mun tämän hetken lemppari: pieni omeletti, rehuja ja pikku puuro marjojen ja agavesiirapin kera! 🙂 Ja kahvia tietty kaveriksi.

 3. ulla kirjoitti:

  Kyllä se puuro jossain muodossa kuuluu mun aamiaiseen niin kuin kahvikin 😛
  Puuroa teen ties millaisilla höysteillä. Tänään tekin mieli ” makeaa ” puuron kanssa ja sinne tulikuumaan puuroon sujahtikin Minttu Ahaa – patukan puolikas 😛 Ja kyytipojaksi vielä makeaa päärynäää. Voi pojat . Suosittelen Ahaata puuroon ! !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *