Hae
Palasia Arjestani

Kaksi erilaista päivää

Viikonloppu taputeltu ja taas arjessa kiinni. Vielä kolme viikkoa pitäisi paahtaa ennen kuin pistän staassit ja neulat naulaan kuukaudeksi. Tällä hetkellä työnteko ei ole erityisen rankkaa, päinvastoin. Päivät ovat aika lungeja ja luppoaikaa on enemmän kuin varsinaista duunia. Ehtii kuulkaas reseptejä  ja nettikauppoja tässä selailemaan. Ei hyvä (kukkaron kannalta).

Processed with VSCOcam with c1 preset

Viikonloppu vietettiin kotosalla. Tykkään viettää aika kotona ja sain yhtä sun toista keskeneräistä valmiiksi. Meillä onkin seuraavat kolme viikonloppua kiinni muissa ympyröissä ja sit koittaa Turkin matka. Ensi viikonloppuna matkataan tytön kanssa Kuopioon kotimaisemiin ja sitä seuraavana ollaan viikonloppu Tampereella mun arvonnassa voittamalla minilomalla. Päästään ilmaiseksi hotelliin pariksi yöksi ja Särkänniemeen hurvittelemaan!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetLauantai meni lähinnä koomaillessa ja syödessä. Aamulla treenit ja loppupäivä olikin hyvä vetää lonkkaa. Ettei vaan kävis elämä liian raskaaksi. Vettä tuli taivaalta melkeinpä koko päivän eikä ehditty ulkoilemaan kuin lyhyen aikaa. Kompensoitiin sitä sit laittamalla hyvää ruokaa ja tekemällä itse snickers-bounty-täytesuklaata. Ohje tulossa. Ruuaksi bataattiraneja, kanaa ja itse tehtyä majoneesia. Reseptiä tulossa siihenkin. Lauantaista sanottakoo sen verran, että herkut oli tällä kertaa minimissään ellei yhtä Questbaria ja paria lusikallista jäätelöä lasketa. Herkkuhammasta ei kolottanut tällä kertaa yhtään.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetSunnuntaina sitten puuhasteltiin koko rahan edestä. Siivosin ja järjestelin paikkoja. Latasin kamaa myyntiin ennätysmäärän ja haettiin meille keittiöön kaappi miehen lisäravinteille. Yllättyksenä se, että kaappi olikin helvetin hutera meidän oloissa. Ei vaan ollut hakupaikalla. Että jos teillä jollain on ylimääräistä takaseinää Ikean Lillången kaappiin (siihen 180cm korkeaan) niin ilomielin sen ostaisin pois. Ottihan se pattiin, mutta päätettiin pitää kaappi ja askarrellaan siitä itse tarpeeksi tukeva. Ompahan mitä näprätä. Tytön kanssa ulkoiltiin myös pitkä tovi. Suklaakakkuja valmistui hiekkalaatikolla kuin Fazerilla konsanaan. Nää vaan oli tuplasti parempia 😀

Kuis teidän viikonloppu sujui?

Ps. Noi mun vaatteet on Brandnew storesta. Aiheen tiimoilta tulossa piakkoin blogiin arvontaa 😉

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Voi vitsi.. Itekki osallistun kaikkiin mahdollisiin arvontoihin,mutta en ole pitkään pitkään aikaan voittanu yhtään mitään!
    No pitäkää kuitenkin hauskaa minilomalla Tampereella, sitten kun se aika tulee. 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Aika harvoin minäkään voitan, mutta sillon kun olen voittanut niin ne onkin olleet tällaisia Vähän isompia voittoja 🙂 Toivotaan, että onni potkaisee suakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *