Hae
Palasia Arjestani

Niin se tyyli vaan muuttuu

*postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ostin vähän aikaa sitten muutamalla eurolla Grouponin kautta 40% alennuksen House of Brandonin tuotteisiin. Hiljainen työpäivä eikä mitään tekemistä, joten tässä sitä ollaan ja selataan valikoimaa. Mä olen aika paljon nyt myynyt vanhoja treenivaatteita pois ja katsellut uutta tilalle. Mä en yleensäkään osta vaatteita kauhean suunnitellusti vaan sillon kun siltä tuntuu ja joku kiva tulee eteen. Saattaa mennä kuukausia etten osta mitään ja sit taas yhden viikon aikana useammankin vaatekappaleen. Tälläkin kertaa vannoin etten edes vilkaise treenivaatteisiin, koska en niitä oikeastaan tarvitse. Sen sijaan fiksun näköisiä ja siistejä paitoja tarvitsisin. Mutta mutta… 😀 Omiin silmiini osui varsinkin seuraavat vaatteet.

 

Yläosiakin olis ihan kivoja…

Sitten niitä mitä oikeasti tarvitsisin eli siistejä ja kivan näköisiä paitoja, lyhyt- ja pitkähihaisia. Ehkä joku fiksun näköinen mekkokin. Ei löydy kaapista oikein mitään kivan näköisiä enää 🙁 En halua pitää itselläni mitään kauhean suurta vaatevarastoa ja jo senkin takia haluaisin hankkia sellaisia kivoja ja kestäviä perusvaatteita, joita vois yhdistellä melkein minkä kanssa tahansa.

 

No niin, nyt pitäis sit vaan päättää et mitä tilaa… Näyttääkö mikään mun tyyliseltä? Jostain syystä oon alkanut tykkäämään mekoista, kukkakuosista ja harmaasta. Niin se maku vaan muuttuu!

4 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Mä olen ollut H&M:n treenihousulaadun vuoksi aika varovainen treenitrikoorintamalla. Addut olen todennut laadukkaiksi(ei paista pehvasta iho läpi eikä pussita polvet), mut oisko sulla hyviä suosituksia?

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen vannoutunut Reebokin pöksyjen käyttäjä. Niissä on mun kropalle sopiva leveä vyötärökaistalekin niin ei kaikki mahdolliset alamahamakkarat kairaudu esiin 😀 Nikeilläkin on joitakin hyviä malleja, mutta usein niissä on liian kapea vyötärökaitale mulle. Adduissa sama.

 2. Mimmukka86 kirjoitti:

  Just kerkesin ajatella,että mitkä on suun tyylisiä yllä olevista vaatteista,kun luin sun kysymyksen,että mitkä on sun tyylisiä vaatteita. 🙂
  Nuo kaikki treenipökät on sun tyylisiä, paitsi pinkit. Ja pinkit paidat ei oo sun tyylisiä. Kukkapaita on ehdottomasti sun tyylinen!

  • Jonna kirjoitti:

   Pinkkejä paitoja mulla ei taida ollakaan kuin yksi Niken treenitoppi ja sekin harvakseltaan käytössä. Mullakin oli jossain vaiheessa se oma pinkkivillitykseni, joka on laantunut aikoja sitten. Toi kukkapaita on kyllä kiva…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.