Hae
Palasia Arjestani

Gluteenittomat minipizzat

Mies tahtoi lauantaina tehdä pizzaa gluteenittomalla pohjalla. Oli jostain lukenut, että pienet maissitortillat on mainioita pohjia ja vieläpä gluteenittomia. Varsin nerokas idea muuten! Näkisin nämä erittäin mainioina tarjottavina vaikkapa illanistujaisiin. Pizzat on helppo valmistaa ja pienellä vaivalla saa monta erilaista täyteyhdistelmää.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mies värkkäsi meidän pizzoihin itse tomaattikastikkeen jollain salaisella reseptillään, jota ei suostunut edes minulle (ja muutamalle tuhannelle blogin lukijalle :D) paljastaa. Täytteenä meillä oli tuon soosin lisäksi pepperonia, kinkkua, ananasta, juustoa, mozzarellaa, oliiveja (hyi), basilikaa, tomaattia, vuohenjuustoa ja jauhelihaakin, mutta se jätettiin käyttämättä. Täytteitähän voi varioida ihan oman mielen mukaan loputtomiin!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Nää jälkimmäiset on mun eilen värkkäämiä. Käytin näihin kaikki ylijääneet täytteet ja jollain ilveellä sai taiottua näistä järkyttävän suolaisia! Loppuilta menikin sit vettä lipittäessä. Ja yö vessassa juostessa…

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *