Hae
Palasia Arjestani

Rennolla otteella – ruokapäiväkirjaa viime viikolla

Pikku hiljaa alkaa löytyä mulle sopiva systeemi ruokailuihin. Viikolla suht siististi ja viikonloput voi viettää just niin kuin tykkää. Eipä ole tarvinnut ruokailuiden osalta juuri stressiä ottaa, hommat pyörii ihan omalla painollaan. Olispa kiva jos keittiön puolella olis enemmänkin viettää aikaa! Viikonloppuna tuli todellakin otettua rennosti. Perjantaina pidettiin tyttöjen ilta ja paukastiin baariin. Tuli siinä muutama lonkerokin otettua. Lauantai kuluikin sit pötkötellen ja syöden just sitä mitä mieleen juolahti 😀 Treenikertoja tuli viime viikolla vaivaiset kolme, mutta niillä mennään.

Maanantai

PicsArt_1438236613154Aamupalaksi paistettuja munia, vihanneksia, vettä ja kahvia // töissä välipalaksi kahvi, banaani ja saksanpähkinöitä // lounaalla jauhelihakastiketta ja tuoreita vihanneksia // ennen treeniä gluteeniton sämpylä kinkulla ja vihanneksilla sekä kipollinen mustikoita // treenin jälkeen palkkari (ei kuvaa) // iltaruokana maailman parasta pannaria!

Tiistai

PicsArt_1438236739327Aamupalaksi edellispäivän pannaria, cashewpähkinöitä, vettä ja kahvia // välipalaksi omenaa ja pähkinöitä + kahvi // lounaalla jauhelihakastiketta, vihanneksia, avocadoa ja siemeniä // välipalaksi mansikkasmoothie // iltaruokana riisiä, kanaa ja vihanneksia.

Keskiviikko

PicsArt_1438684357814Aamupalaksi gluteeniton sämpylä kinkulla ja avocadolla, vettä ja kahvia // välipalaksi pähkinöitä, omppua ja kahvia sekä vettä // lounaalal riisiä, kanaa ja vihanneksia // välipalaksi mustikkasmoothie // iltaruokana anopin tekemää spagettia ja jauhelihakastiketta sekä porkkanoita // iltapalaksi omenaa ja maapähkinävoita.

Torstai

PicsArt_1438684698387Aamupalaksi gluteeniton sämpylä höysteillä, vettä ja kahvia // välipalaksi omenaa ja pähkinöitä // lounaalla spagettia, jauhelihakastiketta ja vihanneksia // välipalaksi kaksi riisipiirakkaa höysteillä, kahvi ja puolikas Questbar // iltaruuaksi täytettyjä paprikoita.

Perjantai

PicsArt_1438684894103Aamupalaksi gluteeniton sämpylä kinkulla ja avocadolla, vettä ja kahvia // välipalaksi omenaa ja pähkinöitä // lounaalla edellispäivän täytettyjä paprikoita (ei kuvaa) // jälkiruuaksi pala voisilmäpitkoa sekä pari palaa suklaata // kotona puolukkasmoothie // ennen duunikaverille lähtöä munakas // illalla salaattia, savulohta ja patonkia // illan aikana jokunen lonkero // yöllä kotiin tullessa banaani (ei kuvaa).

Lauantai

PicsArt_1438685161743Aamupalana sämpylä höysteillä ja paljon vettä (ei kuvaa) // lounaalla gluteenitonta pastaa ja jauhelihakastiketta parmesaanijuustolla // päivän mittaan tuplasuklaamuffinssi sekä kinuskidonitsi // illalla gluteenittomia minipizzoja.

Sunnuntai

PicsArt_1438685264292Aamupalana sämpylä höysteillä, kahvi ja vettä // anoppilassa kaalilaatikkoa ja salaattia iso satsi // treenin jälkeen palkkari (ei kuvaa) // illalla gluteenittomia minipizzoja.

No semmonen. Näköjään aika paljon perusruokaa eli riisiä ja kanaa sekä spagettia ja jauhelihakastiketta. Aamuisin on iskenyt laiskuus ja oon vaan sulattanut pakkasesta gluteenitonta sämpylää. Pitäis jaksaa aina edellisenä iltana valmistaa aamupala niin söisin monipuolisemmin. Viikonloppu meniksin sit aika rennolla otteella, kuten kuvasta näkyy 😀

Tällä viikolla lähdetäänkin sit Turkkiin ja ruokavaliokin tulee olemaan sit sen mukainen. Meillä on varattuna apartment ja siellä on pikku keittiö. Ihan kiva, että saadaan laittaa ainakin osa ruuista itse 🙂

 

2 kommenttia

  1. ujumppiks kirjoitti:

    Miten sulla toi maapähkinävoi on noin tönkköä?:D mulla siinä oli varmaan 2cm öljy kerros pinnalla ja vaikka kuinka sekotin se oli ihan vetelää! mutta maku kummiskin taivaallinen joka tapauksessa:P ja miksi gluteenittomia maissitortilloja jos samana päivänä arnoldsin vehnädonitseja?:D oon meinaan itsekkin kokeillu noita maissitortilloja ja hyi hitto ne oli pahoja! ei pelastanut edes täytteet pohjan makua. pitsoista syötiinkin vain päälliset ja pohjat lens roskiin, toista kertaa en osta!:D

    • Jonna kirjoitti:

      Tommosta se on aina kun jääkaapissa säilyttää! On siinä pieni rasvakerros päällä, mutta ei mitään isoa. Ja tolla gluteenittomalla pizzalla ja Arnoldin donitseilla ei oo kerrassaan mitään logiikkaa. Mies halus kokeilla noita pizzoja, mut oli kauppareissulla vieraillut myös Arnoldsissa 😀 Ei siis mitään syvempää ideaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *