Hae
Palasia Arjestani

Club Paloma Apartment

Processed with VSCOcam with c1 preset

Perillä ollaan Turkissa Gumbetissa ja hengissä vieläpä! Muutaman tunnin lento lapsukaisen kanssa oli taas yhtä juhlaa ja oli siinä tekemistä, että tytöllä riitti aktiviteettia koko lennon ajan. Youtubeen ladatut offline-videotkaan kun eivät sitten toimineet ollenkaan… Täällä oli vielä klo 23 maissa järkyttävät ruuhkat ja oltiin loppujen lopuksi perillä vaille kaksitoista ja nukkumassa puoli yhden aikaan yöllä. Ei ihme, että itse kukin on ollut pikkasen väsy tänään…

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Meidän hotelli on tällä kertaa huoneistohotelli Club Paloma Apartment. Ollaan aika lailla samoilla hoodeilla kuin vuosi sitten niin tää oli meille hyvä ratkaisu, kun tiedetään mistä ruokakaupat ja kaikki muu tarvittava löytyy. Meidän huone käsittää yhdistetyn olohuoneen ja keittiön, kylppärin, makkarin ja parvekkeen allasalueelle päin. Keittiössä on jääkaappi ja pakastin, pieni hella, vedenkeitin ja melkein kaikki tarvittavat keittiön välineet. Paistinpannua tosin ei ole näkynyt. Olkkarissa on ruokailupöytä, pari tuolia ja pari levitettävää sohvaa. Porukkaa mahtuisi siis enemmänkin! Kaiken kaikkiaan kiva ja siisti hotelli ja mieluisa huone meidän tarpeisiin. Hotellilta löytyy rafla, minimarket ja parit uima-altaat. Lähistöllä on myös paljon ravintoloita ja ruokakauppoja eli ei täällä ainakaan nälkään kuolla 😀 Meillä ei ole mitään aterioita maksettuna hotellille vaan kokkaillaan itse ja käydään ulkona syömässä.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Aamu aloitettiin romanttisella kaurapuuroaamiaisella parvekkeella parinkymmenen asteen lämpötilassa. Kertakäyttölautasilta tosin, mut täytyy sanoa että kelpas! Fiksuina otettiin läjä pikakaurapuuroa mukaan ja Kulta Katriinan pikakahvista saa pyöräytettyä yllättävän hyvät sumpit! Aamupäivä vietettiin rannalla köllötellen ja uiden, siitä ostoksille ja meidän suosikkiraflaan Konya Ugurluun syömään. Siellä tarjotaan järjettömän hyvää aitoa turkkilaista ruokaa. Suosittelen käymään, jos näille seuduille tulette lomailemaan. Mies tuli just ruokakaupasta ja pohdiskellaan josko lähdettäis hotellin raflaan pihvidinnerille. Siellä olis stake night 😉

Netti täällä toimii mainiosti ainakin parvekkeella ja postaan varmasti useasti loman aikana. Jos joku asia ällöttää niin se, että veskipapereita ei saa laittaa pönttöön vaan ne täytyy heittää roskikseen pöntön viereen…

8 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Ihanaa lomaa teille !! 🙂

  Täällä nousin juuri pimeään aamuun, lämmin on, mutta vettä taitaaa tihkuttaa. Ukkosta ilmassa 🙂 .

  • Jonna kirjoitti:

   Eipä haittais, mä rakastan ukkosta 🙂 Täällä on päivällä niin kuuma ettei tee mieli edes ulos lähteä!

 2. Susanna Luoma kirjoitti:

  Hyvää lomaa teille. Olemme juuri varanneet samaan hotelliin ensi kesäksi matkan.

 3. Mimmukka86 kirjoitti:

  Täällä Suomessakin on helteistä! 🙂
  Paljon ihania kuvia taas! Olen itse niin vähän matkustellut,että en ole kuullut tuollaisesta,että veskipaperia ei saa heittää pyttyyn…
  Mutta nauttikaa kuitenkin lomasta!! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oon tehnyt asiasta taustatutkimusta ja kaikissa paikoissa ei täälläkään tuota paperien pönttöön heittämis kieltoa ole.. No, saa nähdä meneekö kotonakin ekana päivänä paperit sit roskiin 😀

 4. Sofia kirjoitti:

  Ihanaa et postailet sieltä lomaltakin! Olin jo ihan kauhuissani et kuinka tässä nyt pärjätään ilman sun postauksia 😀 Oon meinaan ihan koukuttunut sun blogiin, vaikka mitään yhteistä meillä ei ole muuta kuin sukupuoli ja rakkaus (raaka)ruokaan & liikuntaan. Silti jotain sun teksteissä on, on se sit asenne tai kirjotustyyli, mut se jokin saa tänkin alle parikymppisen opiskelijaneitosen klikkaamaan yhä uudelleen ja uudelleen sun blogiin. 🙂 Joten iso kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista ja rentouttavaa lomaa teille!! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, huomenna taas tulossa matkasta juttua tai treenipostausta! Täällä wifi toimii sillon kun haluaa mutta yritän edes 😀 yksi ruokajuttukin olis kyllä postattavana….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *