Hae
Palasia Arjestani

Kaksi erilaista päivää

Processed with VSCOcam with c1 presetEilinen päivä meni vähän harakoille. Aamulla olotila oli vielä vähän epävarma, mutta olin päättänyt purkaa matkalaukut ja tehdä teille päivä matkassani- postauksen. Aloin siis kuvailemaan ahkerasti heti aamusta. Suunnitelmia päivälle oli paljon ja ensimmäisenä suunnitelmana oli palata normaaliruokavalioon. Siispä aamupalaa nassuun ja vähän blogeja. Luen aika vähän nykyään blogeja ja ensimmäisenä eilisellä oli lukulistalla Too big to be me ja Training Drama.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetSelailin aikani blogeja kerrankin kun oli aikaa ja mietin, että voisin taas tehdä teille mun suosikkiblogit listauksen joku päivä. Kävelin keittiöön ja ihmettelin sotkua. Tarttis varmaan tehdä jotain.. Matkalaukut purkamatta ja keittiö vaihteeksi kuin pommin jäljiltä!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetOlo alkoi kuitenkin olla jo sen verran voimaton vatsataudin ansiosta, että katsoin parhaimmaksi raahautua vaakatasoon. Väsymys oli aivan kauhea viiden tunnin unien ansiosta, naama pöhöttynyt ja vatsassa velloi. Ehkäpä pari jaksoa jotain hömppäsarjaa..

Processed with VSCOcam with c1 presetVähän aikaa itseäni keräiltyäni oli pakko lähteä liikkeelle. Ensin duunipaikalle hakemaan Linnanmäki-rannekkeet lauantaita varten (vaikka lähtö aika epävarmaa) ja sen jälkeen vielä kissojen nouto anoppilasta. Käväsinpä varmuuden vuoksi lekurillakin, kun sattui olemaan aika juuri sopivasti. Selvisin reissusta suht kunnialla! Kotona laahustin takaisin sohvalle vaakatasoon. En uskaltanut syödä mitään, koska kaikki tuli pihalle saman tien, yöh..

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetPäivä meni ihan rehellisesti vain maatessa. Katselin kaiken maailman reality-sarjoja boksilta, asentelin Vivoactiveen uusia appseja, rapsuttelin mirrejä ja mittasin lämpöä pariin otteeseen, kun olotila oli niin omituinen. Ei kuumetta, ennemminkin päinvastoin! Vaille kuusi illalla uskalsin syödä toisen kerran. Olin niin nälkäinen, että teki mieli tilata pizza. En kuitenkaan tilannut, vaan lähdin tytön kanssa ulos leikkimään. Saisipa vähän raitista ilmaa hänkin.

Processed with VSCOcam with c1 presetLoppuilta jatkui samoissa merkeissä kuin koko muukin päivä eli maatessa. Vaille kymmenen luovutin, otin vatsalääkkeen ja painuin unille toivoen, että taudin mokoma ymmärtäisi hävitä yön aikana! Olipa paska päivä.

Tänä aamuna heräsin virkeänä ja nälkäisenä ennen yhdeksää! Ensimmäisenä aamupalaa ja vähän töllöä. Sitten naaman kampaus ja bussilla Lintsille. Firma järkkäsi työntekijöille ja asiakkaille yksityistilaisuuden Linnanmäellä. Onneksi päästiin lähtemään!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetOlin ihan tyytyväinen ettei mun tarvinnut lähteä mihinkään hurjiin laitteisiin. Oli noissa pienten ihmisten laitteissakin jo ihan tarpeeksi. Pari kertaa mietin jo niissäkin, että tuleeko jotain ylöspäin vai ei 😀 Kolmisen tuntia pisteltiin menemään laitteissa, käytiin syömässä makkaraperunat ja ostamassa vähän namia.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetTää päivä taitaa mennä vielä kevyissä ”tankkausmeiningeissä” ihan vaan kun tyhjensin niin tehokkaasti eilen 😀 Eiks se oo ihan reilua itseään kohtaan? Huomenna vois alotella paluuta normisysteemeihin ja treenaamaankin olis aikomus mennä! Meillä alkaa ens viikolla uudet systeemit taas treeneissä ja mä olen niin innoissani 🙂

Nyt me lähdetään saunaan ja ilta jatkuu siitä touhuilun merkeissä. Tekemistä nimittäin riittää aina kaapin kasauksesta jäätelön syömiseen 😀

Tää on ollut selkeesti kivempi päivä!

 

 

 

 

8 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Mukava jos vatsapöpö meni jo menojaan 🙂 . Eikös oo ihana olla taas kotona 🙂 .

  • Jonna kirjoitti:

   On tosi ihanaa olla kotona! Kotona on ihmisen paras olla 🙂 Ei ole tainnut ihan kokonaan vielä mennä ohi, mutta parempaan suuntaan ehkä kuitenkin!

 2. nieno kirjoitti:

  Repesin tolle viimeselle kuvalle! 😀

 3. Jonnaajon kirjoitti:

  Kontrastit arjessa pitää mielen virkeänä 🙂 Ihana hyväntuulinen postaus vatsanpuruista huolimatta 😛

  • Jonna kirjoitti:

   Sinäpä sen sanoit! Ihanaa kun jokainen päivä on erilainen. Välillä pitää olla huonojakin päiviä, jotta osaa arvostaa hyviä 😉

 4. Priitta kirjoitti:

  Sillai se menee, vatsataudin jälkeinen päivä tuntuu usein ihan huipulta :). Ja vatsatautia taas voi ajatella semmoisena tarpeellisena puhdistautumisena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.