Hae
Palasia Arjestani

Pinaattilettupäivä

Processed with VSCOcam with c1 presetHellurei ja hellät tunteet. Täällä vietetään kaameaa koomapäivää. Turkin tuliainen ei ota asettuakseen ja mun labravastaukset viipyy sattuneista syistä.. Eilen pääsin vatsalääkkeiden avulla treenaamaan pitkästä aikaa, mutta tänä päivänä on voimat olleet ihan nollissa eikä olis ollut mitään jakoja treeneihin. Jokuhan tuolla jyllää kun vaan sais selville että mikä. Kiva tässä nyt loppulomansa tällä tavalla viettää! Kaikki suunnitellut asiat jää tekemättä.

Ulkona käytiin tytön kanssa aamupäivällä. Se on asia mistä en luovu ellei ole ihan pakko. Mun mielestä lapsen täytyy päästä päivittäin ulos puuhastelemaan eikä se varmasti aikuisellekaan huonoa tee! Kesässä on se hieno puoli, ja varsinkin kesälomassa, että ulkoilemaan voi lähteä vielä kahdeksan aikaan illalla. Eilenkin oltiin iltasella vielä reilu tunti pihalla keinumassa ja rymyämässä. Siinä unohtuu vatsapöpöt ja muut! Tänään ei ole edes ruokaa laitettu. Itse olen elänyt lähinnä voileivillä ja smoothieilla. Niin ja pinaattiletuilla. Oon ollut tänään huono äiti ja tarjoillut myös lapselle pinaattilettuja. Vastapainona välipalaksi tuoreita mustikoita ja mansikoita 🙂 Jospa huomenna olo olis pirteämpi ja jaksais panostaa tähän elämäänkin vähän enemmän: ruuanlaittoa, kodin siivousta ja semmosta. Niitä normaaleja juttuja. Tämä päivä menköön taas vaakatasossa.

Oliskos teistä kiva saada noita videopostauksia enemmän? Jaksatteko niitä katsoa? Pari aihetta olis mielessä, jotka vois toteuttaa videona 😉 Ite tykkäisin enemmän tehdä videojuttuja,  mutta en tiedä mitä mieltä te olette?

Ps. Jokos olette maistaneet minttusuklaa Questbareja ja mitä olette tykänneet niistä? Mä tykkäsin niistä hurjan paljon ja eilen söin viimeisen…Vielä on pari Peanut butter & jellyä mukana ja sit on koko varasto tuhottu! Minttusuklaa Questeja ja muita makuja löydät esim. Vitamokselta! Banneri tuossa sivussa oikealla 🙂

8 kommenttia

 1. hansu kirjoitti:

  Ootko mennyt kihloihin? 🙂

 2. Mimmukka86 kirjoitti:

  Mä en ole oikein kiinnostunu videopostauksista.

  • Jonna kirjoitti:

   Ratkaisin asian niin, että laitan heti otsikkoon jos kyseessä on videopostaus. Ei oo sit pakko katsoa jos ei tahdo 🙂

 3. Henna kirjoitti:

  Videopostaukset ovat aivan mahtavia ?.

 4. MM kirjoitti:

  Videopostaukset ei inspiroi. Harvakseltaan / lyhyet menee, muttei sen enempää kiitos ?

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, ei niistä kaikkien tarvitse tykätäkään! Laitan aina heti otsikkoon merkinnän jos kyseessä on videopostaus. Ei tartte sit katsoa jos ei huvita 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.