Hae
Palasia Arjestani

Gluteeniton mustikka-vispipuuro

Processed with VSCOcam with g3 preset

Päätin loppuviikosta tehdä pitkästä aikaa puuroa lounaaksi tytölle ja itselleni. Silloin tällöin syön puuroa aamupalaksi tai ennen treeniä, mutta en oikeastaan koskaan lounaaksi. Miksiköhän? Puurohan on mitä helpoin ja täyttävin ruoka ja pienillä muutoksilla siitä saa joka kerta täysin erilaista! Mies taisi tehdä meille joskus melkein samalla ohjeella puolukka- vispipuuroa, mutta halusinpa nyt jakaa tämän mustikkaversionkin teidän kanssanne 🙂 Sokerin tilalla käytin tällä kertaa steviaa.

Gluteeniton mustikka-vispipuuro 

  • 1 litra vettä
  • 3,5 dl mustikoita
  • 2 dl karkeita riisijauhoja
  • n. 0,2 dl steviaa

Keitä mustikoita vedessä 10 minuuttia. Siivilöi liemi, ja vispaa joukkoon jauhot. Siivilöinti ei ole pakollista, mutta omat mustikkani olivat hieman roskaisia, ja halusin siivilöidä roskat pois. Keitä 10-15 minuuttia. Mausta stevialla, anna jäähtyä ja vatkaa vaahdoksi.

Resepti on otettu alunperin Farinan karkeiden riisijauhojen pussin kyljestä.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *