Hae
Palasia Arjestani

Jenkkakahvat – mistä noi tuohon ilmestyivät?

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mä olen ollut ruumiinrakenteeltani aina sellainen, että läski kertyy ensimmäisenä vatsaan ja sieltä se lähtee viimeisenä poiskin. Nyt kun ikää on alkanut tulemaan lisää niin olen huomannut,  että vatsa kerää ylimääräistä entistä herkemmin! Mielestäni syön kuitenkin suht terveellisesti ja treenaan säännöllisesti ja silti rasvavarasto on viime aikoina kasvanut ihan näkyvästi vai onko se vain tämä loma!? Toki täällä olen syönyt enemmän kunnon ruokaa ja herkut päälle, mut jostain noi jenkkikset on hypänneet mun kylkiin! Vuosi sitten olin huomattavasti paremmassa tikissä ja vatsapalatkin sentään erotti. Nyt ne on tuolla jossain pehmeän alla. Kuvia ottaessa täytyy muistaa vetää vatsaa sisään jos ei halua muistuttaa tynnyriä. Ärsyttävää!

Nähtävästi täytyy aloittaa melkoinen kurinpalautus, kun pääsen kotiin. Ei kai tässä muukaan auta! Meidän salilla on mua monta vuotta vanhempia leidejä, jotka on aivan jäätävässä tikissä (terveisiä vaan Petralle ja Katrille!), joten ehkä mullakin on vielä mahkuja päästä entiseen kondikseen 😉

Suurimmaksi osaksi en jaksa välittää enää ulkonäöstä, mutta välillä ulkonäköasiatkin näköjään puskee väkisin pintaan (varsinkin täällä biksuissa tepastellessa). Tässä iässä on jo vähän pakko katsella mitä suuhunsa pistää ellei halua havahtua 10 vuoden päästä siihen, että on vetänyt homman herkuilla överiksi.  Läski kun on siitä vekkuli kaveri, että se pesiytyy kroppaan pikku hiljaa, ihan huomaamatta. Mieluummin pieni kurinpalautus nyt kuin täydellinen elämäntaparemontti nelikymppisenä!

Onko teillä herännyt koskaan samanlaisia fiiliksiä? Onko peilikuvassa näkynyt yhtäkkiä jotain omituista tai ylimääräistä?

Ps. Yritän vastailla teidän kommentteihin mahdollisimman pian! Tää netti ei jostain syystä tahdo wörkkiä kommenttien kohdalla 🙁 tökkii, tökkii…

8 kommenttia

 1. sari kirjoitti:

  Joo, on huomattu samaa!Mulla kans kroppa sellainen, että kaikki ylimäräinen näkyy heti vatsassa!Raskauksien jälkeen siihen on jäänyt lisäksi ylimääräistä ihoa, joten littanaa mahaa en varmaan koskaan tule saamaan (ennen kuin kirurgin veitsen alla). Nyt on liikunnat jääny vähemmälle ja herkut lisiny, joten heti olo tuntuu paksummalta ja turvonneelta. Pieni kiristely ei tekis pahaa, mut missä motivaatio??Arki on tällä hetkellä aikamoista, joten tuntuu että ei jaksa nyt motivoitua siistimään ruokavalioo…

  • Jonna kirjoitti:

   Jep, mulla on myös raskauden jälkeistä löysää ihoa vatsassa ja sitähän ei pois saa kuin kirurgin veitsellä! Mullakaan ei oikein motivaatiota ole diettaamiseen, mutta yritän taas siistiä ruokavaliota ja lisätä treenien määrää 🙂

 2. Tanys kirjoitti:

  Tiedän mistä puhut! Mulla kans rasva kertyy eniten vatsan seudulle ja sitä on tooooosi vaikea saada pois. kroppa on muuten ihan ok, mutta jenkkikset on ja aina päivän aikana nousee vielä pömppis. Tänään just salilla vilkaisin peilistä… 🙁

  • Jonna kirjoitti:

   Voiskohan olla että pömppiksen tekee jokin ruoka-aine? Ootko huomannut että olisit herkkä viljoille tai maitotuotteille? Ts. ootko koskaan jättänyt niitä vähäksi aikaa pois ruokavaliosta?

   Vatsan alue on siitä kyllä arsyttävä alue, että sinne toi rasva tuntuu oikein pesiytyvän eikä lähde kulumallakaan pois!

 3. Julia kirjoitti:

  Treenaa ja liiku enemmän jos haluat välillä herkutella sekä pysyä kondiksessa, ei sen vaikeampaa. Sit jos aikaa treenaamiselle ja liikunnalle ei ole niin paljon on karu asia se että tarkempana saa olla syömisien kanssa.

 4. LK kirjoitti:

  Sama homma täällä… Oisko sulla haasteena sairastelu ja siitä johtunut treenimäärien väheneminen? Tuntuu että oot aika usein kipeänä ja viikkokoosteiden mukaan treenejä ei kuitenkaan tule hirveitä määriä.

 5. Jonna kirjoitti:

  Nyt en ole edes kauheasti ollut kipeänä, mutta arki ei ole antanut myöten ihan samanlaista treenimäärää kuin vanhoina hyvinä aikoina. Mulla tulee treeniä 3-4 krt/vko ja liikuntaa sais olla kyllä se viitisen kertaa viikossa… Täytyy alkaa suunnitella taas paremmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.