Hae
Palasia Arjestani

Hottikset – siis ihan oikeasti!?

hottikset

Katsoin eilen ensimmäisen jakson sarjasta Hottikset. Mut valtasi niin hirveä myötähäpeän määrä etten ole ihan äskettäin samanlaista tuntenut. Sarjassa tuntui olevan vain yksi täysipäinen ihminen, kaimani Jonna, mutta menohan voi muuttua tästä vaikka kuinka paljon. Mä en oikeasti diggaa yhtään ihmisiä, jotka pitävät itseään parempana kuin muut eikä heille kelpaa mikään. Nämäkin ”hottikset” ovat asettaneet kumppanilleen niin järkyttävät kriteerit etteivät varmasti tule niillä ketään koskaan löytämään. It´s gonna be a very lonely life…

Toivon koko sydämestäni, että suurin osa sarjasta on valmiiksi kirjoitettua provosointia, koska eihän kukaan oikeasti voi ajatella niin kuin nuo sarjaan osallistuneet ihmiset, eihän!? Musta on aina hienoa, että ihminen laittaa itsensä likoon ja uskaltaa etsiä elämänkumppania, mutta se että mahdollinen kumppani tuomitaan jo ulkonäön perusteella (esim. pieni tummentuma etuhampaassa…), on pikkasen liikaa. Nämä sarjan ihmiset tuntuvat olevan niin täynnä itseään ettei mikään kelpaa. He etsivät täydellistä kumppania, mutta ovatko he itse täydellisiä? Eivät todellakaan, vaikka niin tuntuvatkin ajattelevan. Mulle ehdoton turn off on tuollainen järjetön itserakkaus ja oman paremmuuden korostaminen. Moni kakku päältä kaunis, mutta silkkoa sisältä. Toivottavasti näiden tyyppien pilvilinnat romahtaa jossain vaiheessa, koska guess what, täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan! Meissä kaikissa on omat virheemme ja se jos mikä tekee ihmisestä mielenkiintoisen.

Ärsyttävä ohjelma ja ärsyttävät ihmiset. Pakko siis jäädä seuraamaan ja sehän tämän formaatin tarkotus varmasti onkin. Mites te, oletteko katsoneet Hottiksia ja mitä mielipiteitä herätti?

Ps. Käykääs äänestämässä mun lomakuva voittoon täällä. Äänestäneiden kesken Lomamatkan arpoo kasan palkintoja, mm. 500e matkalahjakortteja! Mun kuvan löydät nimimerkillä JonnaM.

9 kommenttia

 1. Piia kirjoitti:

  Siis täysin samaa mieltä kanssasi… Katsoin pätkän ekaa jaksoa ja totesin, että ei oo mun ohjelma. En voi käsittää tuollaista omahyväisyyttä ja itsensä korostamisesta. Jos mikä niin tuollainen ylimielisyys tekee ihmisestä ruman. En todellakaan aio katsoa enää ohjelmaa… EI jatkoon!!!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä ehkä joudun katsomaan. Ihan vaan sen takia, koska se on niin ärsyttävä 😀 Aika surullista miten noikin ihmiset on kauniita, mutta kaikki se mitä suusta tulee ulos, tekeekin ihmisesti todella ruman. Mä lähtisin kävelemään saman tien jos tuollaisen kanssa treffeille erehtyisin!

 2. MariA kirjoitti:

  Mä luulen että noilla ihmisillä on kuitenkin perimmäisenä syynä se, ettei vakiintuminen todella kiinnosta. Onhan sellaisia naisiakin tämä maa pullollaan, jotka ummistavat silmänsä miehen huonoille puolille koska biologinen kello tikittää ja huomaavatkin sitten viimeistään raskaushuurujen haihduttua että ei tuosta kyllä aviomiesaineeksi ole eikä tule, mutta onneksi on nyt viimein tämä vauva.
  Nämä hottikset luultavasti saavat näistä valloituksistaan enemmän kuin parisuhteesta, jossa hullaantumisen aste laskee sitten aikanaan.

  Mun mielestä mielenkiintoinen ohjelma ja mielenkiintoisia ihmisiä. Päihittää mun mielestä ainakin täydelliset venäläisnaiset, jotka tuntu olevan vähän tekemällä tehty ohjelma 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Voi muuten hyvin olla etteivät sarjan henkilöt oikeasti edes halua parisuhdetta. Vaikea kuvitella miten kukaan voisi elää tuollaisen ihmisen kanssa jolle merkitsee ainoastaan täydellisyys. Mitään virheitä ei saa ihmisessä olla. En jaksa uskoa, että näiden tyyppien menestys sinkkumarkkinoilla ainakaan paranee ohjelman myötä..

   Mielenkiintoisia nimenomaan ovat ja siksi seuraan varmasti jatkossakin, vaikka ärsyttääkin!

 3. ulla kirjoitti:

  katsoin myös ekan jakson ja monttu auki. Onko oikeesti tuollaisia ihmisiä. Todella uskomatonta. 🙁

 4. gunagolu kirjoitti:

  Tuntuu uskomattomalta ajatella, että tuollaisia ihmisiä oikeasti olisi 😀 Haluan ajatella, että vetävät kameroiden edessä jotain roolia mutta mistäpä sitä tietää vaikka olisivat ihan tosissaan ulkonäkökeskeisten-juttujensa kanssa. Sääliksi käy, kun tuo ulkokuori on niin katoava. Tulee varmaan ikäkriisit moninkertaisina kun me kaikki väistämättä vanhetaan ja jos koko elämä perustuu vaan hyvän ulkonäön tavoittelemiseen niin eipä siitä paljon jää ammennettavaa tuleville vuosille.

  • Jonna kirjoitti:

   Yksinäinen tulevaisuus on noin ulkonäkökeskeisillä ihmisillä. Mä en jaksaisi tuollaisia katsella hetkeäkään…

 5. Heidi kirjoitti:

  Minulle riitti ohjelman mainospätkä. Viime aikoina on taas hokannut, miten lyhyt ihmisen elämä oikeasti on – tuntiakaan en haluaisi tuhlata elämästäni tuijottamalla sellaista sontaa 🙂 Mieluummin vaikka ulos luontoon tai hyvä kirja kouraan ja lukemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *