Hae
Palasia Arjestani

Ellan minttusuklaasmoothie

Processed with VSCOcam with hb1 presetOlipa kyse sitten suklaasta, jäätelöstä, kekseistä, smoothiesta tai mistä vain niin mun ehdoton suosikkimaku on minttusuklaa! Se ei saa olla esanssisen makuinen, vaan mahdollisimman puhdas ja raikas. Olen muutaman kerran käyttänyt leivonnassa ja ruuanlaitossa tuoretta minttua ja tykkään sen antamasta mausta todella paljon. Suolaisissa ruuissa en niinkään siitä välitä, mutta suklaan kaverina se toimii aina <3

Tämä resepti on peräisin kirjasta Deliciously Ella, johon olen aivan hullaantunut. Vaikka en noudata maidotonta, sokeritonta saati vegaania ruokavaliota niin tässä kirjassa on hurjan paljon hyviä reseptejä! Suosittelen lukemaan kirjan huolelle, jos sen saatte käsiinne 🙂 Resepti on muutoin täysin autenttinen Ellan reseptin kanssa, mutta omaan smoothieeni laitoin lisäksi 30g suklaan makuista heraprotskua ja puolikkaan avocadon sijasta kokonaisen.

Ellan minttusuklaasmoothie (1 annos)

  • 1 kypsä banaani
  • 1/2 avocado
  • 3 (medjool) taatelia
  • pieni kourallinen tuoretta minttua
  • 3 dl kylmää mantelimaitoa (kaupan tai itse tehtyä)
  • 2 tl raakakaakaojauhetta
  • (1 mitallinen suklaan makuista proteiinijauhetta)

Laita kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi. Jos käytät medjool-taateleita, muista poistaa niistä kivet ennen blenderiin laittoa! Koristele smoothie mintun lehdillä.

Vinkki: puolita mantelimaidon määrä, jolloin smoothien koostumuksesta tulee oikein paksu. Kun lisäät joukkoon vielä granolaa, saat mitä herkullisimman aamiaisen.

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *