Hae
Palasia Arjestani

Mikä sun juttus on?

Processed with VSCOcam with c1 presetMun viikonloppun meni ihan relaten mökillä. Siellä oli koko poppoo paikalla eli hulinaa riitti. Käytiin marjassa, saunottiin, syötiin ja mikä parasta, sain nukkua päiväunet lauantaina! Suunnittelin jo lauantaina tulevan viikon ruokalistaa, olis niin paljon ihani reseptejä joita on pakko päästä testaamaan! Jännä kyllä, mun ei tehnyt mitään erityisiä herkkuja mieli koko viikonlopun aikana. Maisteltiin Cloettalta saatuja uutuuspusseja, joista oli mystisesti kolme mennyt parempiin suihin mun päiväunien aikana… Muutaman namusen nappasin pusseista ja lisäksi snickers-patukan. Siinäpä oli mun viikonlopun herkut! Ei kai se oo pakko jos ei tee mieli? Hyvää ruokaa sen sijaan tuli syötyä siitäkin edestä 🙂

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with a6 preset

Juttelin eilen mun pitkäaikaisen ystävän ja meidän tytön kummisedän kanssa puhelimessa. Olin just siinä ruokaa laittelemassa ja kerroin mitä puuhastelin. Kaveri siinä tokaisi miten hienoa on, että olen löytänyt elämässä sen ”mun oman jutun”. Jokaisen pitäisi löytää oma juttunsa elämässä, oli se sitten vaikka virkkaaminen, suunnistus tai auton rassaaminen. Ja näinhän se asia on! En ole koskaan ajatellut asiaa sen enempää, olen vain tehnyt niistä asioita, jotka minusta tuntuvat hyviltä ja joista tykkään. Se on ihan totta, että elämä on mielekkäämpää, kun on niitä omia juttuja mitä toteuttaa. Asioita, joista nauttii suunnattomasti. Mä tykkään laitella ruokaa ja leipoa, ja näiden vastapainona tykkään treenata milloin mitäkin. Välillä kovaa ja välillä kevyempää. Blogin kirjoittaminen on myös ehdottomasti se mun juttu. Olen todella huono puhumaan asioista, vaikka mietin ja pohdin todella paljon asioita päivän aikana. Sen sijaan kirjoittaminen on mulle helppoa ja tykkään siitä todella paljon.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Oletko jo keksinyt mikä sun juttus on?

2 kommenttia

  1. Gunagolu kirjoitti:

    Mun juttuja ehdottomasti on ruuanlaitto ja leivonta, antiikki ja vanhat tavarat sekä vanhat talot 🙂 Myös kaikenlainen käsillätekeminen ja askartelu on mun juttuja.

    • Jonna kirjoitti:

      Mä olen taas innostunut enemmän käsillä tekemisestä ja haeskelen just netistä juttuja, joita voisin kotona toteuttaa. Haluaisin niin oppia remppailemaan ja tuunailemaan kotona kaikenlaista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *