Hae
Palasia Arjestani

Lauantain herkkuhimo – opittu tapa? (+arvonta)

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ruokapäiväkirjaa taas luvassa! Toivottavasti ette oo näihin jo ihan kyllästyneitä 😀 Viime viikko oli taas hieman normaalista poikkeava, koska olin alkuviikon kipeänä. Sain ihan syömällä syödä että edes jotain sain alas. Tähän astisista sairasteluista ehkä parhaiten sain nyt handlattua syömisetkin paraninkin huomattavasti nopeammin kuin ennen. Huomasin viime viikon aikana, että makeanhimo ei ole vaivannut mua ollenkaan. Ei edes viikonloppuna! Söin kyllä muutaman karamellin ja jälkiruokaa lauantaina, mutta ei mulla mikään erityinen makeanhimo ollut. Jännää sinänsä, koska aina kun lauantai koittaa niin mut valtaa aivan järkyttää herkkuhimo. Ehkä se on vain opittu tapa, en tiedä?

Maanantai

Kotona sairaana koko päivän. Pelkkää lepiä.

PicsArt_09-30-07.19.43Aamupalaksi marjasmoothie, jossa avocadoa, banaania, mustikoita & puolukoita, mantelimaitoa ja CocoVin supermixiä. Lisäksi vettä, kahvia ja vitamiinit // välipalana pari ruisleipää salaatilla, kinkulla, juustolla ja paprikalla + vettä ja kahvi // illemmalla annos kaurapuuroa mustikoilla ja banaanilla // iltapalaksi omeletti, jossa kinkkua, herkkusieniä, raakaa sipulia, juustoa + viinirypäleitä.

Tiistai

Kotona sairaana. Pieni happihyppely illalla.

PicsArt_09-30-07.21.33Aamupalaksi ruisleipää höysteineen, vettä ja kahvia // välipalaksi banaani-maapähkinävoismoothie // iltapäivällä kahvi ja pari palaa raakasuklaata // välipalaksi omenaa ja pähkinöitä (ei kuvaa) // iltaruuaksi täytettyjä paprikoita ja tuoreita vihanneksia.

Keskiviikko

Töihin iltavuoroon. Aamulla pieni 30 minuutin kävelylenkki.

PicsArt_09-30-07.22.57Aamupalaksi ruisleipää juustolla ja paistetulla munalla, vettä ja kahvia // ennen töihin lähtöä marjasmoothie // lounaaksi täytettyjä paprikoita ja vihanneksia // välipalana töissä turkkilaista jogurttia, mustikoita ja pähkinöitä // iltapalaksi omeletti kinkulla, sienillä ja juustolla.

Torstai

Pieni kävelylenkki ja lihashuoltoa kotona.

PicsArt_09-30-08.35.53Aamupalaksi ruisleipää lisukkeineen, vettä ja kahvia // välipalaksi töissä omenaa ja pähkinöitä (ei kuvaa) // lounaaksi täytettyjä paprikoita ja vihanneksia // välipalaksi kotona iltapäivällä kolme riisipiirakkaa kinkulla, juustolla ja kurkulla + kahvi // iltaruuaksi tomaattista pastaa.

Perjantai

Iltapäivällä junalla mökille.

PicsArt_09-30-08.37.36Aamupalaksi täytetty paprika, jauhelihaa ja viinirypäleitä, vettä ja kahvia // välipalaksi viinirypäleitä ja kahvi // lounaalla edellispäivän tomaattista pastaa ja pinaattia // junassa Picnicin patonki // mökillä lasi maitoa ja miehen leipoma (pakasteesta otettu) pulla // välipalaksi Picnicin omenakinuskikakkua (ei kuvaa) // illalla saunan jälkeen saunamakkara + mandariini (ei kuvaa).

Lauantai

Marjametsässä pari tuntia aamupäivällä. Illalla lihashuoltoa.

PicsArt_09-30-08.39.45Aamupalaksi mysliä maidolla, kahvi ja ruisleipä kinkulla, juustolla ja kurkulla // marjametsässä luonnollisesti osa meni omaan suuhun…. // marjastuksen lomassa yksi maapähkinävoi-Oreo // lounaalla tortilloja 2,5 kpl // jälkiruuaksi Snickers-patukka // välipalaksi päiväunien jälkeen omena ja pähkinöitä // saunan jälkeen saunamakkara + Cloettaan uutuusnameja muutama (ei kuvaa) // iltapalaksi kaura-omenapaistosta vaniljakastikkeella.

Sunnuntai

Aamupäivä ulkosalla marjoja siivoten. Iltapäivällä 3h autossa istumista. Kotona illalla siivoilua.

PicsArt_09-30-08.41.24Aamulla mysliä maidolla ja leipä lisukkeineen, kahvia ja vettä // lounaalla perunoita, kaalikääryleitä ja puolukkahilloa // kahvin kanssa kaura-omenapaistosta, jätskiä ja vaniljakastiketta // illemmalla kotona minttusuklaasmoothie // ilatapalaks kaksi omatekoista sämpylää kinkulla, juustolla ja kurkulla.

Kotona ollessa mun ruokailuvälit venyy aika pitkiksi ja välillä unohdan syödä mikä on sinänsä aika käsittämätöntä. Mähän rakastan ruokaa! Sen olen huomannut, että kun vaan muistan syödä säännöllisesti ja riittävästi hyvälaatuista ruokaa niin makeaa ei tee mieli. Sunnuntaina innostuin leipomaan sämpylöitä ja niistä tulikin mielettömän hyviä! Laittelen reseptin tännekin, varmaan jo tänä iltana.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetAnoppi tykkää ostella mökille kaikkia uutuuksia ja tällä kertaa hän oli ostanut Paulüns-merkkistä mysliä kahta makua. Toinen oli kaakao-vadelma ja toinen omena-kaneli-manteli, joista jälkimmäinen oli enemmän mun mieleen. Makeutuksena oli käytetty sokerin sijasta taateleita! Näitä myslejä voisin ostaa vaikka kotiinkin 🙂 Testattiin myös Stand´n stuff tortilloja, mut ei ollut kyllä mun juttu. Lapsille noi oli ihan ok, mutta mun mielestä normi tortillalätyt on paljon kätevämpiä. Näillä kipposilla sotkee vaan joka paikan!

Tänään mun tekis mieli tehdä jotain keittoa. Saa nähdä kuinka pitkäksi päivä venyy ja miten jaksaa illalla kokkailla! Hirveä himo kokeilla uusia reseptejä!

Pistetääs käyntiin vielä pieni arvonta! Eli kaikkien postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan yksi kahden lipun lippupaketti I Love Me-messuille! Liput ovat kertalippuja eli pääset kaverisi kanssa niillä vain yhtenä päivänä messuille. Messuohjelmistoa voit tsekkailla täältä. Arvontaan on aikaa osallistua perjantaihin 2.10 klo 20 saakka!

96 kommenttia

  1. Sabina kirjoitti:

    oliko myslit hintavia? Täytyis keksiä lapsille ”uusia” välipaloja, ehkä tätä voisi koklata luonnknjugun kanssa.. ?
    Niin ja arvonnassa mukana! ?

  2. Henna kirjoitti:

    Sämppäresepti kiinnostaa, kiva jos laitat sen piakkoin 🙂 Ja mukana arvonnassa!

  3. Laura kirjoitti:

    Hyvältä näyttää sun ruokapäiväkirja, monipuolista ja sopivan rentoa! Mukana myös arvonnassa!

  4. Pihlis kirjoitti:

    heh, oon huomannu saman noiden tortillakippojen kanssa! hirvee sotku vaan kun kaikki levähtää sieltä ulos! 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Onneksi olkoon, olet voittanut kaksi lippua I Love Me-messuille 🙂

  5. Jonna85 kirjoitti:

    Älä missään nimessä lopeta näitä ruokaviikko-postauksia!! 🙂 Mä nimittäin aina innokkaasti odotan niitä! 😉
    Sun blogi se on päivästä toiseen aina vaan kiinnostavampi ja parempi! 🙂 Kiitos päivän piristyksistä!
    Nyt vaan kun saisi omankin liikunta-/ruokailupuolen kuntoon, kuten sullakin! Voi kunpa olisi kaveri jonka kanssa yhdessä treenata yms.. Nyt vielä kun muutti toiselle paikkakunnalle, tuntuu että uuden salin yms etsintä jotenki hurjan vaikeeta jostain syystä.

    Aurinkoisia syyspäiviä!

    -Jonna

    • Jonna kirjoitti:

      Kyllä se siitä taas lähtee! Rohkeesti vaan eri saleja kokeilemaan niin löytyy se omimmalta tuntuva 🙂

      • Jonna85 kirjoitti:

        Hahaa.. Mä näin susta viime yönä unta.. 😀 Ensin nähtiin extempore Orivedellä ja kohta meistä tuli jo ihan erottomaton kaveri parivaljakko! 😀

  6. Hanna kirjoitti:

    Kivoja nää ruokapäiväkirjat, ei kyllästytä! 🙂 Ja mielelläni olen mukana arvonnassa 😉

  7. Anni kirjoitti:

    Oi minusta nämä ruokapäiväkirjapostaukset on jollain kummallisella tavalla kaikkein parhaita 😀 Ehkä jokaisessa meissä asuu pieni tiirailija, ja on aika henkilökohtaista jakaa toisille syömisensä.
    I love me-messuille olen itsekin ajatellut lähteä ,siellä on tarjolla sellaista kaikkea josta oma mies ei luultavasti ole kiinnostunut. Tyttöseurassa siis!

  8. alanenn kirjoitti:

    Ruokapäiväkirjoja on mukava lukea! Tykkään tosi paljon sun rennosta suhtautumisesta syömiseen 🙂

  9. Susanne kirjoitti:

    Kiitos myslivinkistä. Mahtavaa, että makeutuksena käytetty sokerin sijaan taateleita!
    I Love Me -messuille olisi mahtavaa voittaa liput. 🙂

  10. mari kirjoitti:

    Näitä on tosiaan tosi kiva lukea vaikka itse syönkin ihan toisella tavalla mutta silti mielenkiintoista seurata:) mutta syöt kyllä ihan kauhean vähän.
    susirajanfittnesmimmi.fi
    Mari

    • Jonna kirjoitti:

      Jep, ruokaa pitäisi lisätä edelleen….mut toisaalta jos paino ei laske eikä nouse niin ollaan aika lailla sopivissa määrissä! Mut joo, kivahan se olis syödä vieläkin enemmän 😀

  11. Elina kirjoitti:

    Mä tykkäsin kans tuosta myslistä, sain salilta sellaisen näytepussukan mukaan. En oo vaan vielä meidän Prismasta löytänyt 🙁
    Ja messuliput olisi kiva saada, mun MIES lupasi lähteä mun kanssa sinne. Reppana 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Nää myslit oli ihan Oriveden S-marketista. Kannattaa pyytää kauppiasta tilaamaan teidänkin Prismaan 😉

  12. Miina kirjoitti:

    Meillä on kotona aina vääntöä ostaako normilättyjä (itse liputan näille) vai noita kuppeja (miehen valinta). Aina toisella ruuat rinnuksella 🙂 Osallistun myös arvontaan.

  13. Jenna kirjoitti:

    Näitä sun ruokapäiväkirjoja on tosi mukava lukee! Tulee aina itelle kova hinku päästä keittiöön testailemaan uusia reseptejä 🙂

  14. Sonja kirjoitti:

    En minä ainakaan ole kyllästynyt näihin ruokapäiväkirjoihin! 🙂 Itsekin maistoin tuota mysliä ja oli kyllä oikein mukava huomata taatelit sokerin sijasta! Makukin oli loistava. Oi, olisi ihanaa voittaa liput eli mukana ollaan!:)

  15. hensku kirjoitti:

    Näitä on tosi kiva lukee !:) ja mukana arvonnassa oon!

  16. taika kirjoitti:

    Voi kunpa mullakin ois vaa lauantaisin herkkuhimotuksia!! Ja kyllä, syön useita säännöllisiä aterioita mutta eipä oo auttanu ku suklaata tuppaa väkisin tekee mieli!!

  17. sara kirjoitti:

    Herkkuhimo tiettyinä hetkeinä on opittu tapa kuten mikä tahansa muukin syömiseen liittyvä ”rutiini” kuten säännöllisyys tai aamupuuro. Tai niin ainakin mä sen näen!

    • Jonna kirjoitti:

      Näin mäkin uskon. Nyt ei olekaan pariin viikonloppuun tehnyt mitään mieli. Victory! 😀

  18. Smuus kirjoitti:

    Näitä ruokapäiväkirjoja on mukava lukea 🙂 Tuota mysliä sain kerran näytepakkauksen ja söin sen jugun kanssa. Vuosien tauon jälkeen mysli maistui aikas hyvältä.. Mutta ei sitä koskaan tule ostettua kotiin itse.

  19. Heini kirjoitti:

    Tuota Paulinsin Granola-mysliä sai salilta varmaan parin vkon ajan mukaan näytepussin verran. Kyllä on tullut testattua rahkan, jogurtin ym kanssa. Tosi hyvää, mutta hinta Citymarketissa 3-4e on hieman liikaa.

    Osallistun myös arvontaan. Ois kiva päästä noille messuille pitkästä aikaa 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Uuh, se on noin arvokasta! No ihan hyvä, että anoppi osti niin ei tarvinnut itse ostaa 😀

  20. Jonnaajon kirjoitti:

    Mun mielestä makeenhimo/mättöilyhimo on enemmänkin opittu tapa. Tuntuu ainakin monen ihmisen kohdalla olevan se, kun tietää, että on viikonloppu niin voi/pitää hölläillä ja yleensä sunnuntai on vapaa niin voi vähän reilummalla kädellä syödä, kun ei tarvii seuraavana päivänä olla ihan skarppina. Mulle ei ainakaan tuu mitään ”herkku”himoja, jos oon viikon aikana syönyt tarpeeks monipuolisesti ja riittävästi. Joskus sitä jo etukäteen ajattelee, et silloin sitten syön sitä ja tätä. Elän kuitenkin täysin mielihalujen mukaan, enkä kiellä itseltäni mitään niin harvoin sitä viikonloppuisinkaan oikeasti mitään mättöjä mieli tekee.

    Jos ostan jotain ”mättöjä” niin ostan yleensä hirveen määrän kerralla eri sorttimentteja, mutta harvoin niistä moni maistuu hyvälle ja mulla on periaate, että kaikki syödään, jos kerta ostetaan. Siitähän vasta hyvä olo tulee 😀 Ainakin yritän. Nyt on tosin käynyt muutaman kerran niin, että ihan kaikkee vaan ei oo pystynyt veteleen. Kyllä se suolanen ruoka on mun juttu. Tässä pari päivää tehnyt fysiologista kokeilua elää ”paskalla”, osittain rahan takia. Ei oo hyvä olo ei, eikä mikään oikein maistu miltään 😛 Kyllä sitä taas osaa arvostaa omaa arkeensa ja elintapojaan, etenkin kun tajuaa, että niitä oikeita herkkuja on juurikin ne kaikki mitä syön päivittäin.

    Ainiin ja messut..oon tulossa, voitin liput tai en. Mun mielestä näitä sun ruokapostauksia ja tätä blogia on kiva lukee. Ihanan tavallista elämää!

    • Jonna kirjoitti:

      Mä olen kans nyt höllännyt sen verran, että jos viikolla tekee jotain mieli niin syön. Viikonloppuna ei ole pariin viikkoon herkkuja tehnytkään mieli. Sen sijaan normiruokaa söisin vaikka kuinka paljon! Ja tykkään että just viikonloppuna voi tehdä itse jotain vähän erilaista ruokaa, kuten viime vkl lämppäreitä ja lankkupottuja + makkaraa 🙂

  21. Henna M kirjoitti:

    Kivoja nää ruokapostaukset, saa lukijat kuvaa myös siitä kuinka rennosti ja vaihtelevasti voi syödä 🙂

  22. Sarppa kirjoitti:

    Hyvältä näyttää. I love me messuilla en olekaan ikinä käynyt joten arvonnassa mukana.

  23. Hanna kirjoitti:

    Jee, arvonnassa mukana!!

    Mistä saa maapähkinävoi- Oreoita? Tai Oreoita ylipäätään? :O

    • Jonna kirjoitti:

      Maapähkinävoi-Oreot on Bulgarian tuliaisia, mut normi-Oreoita saa ihan ruokakaupoista. Ainakin isommista!

  24. Tintti kirjoitti:

    Ihanan rentoo syömistä! Ei turhaa nipotusta ja silti homma toimii..

  25. Essi T kirjoitti:

    Kylläpä rupes työ ja koulupäivän jälkeen tekemäänki tortilloja mieli! 🙂

  26. Vilhelmiina kirjoitti:

    Mä niin tykkään näistä sun ruokapostauksista! Terveellistä, mutta ei liiallista nipotusta 🙂 ja mukana myös arvonnassa!

  27. Maria kirjoitti:

    Mysli kuulosti hyvältä, pitääki tsekata ravintoarvot ku tulee paketti vastaan!
    Ja mukana arvonnassa ollaan!

  28. Emilia kirjoitti:

    Mulla on niin paha sokerikoukku, että herkkuja tekee aina mieli 🙂

  29. Lisa kirjoitti:

    Pidän kovasti sun ruokapäiväkirjapostauksista, eli jatka mielellä niiden tekemistä 🙂 Ja mukana arvonnassa oon!

  30. MiinusKymmenen kirjoitti:

    Mun mielestä noi tortillaveneet on just käteviä ja varsinkin lapsilla.

  31. Hanne kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  32. Anni kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  33. Hilkka kirjoitti:

    Näitä ruokajuttuja on mukava lukea. Saa ideoita omaankin keittiöön. 🙂

  34. Mira kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Oon käyny Helsingissä vaan pari kertaa elämäni aikana (n. 400 km on matkaa sinne), joten olis hyvä syy mennä pitkästä aikaa jos voittais liput…
    Sun ruokapostauksia ja muitakin postauksia on kiva lukea. ☺

  35. Karro kirjoitti:

    Ruokapäiväkirjat ovat aina kivaa luettavaa 🙂 ihmisiä jostain syystä kiinnostaa miten muut syövät ;D Kaurapaistos näyttää täydelliseltä, oikea syksyn herkku! 🙂

  36. Gunagolu kirjoitti:

    Arvonnassa myös mukana! Ja tosiaan kiva seurata ruokapäiväkirjoja 🙂

  37. Meiju kirjoitti:

    Jonna… Musta tulee aina niin nälkäinen katsoessa näitä!! 😀

  38. Milja kirjoitti:

    Näyttää siltä et syöt tosi kevyesti, vois kuvitella et se on herkkuhimojen syy 🙂 miksi et kokeile syödä isompia annoksia ja katsoo et tekeekö makeeta mieli?

    • Jonna kirjoitti:

      En omasta mielestäni syö kevyesti, varsinkaan kun pystyn treenaamaan kunnolla. Kipeenä ollessa ja heti sen jälkeen en syö ihan niin isoja annoksia kun kulutuskaan ei ole kauhean suuri. Mä kun olen tällainen pieni tirriäinen 😀

  39. Emma kirjoitti:

    Samaiset myslit bongasin myös tässä yhdellä kauppareissulla, ja ilahduin kun kerrankin tuote, johon EI ole lisätty turhanpäiväistä, ylimääräistä sokeria!

  40. Tea kirjoitti:

    Nälkä tuli 😀 ihanan näköstä toi kaura-omenapaistos, onko jtn hyvää reseptiä siihen?:)

    • Jonna kirjoitti:

      Anoppi tekee aina kaura-omenapaistoksen eikä silläkään taida mitään ohjetta siihen olla. Perstuntumalla vetelee kaiken sekaan 😀

  41. Noora kirjoitti:

    Jes, sämpylöihin ohjetta! Tykkään sun ruokapäiväkirjoista 🙂

  42. Kaisa J. kirjoitti:

    Ruokapäiväkirjat on kivoja!

  43. Li kirjoitti:

    Noi myslit kuulostaa kyllä ihan ylihyviltä. Liput messuille ois tosi jees!

  44. Krista kirjoitti:

    Säännöllinen syöminen on kyl ihan avainjuttu, että makeanhimo pysyy kurissa:)

  45. Daen kirjoitti:

    Onko noita muroja ihan normaalikaupoissa, saisi sammutettua makeanhimonkin hieman terveellisemmin :p ravintoarvot varmasti terveellisemmät kuin normi muroissa.

  46. Heli kirjoitti:

    Ruokapostauksista saa hyviä ideoita!
    🙂

  47. Hanna kirjoitti:

    Hyvältä ja herkulliselta näyttää noi sun viikon ruuat! Noita tortilla veneitä en oo kokeillu, niitä pitäs kokeilla joku kerta!

  48. Suivi kirjoitti:

    Nää ruokapäiväkirjat on mielenkiintosii! Mukana arvonnassa 🙂

  49. Hanna kirjoitti:

    Nämä on kivoja nämä sinun ruokapäiväkirjat ja samalla saa inspiraatiota omiinkin ruokiin. Oletko kokeillut koskaan tehdä itse mysliä?

    • Jonna kirjoitti:

      En ole kokeillut, mutta on kyllä tarkoitus kokeilla ihan lähiaikoina! Ts kunhan saan aikaiseksi..

  50. Anna Mähönen kirjoitti:

    Mulla makeanhimo iskee juurikin vkloppusin. Jo perjantaina ”ärsyttää” kun vkloppuna tietää taas sortuvansa. Opittu tapa siis, jotenkin pitäis päästä eroon…

  51. Tite kirjoitti:

    Nam. Kuinka inspiroivaa! Näyttää herkulliselta sun ruokapäiväkirja, monipuolista ja hyvää varmasti. Mukana myös arvonnassa!

  52. saya kirjoitti:

    Kiva postaus! Mukana arvonnassa 🙂

  53. Ida kirjoitti:

    Arvonnassa mukana 🙂

  54. Suski kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  55. T kirjoitti:

    Ruokavinkit innostaa aina (: . Kiva kun jaksat myös kuvata ruokiasi. Mukavaa viikkoa!

  56. Emma kirjoitti:

    Crossfit ja ruokapostaukset lemppareita! Lisää niitä 🙂

  57. Kintsu kirjoitti:

    Jotenkin sitä aina automaattisesti miettii sitä lauantaita karkkipäivänä, valitettavasti tulee kyllä herkuteltua muinakin päivinä.. 😀 Mukana arvonnassa!

  58. Katri maria kirjoitti:

    Tällä blogilla on jalat maassa ? messuille olisi kiva mennä!

  59. Hanna _Leena kirjoitti:

    Sun blogia on kiva lukee. Ja ruokapäiväkirjat on just parhaita. Hyviä vinkkejä saanu sieltä.
    Mukana arvonnassa 🙂

  60. Jenna kirjoitti:

    Mulla itsellä ainakin enemmän opittu tapa kuin mitään muuta. Eilen söin ekaan kertaan karkkia kuukauteen ja tuli huomattua,että mun keho ei oikein siitä tykännyt. Tuli huono olo ja maha on vieläkin kipeä…

  61. Mira kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! ☺

  62. Taina kirjoitti:

    Tulin hakemaan inspiraatiota omiin syömisiin 🙂
    Mukana arvonnassa!

  63. Ansku kirjoitti:

    Nää viikko katsaus tyyppiset postaukset on kivoja!

    Kokeile myskikurpitsakeittoo ellet oo jo! (En muista nähneeni)

    Mukana myös arvonnassa!!

    • Jonna kirjoitti:

      En ole koskaan kokeillut tehdä mitään myskikurpitsasta! Olisko ne nyt sesongissa?

  64. Minskuliina kirjoitti:

    Kiva kuulla sun uusista testauksista:) ja mukana arvonnassa. Oispa matka Helsinkiin edessä 🙂

  65. Ellu kirjoitti:

    Ruokapäiväkirjat ovat aina kivoja lukea! Arvonnassa mukana 🙂

  66. Johanna kirjoitti:

    Uskon että tapa lauantain herkkuihin tulee opittuna lähes täysin 😮 Täytyy vain taistella vastaan 😀
    Arvonnassa mukana 🙂

  67. Anna kirjoitti:

    Välillä herkkulauantai yllättää ja sille ei mahda mitään, mutta ei ole opittua, mielijohteesta johtuvaa vain ;F arvonnassa mukana!

  68. Anis kirjoitti:

    Tykkään näistä ruokapäiväkirjoista hurjasti! Toivottavasti onnistaa arvonnassa 🙂

  69. pami kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  70. Mari kirjoitti:

    Kiva seurailla näitä ruokapäiväkirjoja. Mukana arvonnassa myös 🙂

  71. RJ kirjoitti:

    Osallistun arvontaan.

  72. Saara kirjoitti:

    Mulla ainakin viikonlopun herkuttelut on enemmänkin vaan tapa. Oli kyse makealla tai suolaisella herkuttelusta.

  73. Satu kirjoitti:

    Mukana arvonnassa!

  74. Sunday kirjoitti:

    Mulla on hyvin samanlaisia nuo kokemukset herkkuhimosta. Osallistun arvontaan, olis kiva tänä vuonna päästä messuille. =)

  75. MM kirjoitti:

    Ruokapäiväkirjoihin ei kyllästy. Jatka vaan niiden tekemistä.

  76. Riina kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  77. Katri kirjoitti:

    Oi mukana ollaan arvonnassa! Sun blogi on kyllä mukavaa luettavaa ?

  78. Salla kirjoitti:

    Oi ruokapäiväkirjojen seurailu on niin kivaa puuhaa! 🙂 mukana ollaan niin mahtavassa arvonnassa!

  79. Jylia kirjoitti:

    Itsekin olen kaupassa kuikuillut noita myslejä! Vielä en ole päässyt granolaa kokeilemaan mutta sitä odotellessä 😉

  80. skribentti kirjoitti:

    Kiitos Jonna elämänmakuisesta ja rennosta blogistasi!
    Mukana arvonnassa ollaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *