Hae
Palasia Arjestani

Huikea ELA show 2015!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASain siskoltani synttärilahjaksi jo helmikuussa loput Elan keikalle. Oon kuunnellut Elastista jo vaikka kuinka kauan, jo Fintelligensin aikoina! Ja siitä on jo ikuisuus (ikäkriisi!!!)…Vielä nykyäänkin olen suomirapin suurkuluttaja! En käy kovin usein artistien keikoilla, mutta jokaisen kerran jälkeen mietin että miksi ihmeessä en käy! Jokaisen keikan jälkeen on huikea fiilis ja yhtä elämystä kokeneempi. Seurakseni Elan keikalle sain siskon tytöt ja siellä sitten tampattiin menemään koko 2,5 tuntinen! Mielettömän hienoja efektejä show täynnä ja lavalla Elastisen seurana nähtiin mm. Robin, Paula Vesala, Iso H, Cheek, Rähinä jengi ja Samuli Edelman. Samalla rahalla siis monta esiintyjää 😉 Tässäpä läjä kuvia keikalta. Toivottavasti niistä välittyy edes puoliksi se uskomaton tunnelma, joka Harwallilla vallitsi koko illan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATätä keikkaa muistellaan pitkään!

Ps. Instassa (jonnam1983) myös muutama video keikalta 😉

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    WAU, sä oot saanut tosi hyviä kuvia!!! Millä kuvailit?
    Mun kuvat ei oo lähelläkään näitä kuvia vaikka meillä oli aikas sama etäisyys lavasta 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Ihan tolla omalla Olympuksella! Osti siihen kesällä uuden objektiivin ja nyt sille oli käyttöä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *