Hae
Palasia Arjestani

Arkimeikki (+ arvonta)

Processed with VSCOcam with c1 presetMun työssäni kauhean suurta pakkelikerrosta naamassa ei hyvällä katsota. Koruja ei saa käyttää työpäivän aikana pieni korviksia lukuunottamatta. Toiset käyttää kelloa ja toiset ei. Tukka täytyy pitää aina kiinni ellei halua uittaa niitä veressä tai muissa ihmisten eritteissä. Eikö kuulostakkin hohdokkaalta? 😀

Mun arkimeikki on yleensä aika kevyt. Joku vuosi sitten en meikannut töihin ollenkaan, mutta nykyään jos menen iltavuoroon ja aamulla on jokin blogiin liittyvä meno niin saatan laittaa ihan meikkivoiteet, puuterit ja kajalitkin! Vielä vähän aikaa sitten käytin vain ripsiväriä ja väritöntä huulirasvaa, mutta nyt olen vienyt homman niin sanotusti nextille levelille. Tukan sitaisen edelleen kiinni ja naamani yritän saada edustuskelpoiseksi ripsentaivuttimella, Lancomen ripsivärillä, Lumenen kulmakarvageelillä sekä Labellon värillisillä huulirasvoilla. Huulet mulla kuivuu helposti näin kylmemmillä ilmoilla ja huulirasva kulkee mukana kaikissa mahdollisissa laukuissa ja takkien taskuissa. Myös töissä mulla on omat huulirasvat. Sain testiin pari kappaletta Labellon sävyttäviä huulirasvoja ja olen kovasti näihin tykästynyt. Väriä ja hoitoa samassa paketissa! Löysin itseasiassa yhden tuubin Labellon vanhempaakin sävyttävää huulirasvaa talvitakin taskusta ja otin senkin samoin tein käyttöön. Toiset löytää taskuistaan rahaa, mä huulirasvoja 😀

Processed with VSCOcam with c1 presetNäistä kahdesta Labellon sävystä oma suosikkini on Red. Jotenkin vähän vierastan Rosen vaaleaa väriä tai sitten en vain osaa käyttää sitä. Molemmet on kuitenkin töissä käytössä ja vetelen niitää huuliin ihan fiiliksen mukaan. Jos on kovin vaalenpunainen ja neitimäinen fiilis niin sutaisen Roseta, mutta jos taas olen kovin energinen niin Red on mun valinta.

Huulissa sävy Rose.

Huulissa sävy Rose.

Ekassa kuvassa ilman huulirasvaa ja tokassa kuvassa värinä Red.

Ekassa kuvassa ilman huulirasvaa ja tokassa kuvassa värinä Red.

Huulirasvojen tiimoilta saankin järjestää blogin lukijoille arvonnan, jossa kaksi onnellista voittaa nämä molemmat sävyt Labellon huulirasvoista itselleen! Sinun ainoa tehtäväsi on kertoa minkälainen sinun arkimeikkisi on ja kauanko sen tekemiseen kuluu aikaa? Arvontaan on aikaa osallistua sunnuntaihin 18.10.2015 klo 18 asti! Muistathan ilmoittaa nimimerkkisi lisäksi sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä palkinnon tiimoilta! Sähköpostiosoite näkyy vain minulle.

Onnea ihan jokaiselle 🙂

72 kommenttia

 1. Mira kirjoitti:

  Vauhdikkaisiin aamuihin ei kuulu kuin vain ripsari ja nopee pyyhkäsy puuterii 🙂

 2. lydia kirjoitti:

  Sillon kun jaksan laitta meikkiä (eli suurinosa arkipäivistäni) on se aika yksinkertainen. Mulla on pitkät ripset, joten taivutan ne kunnolla ja laitan vedenkestävää ripsaria (taivutus pysyy koko päivän). Sitten kajaalia, piirrän vähän kulmia ja peitän ihon virheitä. Sitten vielä sipaisu poskipunaa ja im done :).

  Aikaa kuluu n. 10min, jos toimin reippaasti, mutta saan kulumaan myös sen 20min kun jään haaveilemaan välissä ja selaamaan ehkä kännyä 😀

 3. Ripsu kirjoitti:

  Arkimeikkini on Lumenen cc-voide ja 38 asteessa pois lähtevä ripsiväri.
  Aikaa tuon meikkini tekemiseen menee noin 3 minuuttia.
  Työskentelen liikunta-alalla, joten kovin meikattuna en tykkää työssäni esiintyä.

 4. Sara kirjoitti:

  Arkimeikki on helppo viiden tuotteen kokonaisuus 🙂 meikkivoide, aurinkopuuteri, valokynää, kulmiin ruskeaa luomiväriä ja vähän ripsaria. Sillä pärjää hyvin koulu- tai työpäivän, ja pienillä lisäyksillä saa näyttävyyttä esim laittamalla huulipunaan jos lähtee töiden jälkeen jonnekin vielä. 🙂

  ja aikaa noiden viiden tuotteen levittämiseen menee tosiaan se 10 minuuttia. jos ei lasketa jotain aurinkopuuteri epäonnistumisia jolloin piti pestä koko meikki pois ja 10 min venyi yli puoleen tuntiin kiroillessa 😀

 5. luana kirjoitti:

  Laitan vaan ripsaria ja tummanruskeaa kajalkynää (: Menee ehkä pari minuuttia!

 6. Outi kirjoitti:

  Bb-voide, poskipuna, kulmakunä, rajaus ja ripsari. Juu ja luomiväripohja ja huulirasva ?

 7. S kirjoitti:

  BB-voide, puuteri, aurinkopuuteri ja ripsiväri. 10-15 minuuttia korkeintaan menee ja aina ehin jotain muuta tuhertaa keittiössäki samalla 😀

 8. Jasmin kirjoitti:

  Arkimeikkiini kuluu aikaa maksimissaan 5 min. En oikeastaan tee muuta kuin peitä hieman tummia silmänalusia, laita ripsaria jos huvittaa ja huulirasvaa jos huulet tuntuvat kuivilta 🙂

 9. sari kirjoitti:

  Arkimeikkiin kuluu aikaa n.5minsaa. Taivutan ripset, laitan ripsarin ja sipaisen kulmiin kynällä väriä. Meikkipuikkoa laitan myös useimmiten ihoa tasoittamaan ja hieman aurinkopuuteria. Tukka ponnarille.

 10. Pinja kirjoitti:

  Arkimeikkiini kuuluu yleensä bb-voide, puuteri, aurinkopuuteri, ripsiväri ja kulmapuuteri. Aikaa menee 10-20 riippuen kuinka paljon on aikaa?!

 11. elisa kirjoitti:

  Meikkivoide, puuteri, ripsien taivutus, poskipuna, huulikiilto, aikaa menee noin 5min 😀

 12. Henna kirjoitti:

  Mulla kuuluu arkimeikkiin peitekynä, meikkivoide, ripsiväri, vähän luomiväriä ja kajalia sekä puuteri 🙂 Aikaa menee n. 15 min.

 13. Tuuli kirjoitti:

  Moi!

  Mun arkimeikkiini kuuluu max factorin meikkipuuteri ja joku maybellinen ripsari, vesiliukoinen tai vedenkestävä riippuen siitä menenkö salille suoraan koulusta/töistä. Aikaa meikkiin menee about 3min. 😀

 14. Maikki kirjoitti:

  Mulla arkimeikkiin kuuluu meikkivoide, puuteria vähän otsaan ja nenään, kulmien laitto, aurinkopuuteria ja poskipunaa. Nyt kun on ripsienpidennykset, silmille ei mitään tarvi tehä paits alaripsiin vähän ripsaria. Sillon kun ei oo ripsienpidennyksiä nii eylinerillä rajaukset ja ripsaria. Huuliin huulipunaa tai babylipsiä 😀 ja aikaa menee sellaset 5-15min

 15. Sara kirjoitti:

  Arkimeikkiin sisältyy useimmiten ripsiväri, kulmien viimeistely, pieni sipaisu poskipunaa ja tummien silmänalusten hävittäminen, koko helahoitoon saan kulumaan n. 10 minuuttia :).

 16. Heini kirjoitti:

  Laiska arkimeikki on ripsaria, peitepuikolla tummat silmän aluset ja näppylät piiloon ja puuteri viemään kiillon veks.

 17. AnnaK kirjoitti:

  Minun arkimeikkiin kuluu noin 5 min tai alle. Se sisältää kevyen peitevoiteen, puuterin, ripsivärin+ripsien taivutuksen ja hieman poskipunaa. Hoitoalalla olen myös ja näin ollen kovin runsasta ehostusta ei tarvi/voi käyttää.

 18. Katja kirjoitti:

  Arkimeikin tekemiseen kuluu noin viisi minuuttia; bb-voidetta, ripsiväriä ja kulmiin hieman väriä, lopuksi hieman aurinkopuuteria.

 19. Milla kirjoitti:

  Mun arkimeikki on sovellettu sopimaan aamuisiin 5:30 herätyksiin. BB-voide, ripsiväri ja kulmat. Jos oikein kaipaa piristystä tai täytyy näyttää hyvältä asiakkaiden edessä niin huulipunaa sipaisu lisäksi 🙂

 20. Petra kirjoitti:

  Bb-voidetta vaan käyttelen-5 minsaa ku oon levittäny sen ja tadaa-valmista on! 😀

 21. Hiu kirjoitti:

  Vain ripsaria ja huulirasvaa! 😀

 22. Ebba kirjoitti:

  Mun arkimeikki on pelkkä ripsiväri ja mikä pahinta, nykyään yhä useemmin EI MITÄÄN 😀 Oon vähän samantyylisessä työssä kun säkin. Lisäks se että suurin osa työkavereistakaan ei käytä meikkiä, on vähentäny myös itellä sitä panostusta ulkonäköön. Toisaalta kun vähän jaksaa jotain laittaa, niin olokin on pirteempi ja itsevarmempi. Että ehkä tässä paikka skarpata..

 23. Miiu kirjoitti:

  Meikkivoide, peiteaine, kajaali, luomiväri, kulmakynä, kulmageeli,korostusväri,poskipuna,huulipuna,ripsiväri,meikin kiinnitysaine. Hui, kauhee mikä määrä näin kirjotettuna. ja olen vielä kotiäiti!! Aikaa menee max 15 min

 24. tytsy kirjoitti:

  Arkimeikki on: kevyt meikkivoide, luomiväriä (joskus enemmän joskus vähemmän), joskus eyelineria ja ripsaria 🙂 Tähän meikkiin menee n. 15-20 min 🙂

 25. Mira kirjoitti:

  Crossfittiä myös harrastavana mä käytän yleensä vaan ripsiväriä. Helppoa kun ei tarvi muuta laittaa, nii menee vaan pari minuuttia. Aika harvoin ja yleensä lepopäivinä laitan ripsivärin lisäks kajaalia ja kulmakarvoihin väriä kulmakynällä. ?

 26. Suikki kirjoitti:

  Naama on aamuisin paikoillaan n. 5 minuutissa – arsenaaliin kuuluu Lumenen BB tai CC voide, puuteri, Kanebon 38 -ripsari ja lopuksi sipaisut väriä/hohdetta aurinkopuuterilla. Töissä sitten vielä huulirasvaa peliin ja sillä mennään. Noita uusia rasvoja olisi kyllä kiva päästä testaamaan, vaikuttavat todella toimivilta apureilta arkeen!

 27. H kirjoitti:

  Meikkiin menee 15min arkisin 🙂 bb-voide, puuteri, kulmat, kajaali ja ripsari ja valamis!

 28. Essi T kirjoitti:

  Arkimeikkiin kuluu 10-15minuuttiin, riippuen siitä kuinka paljon väsyttää ja miten ailaineri sattuu asettumaan.

  Nuo sävytetyt huulivoiteet on kyllä hyvä keksintö! Huulipunaa en käytä juurikaan, mutta sävytettyjä huulivoiteita kuluu kyllä todella paljon. Osaksi ehkä senkin takia että poikaystävä vie kaikki minun huulirasvat jos niissä ei ole jotain sävyä tai makua 😀

 29. Hanna kirjoitti:

  Aiemmin laitoin enemmänkin meikkiä, mutta nykyään mulla on käytössä vain ripsiväri ja silloin kun iho on huonommassa kunnossa niin puuteri. Hiukset vetäisen kiinni ponnarille. Tähän menee aikaa ehkä 10-15 min.

 30. Th kirjoitti:

  Arkena laitan kasvoille meikkivoidetta ja puuteria sekä ripsaria. Aikaa tähän kuluu n. 5 min.

 31. Jasmiina kirjoitti:

  Itse en käytä arkimeikkiä ollenkaan. Aamulla naaman pesu ja tukka ponnarille. Viikonloppuna sitten ehtii panostaa enemmän 🙂

 32. Hanna kirjoitti:

  Mun arkimeikki on melko nopea, max 5 min. Laitan hieman aiemmin kosteusvoidetta, jonka jälkeen meikkivoidetta, puuteria, ripsiväsiä ja kulmakynää, toisinaan jätän meikkivoiteen ja ripsarinkin pois. Sävyttävät huulirasvat on välillä käytössä minullakin. Niillä saa näppärästi kivaa ilmettä.

 33. My&Mini kirjoitti:

  Arkimeikki: levitän sormin bb-voidetta, pesen kädet, sudin aurinkopuuteria poskiluun alle ja leuan alle ja lisään huulikiillon. Joka kolmas viikko uusin ripsienpidennykset. Ja muuta sitten ei tarvitakaan!

 34. Minna kirjoitti:

  Minun arkimeikkiin kuuluu vain huulikiilto tai huulirasva? mä kärsin atooppisesta ihosta ja meikkaan vai jos tulee lähdettyä rientoihin.

 35. Laurah kirjoitti:

  Arkimeikissä säästän aikaa sekoittamalla bb-voidetta tavan kasvovoiteeseen (pelkkä bb ei mun mielestä kosteuta riittävästi). Sen jälkeen sipaisu mineraalipuuteria, luomiväriä jolla teen myös rajaukset, kulmakynää, poskipunaa ja ripsaria. Väsyneempinä päivinä saatan peittää silmänalusia enemmän tai käytän beigeä rajauskynää katsetta avaamaan. Puolet näistä yleensä junassa 😀 aikaa menee noin 5min.

 36. hannah kirjoitti:

  Arkimeikkinä on yleensä vaan ripsaria ja huulirasvaa 🙂 lähes samoilla siis mennään, paitsi kiire aamuna vaan huulirasvaa…

 37. saya kirjoitti:

  Riippuu täysin onko kiireaamumeikki vai leppoisan aamun meikki 😀 Kiireessä laitan ruskeaa luomiväriä (yleensä 2-3 sävyä), taivutan ripset ja laitan ripsaria. Huuliin vain huulirasvaa, naamaan meikki- tai cc-voide beautyblenderillä tai sitten pelkkä puuteri. Jos on paljon aikaa niin tykkään huvikseni meikkailla ja silloin silmämeikit on vaihtelevampia, käytän esim rajauksia tai lisään jotain väriä, esim. vaaleanpunaista tai sinistä. Poskille laitan joko mattaa aurinkopuuteria varjostukseksi tai sitten poskipäille poskipunaa, molempia en kuitenkaan laita päivämeikkiin koska tulee liian meikattu olo 😀

 38. Maare kirjoitti:

  Yleensä saan muutamassa minuutissa taivutettua ripset ja laitettua niihin vähän ripsiväriä, jonka jälkeen kynällä värittelen kulmia ja siinä se. 😀 jos löydän huulirasvaa (yleensä vaseliinia) niin sitä vielä huuliin!

 39. Jenna kirjoitti:

  Mun arkimeikki on nopea ja simppeli, silloin siis kun ylipäätänsä jaksan meikata saatika laittaa tukkaa. 😀 Mä mieluummin nukun ylimääräistä kuin meikkaan. Sainkin tuossa jokusen aika kommentin ”Ai, sulla on meikkiä?! Passaa sulle tosi hyvin.”

  Mutta siis, mä laitan semmoista puuteria joka häivyttää punaisuutta, luomiväriä ja ripsaria. Kokonaiset 3 tuotetta, aika max. 5min. 😀 Jos ei ole jo superkiire niin sitten mukana on aurinkopuuteri, kulmaväri ja kajal, aikaa menee alle 10min. Sille tuulelle jos sattuu ja aikaa on niin laitan meikkivoiteen alimmaksi. Silloinkin aikaa menee n. 10min.

  Olen siis superlaiska laittamaan mitään ja yleensä mun aamurutiini koostuukin jo valmiina olevasta aamupalasta, jonka hotkaisen naamaan. Vedän kuteet niskaan, laitan meikkiä pärstään jos kiinnostaa (yleensä ei), sitten tukka sotkuiselle ponnarille/nutturalle ja menoks. Jos menen mihinkään missä pitää olla vähän siistimmän näköinen eikä näyttää kirjaimellisesti siltä kuin olisi juuri noussut sängystä niin varaan aikaa enemmän.

 40. Elisa kirjoitti:

  Mun arkimeikkiin kuuluu peitevoide silmänalusille, puuteri, aurinkopuuteri ja kulmaväri sekä ripsentaivutus ja tietenkään ilman huulirasvaa ei voi lähteä mihinkään 😀 Ripsaria vihaan yli kaiken käyttää, mun silmät on niin herkät että kutisee ja vuotaa muutenkin, onneks on tummat ja suht runsaat ripset ihan luonnostaan 😀 Niin ja aikaa menee max. 10 min.

 41. Noora kirjoitti:

  Arkimeikkini on hyvin natural, eli luonnostaan omaan hieman tummemmat piirteet, joten olemukseni voidaan luokitella meikkien osalta meikittömäksi 🙂 joskus korostan silmiä hieman kajaalilla ja muutamiin kohtiin kasvoissa saatan käyttää peitevoidetta. Huulirasva on kuitenkin ykkönen mitä tulee laitettua joka päivä…jos se meikiksi lasketaan 😀

 42. jennikki kirjoitti:

  Arkimeikkiini kuluu aikaa 10minuuttia ja se käsittää meikkivoiteen, valokynän, ripsiväri ja helmiäsen vaalean luomivärin. Tosin taitaa tuohon 10 minuuttiin mahtua myös naaman puhdistus ja kasvovoiteen käyttökin, sen verran nopea ja simppeli tuo mun meikki on 🙂

 43. pöö kirjoitti:

  Arkimeikki tulee huitaistua pikaisesti (alle 10 min) ja sisältää perussetiltään: meikkivoiteen, aurinkopuuterin ja ripsivärin. Tärkein ja aikaa vievin osuus meikistä on ripsarin sutiminen =)

 44. Sinii kirjoitti:

  Arkimeikkini on melko simppeli, eikä mitään erityisiä vippaskonsteja:D
  Lumenen cc-voidetta ja aurinkopuuteria(must). Tummat silmänaluset ovat kyllä yksi riesa.. Omat kulmani ovat tosi harvat ja vaaleat, joten kulmakynää kehiin.
  Ja lisäksi vielä ripsiväriä..

 45. Hilkka kirjoitti:

  Arkisin tulee laitettua vaan meikkivoide, puuteri, ripsaria ja kulmat ojennukseen. Aikaa menee 5 minuuttia. Huuliin yleensä huulirasvaa lisäksi, jos on jotain menoa esim. koulun jälkeen niin sitten saatan laittaa ihan huulipunaa tai -kiiltoa. Ei aamuisin jaksa kovin kauaa kuluttaa aikaa naaman laittoon. 🙂 Huulirasva on kyllä sellanen must juttu, joka pitää olla joka laukussa ja takin taskussa. 🙂

 46. Minskuliina kirjoitti:

  Arkimeikkiin kuuluu kulmakynä, rajaukset silmiin ja ripsiväri. Lopuksi ripaus luomiväriä ja poskipunaa. Menee 10min.

 47. s kirjoitti:

  aika samalta kuullostaa kuin muidenkin,ripsari,huulirasva (juuri tutustunut sävyttäviin) joskus cc/meikki voide, toisinaan eyeliner, eli hyvin simppeliä

 48. Asta kirjoitti:

  Aamuisin nassuun meikkivoide ja puuteri, ripsaria sekä huulikiiltoa. Aikaa kuluu ehkä 10 min.

 49. Jonnaajon kirjoitti:

  Mun arkimeikkini (ja juhlameikkini) on niinkin yksinkertainen kuin kulmakarvoihin vähän väriä ja ripsiväri. Ripsivärinä toimii juurikin tuo Lancomen Hypnose. Viime viikolla hainkin uuden Hullareilta, kun oli niin hyvä tarjous 🙂 Joskus saatan oikein repästä ja laittaa myös poskiin aurinkopuuteria tai punaa. Aikaa tähän ”vaivaan” kuluu muutama minuutti. Haluaisin panostaa enemmänkin, mutta olkoon sen aika sitten tulevaisuudessa 🙂 Tässä hetkessä mieluummin laitan kaikki vähäiset rahavirtani ruokaan. Se on tärkein.

 50. Kaisa kirjoitti:

  Meikkivoide, ripsari ja huulirasva – eikä mee kauan 🙂

 51. Suivi kirjoitti:

  Arjessa pärjään varsin hyvin matte moussella (kunhan saa tummat silmänaluset piiloon :D) ja kulmakynällä. Usein kuitenkin jos pitää enempi ihmisen ilmoilla olla, tulee laitettua myös puuteria peittämään naaman kiiltelyä, ehkä sipaus aurinkopuuteria ja ripsiväriä 🙂

 52. MM kirjoitti:

  Arkimeikkiin eli ripsarin laittamiseen ei aamulla kauaa mene.

 53. Kiira kirjoitti:

  Baremineralsin meikkipohja, silmänalusille ja näpyille macin peiteaine, dermosilin kulmakynää, varjostukset MUSin luomivärillä kasvoille ja ripsien taivutus+ripsiväri, ei mene montaa minuttia(:

 54. Mira kirjoitti:

  Ripsiväriä käytän arkisin, menee pari minuuttia. Juhliin aina vähä enemmän meikkiä. ☺

 55. Sunday kirjoitti:

  Siihen menee n. 10 min. Riippuu missä kunnossa iho on. 😉

 56. johannap kirjoitti:

  Arkimeikkini on mitä tavallisimmat ripsiväri luomiväri sekä kulmat 🙂 aikaa menee se 10min

 57. Laura kirjoitti:

  Arkimeikkiin kuuluu bb-voide, puuteri, kajaali, ripsari ja huulipuna tai sävyttävä huulirasva 🙂
  Aikaa menee päivästä riippuen n. 10-20 minuuttia

 58. Ulla kirjoitti:

  Minun arkimeikkiini menee 5 minuuttia. Sipaisen sienellä ohuelti BB-voidetta ja lisään pariin kohtaan peitevoidetta. Päälle puuteria. Kulmiin kulmakynää ja silmiin rajaus. Huuliin kiiltoa tai huulirasvaa. Rutiinilla tuosta selviää nopeasti.

 59. Sini kirjoitti:

  Lasten saannin myötä meikkaaminen on jäänyt lähes kokonaan. Joskus kauhistelin, että kaupungille ei todellakaan voinut lähteä ilman meikkiä, muttanykyisin suosin luonnollista lookia (eli ei meikkiä lainkaan) ja pyörin ihan tyytyväisenä Stockallakin au naturel 🙂 jos joskus kofeiinihöyryissäni päätän panostaa, tuntuu ihan kevytkin meikki sotamaalaukselta: kevyt luonnollinen läpikuultava meikkivoide, hohdepuuteri, ripsari ja kulmat, ehkä huulikiiltoakin, jos taskusta käteen osuu ?

 60. Meri kirjoitti:

  Tykkään kyllä meikata, mutta aika luonnollisella meikillä mennään: kevyt pohja, rajaukset, ripsari ja huulikiilto 🙂 ja kauan ei nokka tuhise!

 61. Mini kirjoitti:

  Tykkään tosi luonnollisesta lookista. Nude-henkinen pohjameikki, kuultava iho ja luonnolliset, mutta kauniit kulmat ovat kivat ja niiden maalaamiseen menee viitisen minuuttia max. Pystyn kyllä lähtemään kaupungille ilman meikkiäkin, mutta kummasti sitä on vähän freesimpi olo itselläkin, kun meikkaa vähän, vaikka muut eivät sitä muutosta välttämättä huomaisikaan 🙂

 62. Henna kirjoitti:

  Nykyisin tulee meikattua tosi harvoin ja silloinkin, kun panostaa, niin tosi luonnollisella meiningillä. Arkimeikkiin menee ehkäpä 5min.

 63. Jolana kirjoitti:

  En joka päivä meikkaa, muta arkimekkiin kuuluu yleensä ripsari, kulmat sekä ehkä mac concealer silmien alle ja mahdollisesti vähän bares minerals foundationia 🙂 Noin 5 min!

 64. Ainuli kirjoitti:

  Ennen saatoin käyttää 45min naamani fiksaamiseen.. Nykyään 5-10min jos sitäkään, kevyt kerros meikkivoidetta ja kulmakarvoihin vähän väriä ja menoks 😀

 65. SAMP kirjoitti:

  Arkimeikki ei kyllä kauan vie aikaa. Yleensä tykkään, että pohja on luonnollinen (mutta tärkein) ja siihen panostan eniten: pohjustusvoide, nestemäinen meikkivoide, valokynä ja peitevoide tummille silmänalusille. Siihen päälle vain sipaisu kuultovoidetta, huulikiiltoa, ripsari ja kulmien muotoilu geelillä. Max pari minuuttia ? usein kyllä lähden liikenteeseen ihan ilman meikkiäkin!

 66. Laura kirjoitti:

  Arkimeikkiini kuuluu kosteuvoide-pohjustuksen päälle lumenen cc-voidetta, tasoitus puuterilla ja hennot varjostukset aurinkopuuterin ja poskipunan avulla. Silmiini laitan vaaleaa luomiväriä ja ripsaria muutaman kerroksen. Kulmat laitan ojennukseen lumenen kulmakynän ja kulmageelin avulla. Huuliini eksyy sävytettyä huulirasvaa. Suosikkina tähän asti ollut baby lips 🙂 Aikaa tähän menee noin 10 minuuttia.

 67. Hannaleena kirjoitti:

  Mun arkimeikkiin ei kauaa mee nyt kun on nää volyymiripset. Laitan vaan jotain sävyllistä huulirasvaa 🙂 niin ja harjaan nää ripset.

 68. Satu kirjoitti:

  Arkimeikkiin kuuluu ripsiväri ja kajaali. Menee n. 5 min.

 69. Alanenn kirjoitti:

  Minä en myöskään ole mikään meikkaaja mutta yllätyin kyllä kuinka paljon freesimpi lookki tuli kuvien perusteella kun huulissasi oli tuota Red sävyä 🙂

  Kärsin iho-ongelmista joten aamuisin laitan aina meikkivoiteen ja irtopuuterin. Kulmiin tuota samaista Lumenen blueberryä ja ripset taivutan, harvemmin tulee ripsiväriä laitettua. Tähän menee se 10 minuuttia, riippuen ihon kunnosta.

 70. Sara-Sofia kirjoitti:

  Arkimeikin tekoon kuluu aikaa n. 15-20min. Perus ripset ja kulmat teen aina, ja peitän silmänaluset, mutta kiireisimpinä aamuina en ehdi laittaa meikkipohjaa ollenkaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.