Hae
Palasia Arjestani

Punajuurien yliannostus – viime viikon ruokapäiväkirja

Processed with VSCOcam with a4 preset

Kuva: Anna Liljeroos

Viime viikko on mun mielestä aika tavallisena viikkona niin treenien kuin syömistenkin osalta. Itse asiassa en edes muista minä päivinä treenasin viime viikolla! Ruokapuolelta jäi mieleen punajuuret joihin sain varmasti yliannostuksen. Innostuin tekemään pikkasen liian suuren satsin punajuuririsottoa ja sitä syötiinkin sitten aika monta päivää. Loppuviikosta tein nyhtökanavuokaa, joka oli loistolöytö! Hauska ja helppo ruoka. Näköjään kanastakin voi vielä keksiä jotain uutta 😉

Maanantai

Aamulla kävelylenkki ja vatsatreeni kotona. Iltavuoroon töihin.

PicsArt_10-14-06.20.08Aamupalaksi omeletti, jossa kinkkua, paprikaa ja juustoa // juuri ennen töiden alkua maapähkinävoismoothie // lounaaksi töissä punajuuririsottoa ja pekoniin käärittyjä broiskuja // välipalaksi Popcorn-caramel Skyr (vähintäänkin mielenkiintoinen! // iltapalaksi kotona omenaa ja maapähkinävoita.

Tiistai

Illalla 1h crossfit-treeni. Kävellen treeneihin ja takas.

PicsArt_10-14-06.21.29Aamupalaksi ruisleipää päällisillä, vettä ja kahvia // välipalaksi töissä omena ja pähkinöitä (ei kuvaa) // lounaalla broiskua ja punajuuririsottoa // ennen treeniä ruisleipää päällisillä, kahvia ja vettä // palautumiseen banaani ja salin sponssaama Skyr // iltaruuaksi lohta ja punajuuririsottoa.

Keskiviikko

Aamulla Anton & Antonin aamiaistapahtumaan ja siitä illaksi töihin.PicsArt_10-14-06.23.32Aamupalaksi ruisleipää päällisillä, omenaa, vettä ja kahvia // Anton & Antonilla täytettyjä leipiä, salaattia ja puuroa suolaisella ja makealla täytteellä // töissä lounaaksi punajuuririsottoa ja lohta // välipalaksi chiavanukas sekä täytetty leipä // iltapalaksi Anton & Antonin banaaniherkku, jossa turkkilaista jogurttia, manteleita ja banaanikreemiä.

Torstai

Aamuvuorossa töissä. En ehkä treenannut tänä päivänä…

PicsArt_10-14-06.25.03Aamupalaksi kauraleipää päällisillä, omena, vettä ja kahvia // välipalaksi Skyr ja kahvi // lounaalla punajuuririsottoa (äääääh!) ja lohta // välipalaksi marjasmoothie ja kahvia // illallisena nyhtökanavuokaa ja tomaatti-avocadosalsaa // iltapalaksi maustamatonta jogurttia ja marjoja ( ei kuvaa).

Perjantai

Illalla crossfit-treeni 1h.

PicsArt_10-14-06.27.49Aamupalaksi kauraleipää päällisillä, pähkinöitä, vettä ja kahvia // välipalaksi omena ja Elovena-keksi // lounaalla nyhtökanavuokaa ja vihanneksia // välipalana banaani-maapähkinävoismoothie ja kahvia // palkkariksi banaani // illalla nyhtökanavuokaa ja tomaatti-avocadosalsaa. Ei iltapalaa, aikaisin nukkumaan.

Lauantai

Aamupäivällä hullareilla ja illalla Elan konsertti.

PicsArt_10-14-06.29.21Aamulla ruisleipää paistetulla munalla ja juustolla, vettä ja kahvia // lounaalla Fonda del Solissa hampurilainen ja ranet // illalla marjasmoothie // yöllä paahtoleipää päällisillä.

Sunnuntai

Järkyttävä väsymys koko päivän!

PicsArt_10-14-06.31.08Aamulla ruisleipää päällisillä, vettä ja kahvia // anoppilassa lounaalla perunoita, lihakastiketta ja salaattia // jälkiruuaksi puolukkarahkaa // kotona ruisleipää keitetyllä munalla // naposteltavaksi tuoreita vihanneksia ja juureksi // illallisena pastaa ja jauhelihakastiketta // jälkkäriksi maapähkinävoilla täytettyjä taateleita ja minttusuklaajädeä.

Herkuttelun jätin sunnuntaihin kun ei muina päivinä ollut asiaan mielenkiintoa. Lauantaina näköjään söin aika vähän, mutta toisaalta syön aika pitkältä nälän mukaan. Jos kulutus on vähäistä niin ei ole päivän aikana hirveä nälkäkään. Punajuurta ei tarvitse ehkä vähään aikaan syödä…. 😀

Tyttö ja mies lähtee tänään mökilla ja arvon tässä uskallanko treenata tänään vai en. Leipoa tekisi mieli, mutta en tiedä vielä mitä…

4 kommenttia

 1. MM kirjoitti:

  Pakko avautua…
  Mun mielestä toi Popcorn-caramel Skyr on jollain kietoutuneella tavalla hyvää.

  • Jonna kirjoitti:

   Sinäpä sen sanoit! Mun mielestä se maistuu aika paljon uuniomenalle, mut siihen on vaan lisätty popcorn knöölejä sekaan..

 2. Mira kirjoitti:

  Kuulostaa mielenkiintoselta toi popcorn-caramel skyr. ? Täytyy testata.
  Saako muuten kysyä, missä sä oot töissä/ mikä sun ammatti on? ☺

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, se on aika jännää! Oikeastaan vasta maistamalla tiedät tykkäätkö vai et 😀

   Mä oon bioanalyytikko elikkäs labranhoitaja ja olen töissä yksityisellä lääkäriasemalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.