Hae
Palasia Arjestani

Täysin rinnoin

Processed with VSCO with a6 presetErikoislaatuinen viikonloppu alkaa olla loppumaisillaan. Mies lähti tytön kanssa perjantaina mökille ja mä olen saanut olla kotona kissojen kanssa neljästään ihan rauhassa. Todella outoa! Heti perjantaina kasasin keittiöön lisäravinnekaapin, joka on odottanut kasaajansa pari kuukautta. Ja kyllähän siihen kuitenkin meni 20 minuuttia! Illalla tein ruuaksi mielettömän hyviä aasialaisia lihapullia ja nuudelisalaattia Anton & Antonin ruokakassin sisällöstä. Laitan reseptiä tänne blogiinkin! Sanonpa vaan etten ole koskaan noin hyviä lihapullia syönyt…

Processed with VSCO with a6 presetLauantaiaamuna surffasin Helsingin keskustaan Akateemiseen kirjakauppaan tapaamaan Deliciously Ella-kirjan kirjoittajaa Ella Woodwardia. Olin mielettömän otettu kun sain kutsun aamiaistilaisuuteen ja tapaamaan mun suosikki ruokakirjailijaa ja bloggaajaa. Ella oli todella suloinen ja mielenkiintoinen ihminen ja saimme kuulla miten hän sairauden kautta muutti ruokavalionsa täysin. Meitä oli koolla kymmenkunta bloggaajaa ja ruuasta kiinnostunutta ihmistä. Osan tiesin jo ennestään ja osa oli minulle uusia tuttavuuksia. Aamiaiseksi saimme ihanan pehmeää ja tuoreilla marjoilla höystettyä chiapuuroa, vihersmoothieta, hedelmiä sekä gluteenitonta leipää taateli-avocadotahnalla. Söin jälleen kerran ihan liikaa 😀

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetAkateemisesta menin suoraan I Love Me-messuille, jossa odotti järkyttävä ihmisryysis. Olin jo etukäteen miettinyt mitä lähden messuilta hankkimaan, mutta suunnitelmat meni samoin tein uusiksi. Aika moni juttu jäi ostamatta ihan sen takia, koska jonot kassoille oli niin pitkät. Harmillista ettei viime vuodesta ole opittu, että myyjiä ja kassoja pitäisi ehdottomasti olla lisää. Muun muassa Foodinin pisteeltä jäi tuotteita ostamatta, koska en yksinkertaisesti jaksanut jäädä odottamaan järkyttävän pitkään jonoon. Olisin kovasti halunnu ostaa myös Absorberin liivit johon saa sykevyön näppärästi napsautettua kiinni, mutta 10 minuutin seisoskelun jälkeen kukaan myyjistä ei edelleenkään noteerennut mua millään tavalla niin jätin ostamatta. Sen sijaan ostin itselleni keraamisen raastimen ja Familonin pisteeltä uudet tyynyt mulle ja miehelle. Enpä ole aikoihin saanut niin hyvää palvelua kuin Familonilta. Iso kiitos siitä! Tyynyt on aivan loistavat ja taidanpa hankkia saman firman petarinkin meidän sänkyyn. Se kun vaatii pikku hiljaa päivitystä ja Stockalle on kuulemma tulossa kanta-asiakaspäiville petareita myyntiin 😉 Kävin myös Evoken ja Ginger peoplen pisteellä maistamassa ja inkiväärishottia ja uusia inkiväärijuomia. Että mä tykkään inkivääristä! Siinä on kivasti potkua & pirteyttä ja siitä tulee aina tosi freesi olo. Inkiväärishotteja vois tehdä itsekin kotona 🙂

Processed with VSCO with a6 presetSuurimman osan messuajasta löntystelin yksin menemään, mutta Suomi Streetworkoutin pisteelle pysähdyin tunniksi ja jäin katselemaan jengin temppuilua. Haluaisin niin itsekin oppia uusia kehonpainoliikkeitä ja ylipäänsä saada vinkkejä, että mistä kannattaa aloittaa. Päivän kohokohta oli kun tapasin samaisella paikalla Nanan (joka oli myös temppuilemassa), Marissan, Petran, Annan ja Maaritin. Kiitos mimmit seurasta vielä tätäkin kautta! On aina ilo tavata saman henkisiä ihmisiä 🙂 Huikeeta oli nähdä myös todella lahjakas Eevsku temppuilemassa! Ihan käsittämätön tuo kropan hallinta..

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetIllan vietinkin sit suurista suunnitelmista huolimatta kotisohvalla. Olin ihan poikki! Lueskelin kirjoja ja lehtiä ja kävin saunassa puunaamassa itseni päästä varpaisiin. Snäppi lauloi ihan urakalla, katselin töllöä ja herkuttelin Pätkis-jäätelöllä. Olisinpa muuten saanut liput Haloo Helsingin keikallekin, mutta siinä vaiheessa kun ilmoitus tuli niin oli jo pikkasen liian myöhäistä lähteä. Täälä syrjäseudulta kun ei ihan hetkessä pinkaista Pasilaan… Vaikka ilta tuntui jotenkin tylsemmältä kuin normaalisti niin kyllä mä olen nauttinut ”vapaastani” ihan täysin rinnoin! Ihanaa kun ei ole joku vaatimassa koko ajan jotain. Silti kauhea ikävä on jo mun rakkaita <3 On tää vanhemmuus vaan välillä outoa!

Kävittekös te messuilla? Löytyikö mitään kivaa?

9 kommenttia

 1. gunagolu kirjoitti:

  Kävin tänään sunnuntaina messuilla ja kyllä tänäänkin porukkaa riitti. Tuskin silti ihan niin paljoa oli kuin lauantaina. Tykkäsin tosi paljon tämän vuoden messuista ja ostin ihan hirveästi kaikkea kun oli niin hyvässä alennuksessa etten voinut vastustaa 😀 Luonnonkosmetiikkaa ja ”superfoodeja” tarttui matkaan pääasiassa. Ja tietty oli kiva päästä maistelemaan ja testailemaan tuotteita.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en kosmetiikkaosastolla edes käynyt ja nyt harmittaa etten mennyt. Olisin tarvinnut yhtä sun toista… Superfoodeja meillä sen sijaan on jo kaapit puolillaan enkä tarvii niitä yhtään lisää 😀

 2. Iida kirjoitti:

  Olipas mukava launatiana tavata! Lähdin itsekin siitä messuilemaan ja huh! Ihmisiä riitti. Multakin jäi moni juttu ostamatta jonottamisen takia. No en silti lähtenyt ostamatta ja rahaakin meni ;P

  • Jonna kirjoitti:

   Niin oli! Kävin lueskelemassa sun blogia ja tallensin sen kirjanmerkkeihin eli tulen lueskelemaan jatkossakin 🙂 Kyllä mullakin rahaa meni, joten ei huolta siitä asiasta 😀 Ostin kunnon tyynyt sekä miehelle että mulle ja oli kyllä hyvä sijoitus!

 3. MM kirjoitti:

  Tuo chiapuuro näyttää herkulliselta. Ei sulta siihen löytyisi ohjetta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.