Hae
Palasia Arjestani

Kokkailun riemua – viime viikon ruokapäiväkirja!

Processed with VSCO with c1 presetViime viikolla olin vielä vähän flunssainen enkä uskaltanut juuri treenata. Siitä vapautuneen ajan käytin sitten keittiössä hääräämiseen. Viime viikollahan meille tuli ensimmäistä kertaa Anton & Antonin ruokakassi ja sen ansiosta laitoinkin useamman aterian viikon aikana. Aivan liian usein syön samaa ruokaa monta päivää putkeen. Tällä viikolla on käynyt just niin…

Maanantai

PicsArt_10-22-09.08.12Aamupalaksi ruisleipää päällisillä, maustamatonta jogurttia & marjoja, vettä ja kahvia // välipalaksi töissä omena ja kahvi // lounaalla pastaa, jauhelihakastiketta, fetajuustoa ja vihanneksia // kotona iltapäivällä pari ruisleipää kinkulla ja avocadolla // iltaruuaksi samaa kuin lounaaksi + jälkkäriksi viinirypäleitä // iltapalaksi maustamatonta jogurttia, mysliä, pähkinöitä ja rusinoita.

Tiistai

PicsArt_10-22-09.09.39Aamupalaksi ruisleipää kinkulla, juustolla ja paprikalla, vettä ja kahvia // välipalalla Elovena keksi ja kahvi // lounaalla pastaa ja jauhelihakastiketta + vihanneksia (ei kuvaa) // iltapäivällä ruisleipää päällisineen // iltaruuaksi itse tehtyjä kalapuikkoja, kermaviilikastiketta, riisiä ja mummon kurkut RESEPTI // iltapalaksi pala raakabrownieta ja mandariini.

Keskiviikko

PicsArt_10-22-09.11.36Aamupalaksi ruisleipää juustolla ja paistetulla munalla, vettä ja kahvia // kuvauksen lomassa pala raakabrownieta // ennen töitä marjasmoothie (ei kuvaa) // töissä ruuaksi edellispäivän illallista eli itse tehtyjä kalapuikkoja // välipalaksi mandariinia // iltapalaksi ruisleipää kinkulla ja avocadolla (ei kuvaa).

Torstai

PicsArt_10-22-09.13.07Aamupalaksi Anton & Antonin luomuleipää päällisillä, mandariinia, vettä ja kahvia // välipalaksi omena, Elovena-keksi aja kahvi // lounaaksi riisiä ja kanaa + vihanneksia (ei kuvaa) // päivällä pari luomuleipää päällisillä ja kahvi // iltaruuaksi porkkanakeittoa raejuustolla // iltapalaksi maustamatonta jogurttia, marjoa, siemeniä ja pähkinöitä.

Perjantai

PicsArt_10-22-09.43.21Aamupalaksi ruisleipää pällisillä, vettä ja kahvia // välipalaksi omena ja kahvia // lounalla porkkanakeittoa, avocadoa ja raejuustoa // välipalaksi riisipiirakoita päällisillä ja kahvia // iltaruuaksi aasialaisia lihapullia ja nuudelisalaattia (resepti tulossa!).

Lauantai

PicsArt_10-22-10.07.41Aamupalaksi ruisleipää päällisillä, vettä ja kahvia // kakkosaamupala cafe Aallossa: chiapuuroa, hedelmiä, gluteenitonta leipää ja avocadotahnaa, vihersmoothie ja appelsiinimehua // iltapäivällä aasialaisia lihapullia ja nuudelisalaattia // välipalaksi yrttivoipatonkia // illalla töllöä katsellen Pätkis-jäätelöä. Koko pönikkä meni!

Sunnuntai

PicsArt_10-22-10.08.40Aamupalaksi ruisleipää päällisillä, vettä ja kahvia // ennen treeniä kaurapuuroa marjoilla (ei kuvaa) // treenin jälkeen banaani + protsku (ei kuvaa) // välipalaksi mysliä, maustamatonta johurttia, omenaa ja pähkinöitä // iltaruuaksi itse tehtyä kinkkukiusausta // illalla toinen satsi kinkkukiusausta + leipä.

Viime viikolla en tosiaan treenannut juuri ollenkaan, jos kävelylenkkejä ja lihashuoltoa ei lasketa. Sunnuntai oli mun ainoa treenipäivä. Viikonlopun vietin yksin kotona ja sain syödä just sitä mitä halusin. Yleensä ruokailuajat venyvät vähän turhan pitkiksi kotona ollessa, niin myös lauantaina. Onneksi ensi viikolla tulee taas ruokakassi kotiin niin pääsen kokkailemaan uusia herkkuja!

Toi Pätkis-jäde oli muuten todella hyvää…

2 kommenttia

  1. TT kirjoitti:

    Saako kysyä niinkin nolo juttua, kuin miten saat nuo kuvat aseteltua noin..? 😀 Muokkaatko, teetkö kollaasit vai ihan tekstiin liittämällä yksitellen..?

  2. Jonna kirjoitti:

    Heips!

    Ei oo mikään nolo juttu, oon joutunut itekin kysymään ihan saman kysymyksen 😉 Mulla on puhelimessa PicsArt-sovellus, jolla teen nuo kollaasit. Varsin kätevää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.