Hae
Palasia Arjestani

Makkarin uusi sisustus

Processed with VSCO with a6 presetKaupallinen kampanja // Yhteistyössä Ellos

Saatiin eilen tytön kanssa sisustusinspis ja laitettiin makkaria uusiksi. Ellokselta tilatut tavarat ovat jo jo pari viikkoa odottaneet laatikossaan sopivaa hetkeä ja eilen se hetki vihdoin tuli. Alettiin heti aamusta hommiin ja saatiinkin yhdessä tuumin makuuhuone uuteen uskoon varsin nopeasti. Ihan mieletöntä miten vajaa 4-vuotiaskin osaa ja haluaa auttaa, kun kyse on sisustamisesta, ruuanlaitosta tai vaatteista 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Makkari ennen muutosta.

Processed with VSCO with a6 presetSain yhteistyön tiimoilta mahdollisuuden tilata muutaman uuden jutun meidän makuuhuoneeseen ja päädyin laittamaan verhot, päiväpeiton, lamput ja pari tyynyä uusiksi. Näillä sain jo kivasti muutosta aikaan. Meidän makkari on jo pitkään ollut hyvin vaaleasävytteinen ja nyt vaihdettiin totaalisesti kurssia ja sisustettiin se tummin värein. Sopii mun mielestä hyvin pimeneviin iltoihin. Odotan sitä hetkeä, kun saan sytytellä taas kynttilöitä ympäri kotia…

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetEn tiedä teistä, mutta minun mielestäni muutos on varsin onnistunut! Tykkään todella paljon noista lampuista, jotenkin paljon elegantimmat kuin edelliset. Hämmästyksekseni myös mies tykkäsi uudesta makkarin sisustuksesta todella paljon. Hän kun on meillä se nirsompi… Verhot oli hieman ohuemmat kuin ajattelin, mutta pimeneviin iltoihin ovat juuri sopivat. Tähän aikaan vuodesta ei ehkä pimentäviä verhoja tarvitakaan. Makkarin seinälle on tuon etanataulun tilalle vielä tulossa uudet taulut, jotka ostin jo puoli vuotta sitten. Sitten vaan tytön ”puolen” kimppuun, jotta saadaan makkarin toinenkin puoli kivemman näköiseksi! Ja kohtahan sitä täytyy jo joulua alkaa laittamaan. Meillä on hankintalistalla ainakin uusi joulutähti ikkunaan 🙂

Mitäs tykkäätte muutoksesta?

Ellos Home päiväpeitto täältä // Greta-pöytävalaisimet täältä // Ella-tyynynpäälliset täältä // Brimly-kynttilälyhdyt täältä // Hedda-rengasverhot täältä.

Jos innostutte laittamaan sisustusta uusiksi niin koodilla 325417 saa -20% alennusta valaisimista – myös tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia valaisimia, myös tuotemerkkejä. Alennus on voimassa 30.10.2015 asti. Esim. noille mun tilaamilleni pöytälampuille jää alennuksen kanssa hintaa vajaat 27,96e! Jos olet Elloksen asiakas niin kannattaa aina myös tsekata tarjoukseni kohta. Siellä on usein tosi hyviä alennuksia!

8 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Tosi hyvä muutos, paljon tyylikkäämpi ja kutsuvampi kokonaisuus, etenkin lamput ja päiväpeite toi särmää!

 2. gunagolu kirjoitti:

  Hyvännäköinen tuo lamppu ja muutenkin onnistunut uudistus. Tummemmat sävyt sopivat munkin mielestä paremmin pimeneviin iltoihin. Pienilläkin muutoksilla saa muutettua huoneen ilmettä aika paljon 🙂 Meilläkin on nyt sisustus menossa aikalailla uusiksi ja tavaroiden järjestystäkin vaihdetaan. Tuntuu ihan mukavalta välillä muuttaa sisustusta, piristää kummasti 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, pienilläkin jutuilla saa kivasti vaihtelua aikaan! Mulla on aika paljonkin suunnitelmia kodin varalle kun vaan löytäis ajan toteuttaa ne kaikki 😀

 3. Hanna H kirjoitti:

  Nätiltä näyttää! Tykkään kovasti noista lampuista ja toi teidän makkarin seinä on ihana!

  • Jonna kirjoitti:

   Toi tapetti olikin seinässä jo kun muutettiin ja sitä löytyis rulla vielä varastosta. Vois tehdä siitä taulun tai päällystää laatikoita sillä 😉

 4. MM kirjoitti:

  Oikein onnistunut muutos.
  Makkari on nyt paljon tyylikkäämpi ja ”hienostuneempi” ?

  • Jonna kirjoitti:

   Niin mukin mielestä, nimen omaan tyylikäämpi! Vielä kun sais saman tatsin muuhunkin osaan kotia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *