Hae
Palasia Arjestani

Päivätumut

Processed with VSCO with a6 presetNämä pari joulunaluskuukautta ovat aina kauhean kiireisiä. On pikkujouluja töissä, treeniporukalla ja kauheasti blogikekkereitä. Paljon olisi tilaisuuksia joihin haluaisin mennä, mutta ei vaan kykene ihan jokaiseen repeämään. Eikä kyllä jaksakaan. Ihanaa olisi välillä ihan vaan ollakin! Kotikissa kun olen niin tahtoisin aina pyhittää viikonloput kodille ja perheelle, ruuanlaitolle, leipomiselle, ulkoilulle sekä ihan vaan joutenololle. Lehtipino makkarin lipaston päällä sen kuin kasvaa vaan koko ajan, kun koskaan ei ole olevinaan aikaa edes lukea. Täytyy varmaan laittaa kalenteriin merkintä ”lue & rentoudu!”. Ei muuten huono idea ollenkaan…

Processed with VSCO with a6 presetViime viikonloppuna kävin Indiedaysin järjestämässä Blogger´s inspiration dayssa, joka järjestettiin Kampissa ravintola Maxinessa. Paikalla oli paljon muotiin, kauneuteen ja ravintoonkin keskittyviä firmoja esittelemässä tuotteitaan ja antamassa vinkkejä. Itse piipahdin mm. Santa Marian ja Tuplan pisteellä, Biozellillä, Olympuksella sekä Instrumentariumilla. Muotiin keskittyvät piseet jätin ihan suosiolla muotibloggajille ja niihin tuntuikin eniten olevan tunkua. Sanompahan vaan, että ihan kivat päivätumut tuolla olis saanut vedettyä, koska tarjolla oli mm. Fresitasta tehtyjä drinkkejä (todella hyviä!), Anna de Codorniu-skumppaa, Pellegrinoa sekä uutta Ginger Joe inkivääriolutta (tämäkin oli todella hyvää!). Fresita-Blossaa aion kyllä hankkia kotiinkin tai vaikkapa salin pikkujouluihin 😉

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetMinä olin kemuissa ihan yksin liikenteessä enkä rehellisesti sanottuna tuntenut sieltä juuri ketään. Yritin toisten rintapielistä kurkkia blogien nimiä, mutta enpä ollut niistä puoliakaan kuullut koskaan. Luulen, että useimmat paikalla olijat olivat Indiedaysin bloggaajia ja vieläpä muotibloggaajia, joista kovinkaan montaa en seuraile aktiivisesti. Muutama tuttu sentään sattui matkan varrelle, nimittäin Emmakaisa, Iida sekä Maiju ja Tiia 🙂 Tarjolla oli juoman lisäksi hyvää ruokaa, mutta vatsataudin jäljiltä mun ruokahalu oli nolla ja mun syömiset jäi aika vähille.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetTykkään paljon käydä tämän tyylisissä lisäinspiraatiota antavissa tilaisuuksissa. Olen jo jonkin aikaa ollut oman blogin kanssa vähän tuuliajoilla ja miettinyt mihin suuntaan sitä veisin, mutta tällä hetkellä tuntuu, että tämähän on hyvä ihan tällaisenaan. En kuitenkaan halua kategorisoida itseäni mihinkään tiettyyn asiaan, koska tämä blogi kertoo suurimmaksi osaksi minusta, mun ajatuksista sekä elämästä ja minähän olen kiinnistunut hyvin monesta asiasta!

Processed with VSCO with a6 presetMutta mitäpä sanotte näistä Heritagen Swarovski-malliston laseista? Nämä olis niiiiin kivat. Koska mun näkö ei silmälaseja kaipaa niin kyselin jo vähän mitä tällaiset maksaisi ilman vahvuuksia. Jopa minäkin näytän fiksulta nämä päässä 😀

 

4 kommenttia

 1. Anni kirjoitti:

  Täällä rillipöllö vallan tyrmistyy: joku haluaa rillit ilman vahvuuksia! Sehän on suoranainen loukkaus meitä rillien kanssa puljaajia kohtaan, ja minusta lähes sama kuin täysterve maratoonari ostaisi rollaattorin ja kävelykepin ihan vain koska apuvälineet on cool 😀 😀 😀

  Blogisi on mainio. Älä mieti sen tietoista muuttamista, sehän muuttuu ihmisen mukana ihan luonnostaan. Ole oma ihana itsesi ja kerro niistä tavallisista jutuista, mistä tähänkin asti. Niitä ainakin minä nautin ihan suunnattomasti lukea! Treenijuttuja tietysti voisi aina olla enemmän, niistä itse inspiroidun kovasti. Ihanaa marraskuista keskiviikkoa!

 2. Jonna kirjoitti:

  Haha, mun mielestä lasit olis niin hienot! Ne tuo kivasti lisää ilmettä ja persoonallisuutta. Mä oon itseasiassa jo monta vuotta miettinyt hankkivani lasit ilman vahvuuksia, mutta toistaiseksi en ole vielä saanut aikaiseksi… Jos sukuuni tulen niin kymmenen vuoden sisällä joudun ainakin lukulasit hommaamaan. Ehkä odottelen siihen 😀

 3. Mimmukka86 kirjoitti:

  Oisinpa saanut olla mukana, nam noita herkkuja! 😀
  Lasit sopii sulle tosi hyvin! 🙂
  Ja älä missään tapauksessa muuta tätä blogia! 🙂 Jutut on näin just hyviä. Muutenhan minä olisin jättänyt blogisi, jos täällä olisi jotain ihan muuta…

  • Jonna kirjoitti:

   Juu, en tosiaankaan muuta! En halua kategorisoida itseäni mihinkään enkä varmasti osaisi kirjoittaa vain tietyistä jutuista. Ihanaa kun saa rönsyillä just niin paljon kuin tykkää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *