Hae
Palasia Arjestani

Fiksu, ainakin hetken

4Kerroinkin vähän aikaa sitten blogissa, että pääsin testailemaan Instrumentariumin Heritage Swarovski kehyksiä bloggaajatapahtumassa ja ihastuin näihin laseihin ikihyviksi. Omasta mielestäni mulle kävisi silmälasit todella hyvin ja jopa minusta ne tekevät varsin fiksun näköisen! Vakavasti harkitsen, että hommaan itselleni lasit ilman vahvuuksia. Toisaalta jos sukuuni tulen niin 10 vuoden sisällä joudun ainakin lukulasit hankkimaan… Jotenkin mun työhön sopisi silmälasit todella hyvin!

5Mun mielestä silmälasit on kauniit, ei siitä pääse mihinkään. Monet vihaa lasejaan ja tuntevat olonsa rumaksi ne päässä. Tai näin olen kuullut, kun olen joidenkin ihmisten kanssa keskustellut. En tiedä ajattelisinko itsekin samalla tavalla, jos joutuisin laseja käyttämään ihan vakituisesti vai olisiko fiilis sama kuin nytkin? Nykyään on saatavilla mitä hienoimpia kehysmalleja ja niillä saa kyllä kivasti ilmettä kasvoille. Juuri sitä uutta ilmettä kaipaisin itsekin!

Tässä vielä muutama kuva tapahtumasta. Olipa muuten ihanaa päästä ammattivalokuvaajan kuvattavaksi. Jälki on suhteellisen paljon parempaa kuin itse otettuna  ja nuo kaksi ylempää kuvaa talletan kivana muistona itselleni 🙂

1010106

Laittelen teille vielä illempana yhden reseptin tulemaan! Tai jos oikein innostun niin kaksi 😉

12 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Silmälasit on hyvännäköiset ILMAN VAHVUUKSIA tai plussalla. Miinuslaseissa (joita suurin osa on) lasit pienentävät silmiä huomattavasti, ja silmät on kuin sialla. Menee meikit hukkaan ja silmät on peitossa, siksi en juurikaan laseja käytä, itsellä -5 näkö. Piilareilla en peitä kauniita silmiäni (mun mielestä yksi paras puoli kasvoissani), jos ei olisi vahvuuksia tykkäisin pitää ja sovitellessa pokia aina näyttää tosi hyvälle, mutta sitten kun saa ne omat lasit vahvuuksilla niin hyi hitto mitkä tihrusilmät 🙁

  • Jonna kirjoitti:

   Tuohon seikkaan en ole muuten koskaan edes kiinnittänyt huomiota! Voiskohan olla, että ulkopuolinen ei noita ”tihrusilmiä” edes huomaa 😉

 2. Hilkka kirjoitti:

  Itselläni on lasit ja kyllä olisin mieluummin ilman. Lasit on kivat niin kauan kun niissä ei ole vahvuuksia ja niitä ei ole pakko pitää kokoajan. Esimerkiksi urheillessa eivät ole kovin kätevät ja itse en voi pitää piilareita niin paljon kun haluaisin. 🙁 Kehyksiä on kyllä tosi paljon erilaisia ja hienoja. 🙂 Minulla ei onneksi paljon ole miinusta, mutta silti huomaa kuinka lasit pienentävät tosiaan silmiä, kuten edellinen kommentoija kertoi.

  • Jonna kirjoitti:

   Niin joo, eivät varmasti ole urheillessa mitkään maailman parhaat. Vihasin kesällä juoksulenkillä jo kun aurinkolasit tippu koko ajan nenältä kun hikosin 🙁

 3. Mimmukka86 kirjoitti:

  Itse olen pitänyt laseja kohta 20 vuotta todella huonon näön takia. En siis ole pitänyt laseja koko ikääni.
  Inhosin lasejani aluksi ja pidin nuorempana piilareitakin pitkään. Sitten täytyi jättää piilarit pois,kun silmät alkoi mennä huonoksi.
  Nyt tykkään pitää lasejani. 🙂

  Sulle lasit sopii todella hyvin ja näyt niissä fiksulta! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Enpäs muuten tiennyt ettei silmät välttämättä kestä piilareita! Joskus katselin värillisiä piilareita itselleni, mutta ne jäi hankkimatta kun en halunnut tunkea mitään ylimääräistä silmiini…

   Hehe, ehkä mun vaan pitää hommata itelleni lasit niin voin aina halutessani näyttää fiksulta 😉

 4. gunagolu kirjoitti:

  Mulla on ollu lasit ala-asteelta asti eikä mua ole koskaan harmittanut, että joudun käyttämään laseja. Silmiä pienentävää vaikutusta en ole omalla kohdalla huomannut enkä kyllä muidenkaan. Sen sijaan silmiä suurentavia olen paljonkin jos on voimakkaat plus lasit. Tykkään leikitellä erilaisilla pojilla ja oon löytänyt omille kasvoille sopivan mallin. Lasit on osa mua ja mun persoonallisuutta enkä ikinä menis mihinkään näköä parantavaan leikkaukseen.

  • gunagolu kirjoitti:

   Niin ja tarkotin pokilla enkä pojilla. Kivasti taas kännykkä korjaa mun tekstiä 😀

   • Jonna kirjoitti:

    Haha, mä vähän naureskelin et tykkäät leikitellä pojilla 😀 mut joo, erilaisilla pokilla saa kyllä kivasti muutettua ilmettä!

 5. Reetu kirjoitti:

  Samaa olin aikeissa kommentoida kuin Evekin. Olen joutunut käyttämään laseja 8-vuotiaasta asti ja varsinkin pienelle hajamieliselle urheilijatytölle ne oli aikoinaan tosi epäkäytännölliset. Varsinkin hiihdossa ja muissa talvilajeissa mikään ei ärsyttänyt niin paljoa kuin huurtuvat ja jäätyvät lasit. Niinpä oonkin teini-iästä asti käyttänyt piilareita niin paljon kuin mahdollista.

  Tykkään, että monet lasit sopisi mulle tosi kivasti, mutta tosi isot miinukset pilaa kaiken. Mulla on vahvuutta laseissa -8 ja se paitsi pienentää kauniit silmäni siansilmiksi, aiheuttaa myös vääristymää kasvojen sivuilla mittasuhteissa. Ei innosta :/

  • Jonna kirjoitti:

   Näin mä vähän arvelinkin ettei kaikki niistä tykkää. Varsinkaan jos on pakko käyttää ja on kovat vahvuudet. Pystytkö sä käyttämään piilareita?

 6. Outi Karita kirjoitti:

  Mulla on silmät leikattu ja voin sanoa, että on eri asia joutua kun voida pitää silmälaseja…. Monet on hyvännäköisiä, mutta ei se aina helppoa ja mukavaa ole kun ilman laseja ei näe, talvella menevät huuruun, hikoilu, vesisade…. Helpompaa on kun ei oleriippuvainen laseista. Sulle näytti löytyvän oikein sopivat lasit sun kasvoihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.