Hae
Palasia Arjestani

Lauantai – viikonpäivistä turhin

Processed with VSCO with a6 presetMä on jo pitkän aikaa huomannut, että oon aina lauantaisin järkyttävän väsynyt. Vaikka nukun niin pitkään kuin pystyn, oon kuin elävä kuollut koko päivän. Hyvällä tuurilla olen hetken aikaa virkeä illalla saunan jälkeen. Kunnes taas alkaa väsyttää ja on pakko mennä nukkumaan. Suunnittelen lauantaille aina kaikenlaista tekemistä,  mutta aika usein ne hommat jää tekemättä. Päivä kuluu makoillen ja kulkien sohvan ja jääkaapin väliä. Treenaaminen aamulla vain pahentaa väsymystä. Sen huomasin eilen, kun en käynytkään aamulla salilla! Jaksoin sentään puuhastella edes vähän päivän aikana. Treenaaminen lauantaisin ei selkeästikään sovi mulle.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetPoden aika usein huonoa omatuntoa, koska en jaksa tytönkään kanssa tehdä mitään normaalista poikkeavaa. Usein pelaillaan sisällä pelejä vähän aikaa ja piipahdetaan ulkona. Haaveilen yhteisistä askarteluhetkistä ja leipomista,  mutta kun ei vaan jaksa eikä kykene. Eilen virtaa oli sen verran, että käytiin Jumbossa ostoksilla ja tyttö pääsi siellä myös karuselliin. Yritettiin metsästää taulukoukkuja tuloksetta ja ihasteltiin Jumbon joulukoristeita. Pitäisi jotain hankkia kotiinkin vanhojen rikkoutuneiden tilalle. Tyttö pääsi myös tuhlaamaan saamiaan rahoja ja Frozen-kamaahan sieltä tarttui yllättäen mukaan…

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 presetMä oon jo pitkään ajatellut,  että lauantai on mun kohdalla ihan turha päivä kun olen aina niin väsynyt. Nyt vasta oikeastaan tajusin, että se on mulle se päivä viikosta kun kroppa pakottaa pysähtymään ja huilimaan. Joskushan sitä on palauduttava työviikosta, treeneistä ja arjen pyörityksestä. Pitäis opetella rakentamaan arki niin ettei aina lauantaisin olisi puolikuollut, mutta en vielä tiedä miten.. Eilen linkki tosiaan vähän virkeämpi ja jaksoin jopa vaihtaa pussilakanat ja vähän siivoilla. Jumbossa vierähti parituntinen ja sen jälkeen haettiin mäkkäristä ruokaa ja istuttiin hetki töllöä katsellen sohvalla ennen saunaan lähtöä. Saunan jälkeen putous ja lasi sidukkaa. Punaviiniäkin maistoin, mutta se maistui ihan yhtä karsealta kuin ennenkin. Illalla vielä pelailtiin tytön kanssa, rapsuteltiin kissoja ja vietinpä tovin myös farm heroes sagaa tahkoten. Ennen nukkumaanmenoa yksi sarja boksilta kera jätskin ja yhdentoista maissa unille.

Tänään aion puuhastella eileisenkin edestä! Sunnuntai on mun suosikkipäivä <3

2 kommenttia

  1. milja kirjoitti:

    mulla ihan sama fiilis,mut joka ikinen sunnuntai! turhauttavaa ku vois vaan nukkua eikä huvita tehä mitää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.