Hae
Palasia Arjestani

Olispa kaljaa

6Repeilin äsken itsekseni, kun katsoin Fitfashionin etusivua, joka on täynnä fitnesstä ja terveellisen elämän ohjeita. Ja ainoa ajatus mikä mun päässä liikkui: olispa kaljaa. En kyllä kaljaa juo, mutta ymmärtänette pointin. Vaikka pääasiassa elämäntapani ovat hyvin terveelliset -treenaan säännöllisesti, syön terveellisesti, juon riittävästi vettä, nukun hyvin, en tupakoi enkä läträä viinan kanssa – niin joskus tulee fiilis, että on pakko päästä tuulettumaan. Varsinkin käiken tämän terveyshypetyksen keskellä. Ei siihen tuulettumiseen mitään ihmeellisyyksiä tarvita. Hyvää seuraa, vähän juomaa ja hyvää ruokaa, jutustelua ja maailman parannusta. Tällaisia fiiliksiä ei tule usein, nykyään ehkä enää pari kertaa vuodessa. Nuorempana useammin. Tässä iässä kun ei jaksa riekkua enää joka viikonloppu jossain eikä kyllä kiinnostakaan, mutta aika ajoin on pakko päästä ulos ja ottaa muutama lonkerokin tai viiniä, jota olen oppinut pikku hiljaa juomaan. Valkkaria vain, punaviiniä nyt ei pysty juomaan mitenkään päin..

No mutta. Vaikka tässä nyt tällaisen fitness-henkisen portaalin alla kirjoitellaankin niin joskus tekee ihan rehellisesti mieli lähteä humpalle ja ottaa muutama. Ja tiiättekös mitä! Lauantaina meillä on ensin päivällä salin joukkuekisat (minä mukana myös, iiks!) ja illalla pidetään pikkujoulut. Saa laittaa tukkaa kikkaralle ja lilaa luomiin 😉 Krapulan pelkoisena ihmisenä mun ilta tulee varmasti jäämään lyheen, viimeistän neljältä aion olla kotona. Ja tämä on lupaus.

Kuinka usein te käytte radalla?

6 kommenttia

 1. Anni kirjoitti:

  Meillä oli boksilla salikisat pari viikkoa sitten, jonka jälkeen vietettiin pikkujouluja. Pukkikin kävi! Oli vähän huonoselkäinen ja käveli vaikeasti, eikä oikein kaljalastissa ollutta pulkkaakaan jaksanut kunnolla vetää perässään, mietittiin että crossfit voisi olla pukillekin hyväksi. Koko päivä oli kiva ja olin oottanut sitä tosi paljon juuri saman syyn vuoksi kuin sä, nykyään tulee niin harvoin käytyä ja se krapulakin yllättää aina juhlijan. Olikin kivaa! Jotenkin sen seuraavan päivänkin kestää ihan hyvin kun on henkisesti siihen valmistautunut. Ainoa miinuspuoli noissa rymyreissuissa on se, että ihan joka kerta tulen kipeäksi vastustuskyvyn romahtaessa kaikesta siitä tinaamisesta. Mutta: välillä se on vaan niin kivaa! Nauti!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä luulen, että viikonlopun reissu tulee olemaan tosi mukava, vaikka saattaa hieman verottaa… ja maantantaina olis ykkösmaksimi kyykystä 😀

 2. everfit kirjoitti:

  Mä niin ymmärrän sua! Hirmuinen rutistus ollut tämä syksy ja nyt tekee kyllä rehellisesti ihan viiniä mieli! 😀

 3. daeph kirjoitti:

  Minä tässä selailen fitness-blogeja ja siemailen terwa-snapsia 😀 Takana on pitkä viikko ja raskas kyykistelyrutistus, tuikku palautumiselle

  Mä käyn ulkona nykyään ehkä neljä kertaa vuodessa. Noin joka toinen viikonloppu korkkaan kyllä viinipullon, just for me <3 Ostan vaan niitä pikkupulloja (375 ml). Niin ei tartte kaataa viikon päästä puolta pulloa lavuaarista alas .. tai kumota sitä maanantai-iltana väkisin kun "ei tätä nyt hukkaankaan voi heittää .. "

  • Jonna kirjoitti:

   Hitto mä en ole edes tajunnut, että viiniä vois ostaa pienemmissä pulloissa! Nerokasta 😉 Kävin eilen hakemassa pikkujouluja varten treenikamun kanssa puokiks Neiss-merkkistä saksalaista valkkaria. Maistoin sitä yksissä juhlissa ja oli valehtelematta parasta viiniä jota olen koskaan maistanut! Toivottavasti en muistanut väärin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.