Hae
Palasia Arjestani

Ei ollenkaan minun tapaistani

Processed with VSCO with c1 preset

Päivät matelee eteenpäin tappavan hidasta tahtia. Fiilis on jo reilun viikon ollut alakuloinen, haluton ja tympääntynyt. Mitään ei tee mieli tehdä, voisin vaan nukkua aamusta iltaan. Sairastuin viime viikolla ärsyttävään flunssaan, joka pitää mut työkykyisenä, mutta treenaamaan en kykene. Kurkku on kipeä pitkin päivää, mutta ei koko aikaa. En ole tukossa eikä olo ole muuten flunssainen. Keuhkoja polttelee ja sykkeet nousee helposti taivaisiin jo kävellessä. Tänään aamulla alkoi hengenahdistukset, jotka onneksi helpottivat avaavalla lääkkeellä. Ei tässä flunssan sairastamisessa mitään, mutta kun arki tuntuu tällä hetkellä todella tympeältä ja tällä hetkellä odotan joululomaa enemmän kuin koskaan. Tuntuu, että todellakin olen loman tarpeessa. Tiedättekö mistä sen tietää? Mua suorastaan *ituttaa aamulla herätä ja lähteä töihin ja normaalisti en ajattele tai tunne näin koskaan. Mutta nyt en vain jaksaisi.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Raivostuttavaa, kun joulutähtikään ei asetu oikein päin…

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetTreenaamisen sijasta olen viettänyt illat kotona neljän seinän sisällä. Pääasiassa tekemättä yhtään mitään. Päivällä suunnittelen tekeväni kotona vaikka mitä askarteluista, vaatekaapin siivoamiseen ja leipomiseen, mutta kun pääsen kotiin niin kaadun vain sohvalle ja siinäpä se sitten onkin. Eilen sain itseäni sen verran niskasta kiinni, että leikittiin tytön kanssa pitkän aikaa, kasattiin palapelejä ja melkein askarreltiin tähtiä. Askartelu tyssäsi työkalujen puutteeseen 😀 Syömisetkin on olleet ihan mitä sattuu. Lähinnä olen jättänyt syömättä, kun en jaksa mitään ruokaa tehdä. Sen huolehdin, että tytöllä on aina ruokaa tarjolla, mutta mulla ei niin väliä. Kun vaan menis tämä ärsyttävä apaattinen olotila nyt ohitse. En koe ollenkaan olevani minä. Tällainen väsymys ja välinpitämättömyys ei ole yhtään mun tapaista. Toivon todella, että tervehtyisin ja saisin positiivisen elämänotteeni takaisin.

Taidan alkaa tilailemaan viimeiset joululahjat niin saan jotain muuta ajateltavaa kuin tämä ärsyttävä olotilani. Vielä muutamat lahjat on hankkimatta!

Ps. Ellokselle olis taas saatavana -25% alennus. Saat alennuksen koodilla 325441 – koskee myös tuotemerkkejä! Tilaamaan pääset tästä.

*Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.12.2015 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Guest Designer -tuotteisiin. Huom! Ei koske alennuskoodisivuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.