Hae
Palasia Arjestani

Turhia lupauksia?

Processed with VSCO with a6 preset

Näin on vuosi taas vaihtunut ja omaa vuoden vaihtumista juhlistin nukkumalla kevyet 12h yöunet. En tiedä onko se tämä vuodenaika vai mikä, mutta tarvitsen aivan järkyttävän määrän unta vuorokaudessa. Koska arki on välillä vähän turhankin kiireistä eikö tunnit riitä vuorokaudessa niin unetkin jää turhan usein liian vähälle. Seitsemän tuntia ei riitä mulle yössä mitenkään!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Monet aloittaa tämänkin vuoden perinteisillä lupauksilla paremmasta elämästä ja niin teen tänä vuonna minäkin. Viime vuonna en tehnyt kerrassaan mitään lupauksia, mutta nyt on aika ottaa itseään niskasta kiinni useammankin asian tiimoilta. Tänä vuonna lupaan:

 • Hoidattaa käteni kuntoon heti alkumetreillä. Olkapään lisäksi mulla on vissiin tenniskyynärpää…
 • harrastaa enemmän juoksemista ja parantaa peruskuntoa
 • tehdä entistä enemmän lihashuoltoa
 • juoda enemmän vettä (ja itse tehtyjä mehuja, ostin eilen mehulingon! )
 • Panostaa entistä enemmän ravitsemukseen
 • stressata vähemmän turhanpäiväisistä asioista
 • luopua turhasta tavarasta
 • laittaa projekti tytölle oma huone alulle
 • laittaa eteinen kuntoon
 • tavata enemmän kavereita ja käydä useammin leffassa tai syömässä
 • oliskohan tässä jo riittävästi?

Onhan tuossa jo yhdelle vuodelle aika monta lupausta, mutta yksikään niistä ei ole mahdoton pitää. Ylipäänsä haluan elämään enemmän rentoutta ja jouhevuutta. Stressaan liikaa pienistä asioista, kuten kodin siivoamisesta. Vähemmän tavaraa niin on helpompi pitää siistinä! Treenaamisen kun saisin vielä säännöllisemmäksi ja paikat pysymään kunnossa niin olisin tyytyväinen. Näillä eväillä käynnistyy vuosi 2016! Nyt me lähdetään pihalle 🙂

Oletteko te tehneet lupauksia tälle vuodelle?

4 kommenttia

 1. Laura K. kirjoitti:

  Mulla ei oo kuin yksi lupaus ja se on että pääsisi nykyisestä työstä eroon ja saisi jotain parempaa tilalle :). Totta kai sitä haluaisi liikkua enemmän ja keskittyä parempaan ravitsemukseen, mutta tällä hetkellä tuntuu että liian raskas työ ja ylipitkiksi venyvät päivät vievät niin paljon henkisiä voimavaroja, ettei mitenkään riitä paukut ihan kaikkeen kerralla.

  • Jonna kirjoitti:

   Todella hyvä tavoite ja kun aktiivisesti etsii uutta duunia niin varmasti löytyykin! Sen jälkeen muutkin asiat alkaa rullata omalla painollaan 🙂

 2. Mimmukka86 kirjoitti:

  Ihania kuvia taas! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *