Hae
Palasia Arjestani

Tiedän miltä susta tuntuu

Processed with VSCO with c1 preset

Kunnon turisti täällä morjens! En ole ihan äskettäin tuntenut itseäni niin avuttomaksi ja osaamattomaksi kuin eilen. Ennen crossfittiä treenasin 10 vuotta pelkkää punttia eli kävin hyvin ahkerasti salilla. Parhaimpina aikoina 6-10 kertaa viikossa ja varsinkin kisoihin valmistautuessa treenimäärät oli aika huimat. No enivei, koska en nyt pysty omalla boksilla treenailemaan niin keksin lähteä duunimatkan varrella olevalle Powerfit Vantaalle treenaamaan. Siellä pystyn tekemään vähän enemmän kaiken maailman laitteilla ja hilavitkuttimilla. Ja niitä laitteitahan sitten riitti! Powerfit on todella iso, melkein 500 neliöinen, sali ja laitteita löytyy todellakin laidasta laitaan. Vähän arasti nousin juoksumatolle köpöttämään ja vaivihkaa yritin silmäillä mistä löytäisin mitäkin.

Vähän aikaa uunoiltuani löysin vaakahackin, mutta se näytti niin monimutkaiselta etten ilennyt mennä edes kokeilemaan. Vähän matkan päästä löysin onneksi normaalin näköisen hackin ja sitäkin sain ihmetellä vähän aikaa ennen kuin tajusin miten se toimii. Prässiä sentään osasin käyttää. Crossfit-salilla olen tottunut hyvinkin yksinkertaiseen laitteistoon, ja oppinut ettei kunnon treenin tekemiseen tarvita juuri muuta kuin tanko ja oma paino. Leuanvetotangolla, kahvakuulalla ja bokseille mennään jo ihan uusiin sfääreihin. Mutta tuolla kuntosalilla…vaihtoehtoja on miljoona ja jokainen laite vaatii omat säätönsä ja systeeminsä. Jos minäkin 10 vuoden kokemuksella olen ihan ulapalla niin en yhtään ihmettele, että aloitteleva treenaajaa kääntyy kannoillaan jo ulko-ovella! Joten I really feel you!

Processed with VSCO with c1 preset

Jotta ei treeni olis pelkäksi bodailuksi mennyt niin kävin vähän työntelemässä kelkkaa ja heiluttelemassa kahvakuulaa. Oikealla kädellä pelkästään 😀 Mahdoin näyttää fiksulta! Tänään uunoilemaan uudestaan ja ehkäpä löydän salilta jotain takareisilaitteita. Mitään ihmeitä tässä ei vielä tehdä, joten täytyy jakaa lihasryhmät mahdollisimman moneen, jotta voin käydä useammin. Tänään siis takareidet ja pohkeet lihashuoltoa unohtamatta!

Käykö teistä kukaan Powerfitillä?

4 kommenttia

 1. Venla kirjoitti:

  Mä kävin kun asun ihan sen vieressä, mutta vaihdoin takas vanhalle salille ku tuolla ei oikeen illalla mahtunut enää treenaamaan ja aloin kaipaamaan vähän väljempää meininkiä. Mutta tosi hyvä sali se on! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo aika paljonhan tuolla on porukkaa ilta-aikaan mut hyvin mahduin sekaan! Jotain remppaa siellä tehdään. Saa nähdä mitä uutta tulee 🙂

 2. Janna kirjoitti:

  Koitas ottaa kelkasta paljon alempaa kiinni kun työnnät sitä. Saat menemään enemmän persuksiin ja reiskoille. 🙂
  Kannattaa kokeilla!

  • Jonna kirjoitti:

   Minä kokeilen ens kerralla! Jouduin vähän varomaan tuota olkapäätä vielä ja toi oli aika hyvä otekorkeus sille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *