Hae
Palasia Arjestani

Näin pukeutuisin jos…

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Aamulla jotkut vaatteet kaapista niskaan. Mitkä nyt sattuu ensimmäisenä käteen. Töissä duunivaatteet päälle. Niissä seuraavat kahdeksan tuntia. Kotona normaalivaatteiden vaihto treenivaatteisiin. Illalla suihkun kautta yökkäriä päälle. Näin menee mun arkipukeutuminen. Usein mukavuus menee muodin ja kauneuden edelle. Arkena ei ole juuri motivaatiota panostaa pukeutumiseen ellei ole joku tilaisuus tai tapaaminen tiedossa ennen töitä tai töiden jälkeen. Silloin haluan panostaa pukeutumiseen enemmän. Olen melko suuri nettikauppojen ja kirppareiden kuluttaja. Välillä ostan uutta ja välillä käytettyä ja molemmilla on yhtä suuri arvo mun vaatekaapissa. Haaveilen monesti, että työni olisi sellaista jossa saisin pukeutua omiin vaatteisiin. Olisi ihanaa pukeutua arkenakin vähän tyylikäämmin ja tuoda omaa persoonaa pukeutumisessa esille. Tykkään sporttisista ja rennoista vaatteista. Käytän paljon farkkuja ja rentoja paitoja. Raitaa rakastan! Mulla ei ole varsinaista lempiväriä, mutta ehkä oranssi, punainen ja vihreä eivät niin ole mun juttujani. Kaikki muu menee!

Kokosin alle kollaasin Elloksen bact to basics-mallistosta, josta pidän kovasti. Siinä on paljon vaatteita, joita tykkäisin itse arkena käyttää. Rentoutta, mukavuutta ja hillittyjä värejä. Tunikoita, mekkoja, farkkuja, rentoja paitoja ja lenkkareita. Kaikkea josta tykkään kovasti! Alla olevat vaatekappaleet osuivat erityisesti mun silmään.

kollaasi

Kaikki nämä vaatteet löydät Elloksen back to basicks mallistosta!

Saatteko te pukeutua arkena omiin vaatteisiin vai kuuluuko työnkuvaan ”univormu”?

Ps. Koodilla 335403 saatte 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Voimassa 30.6.2016 asti.

2 kommenttia

 1. mustikka kirjoitti:

  Mitä teet työksesi? 🙂 Itse olen hoitaja ja käytän hoitajan pukua. Ja aina tukka kiinni .Siksi vapaa-ajalla rakastan pukeutua tyylikkäästi ja pitää pitkää tukkaani auki. Toivottavasti pääsen syksyllä opiskelemaan kohti uutta ammattia (fysioterapeutti) ja sitä kautta kohti unelmaa: työskentely päätoimisena personal trainerina 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hoitoalalla olen minäkin, mutta labranhoitajana! Sininen paita ja valkeat housut. Ja aina tukka kiinni!

   Hei, toivottavasti pääset kouluun ja unelma-ammattiisi! Mä olen oman unelma-ammattini tainnut jo löytää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *