Suklainen riisikakku sandwich
Sain reseptikilpailun tiimoilta testattavaksi Friggsin uusia riisikakkuja ja haasteena oli loihtia niistä joko suolainen tai makea välipalaherkku. Koska olen erittäin perso makealle niin asiaa ei tarvinnut edes kauan miettiä! Mä tykkään syödä aika useinkin välipalaksi riisikakkua maapähkinävoilla ja banaanilla ja tämä suklainen sandwich on vähän pidemmälle viety muunnos siitä. Mutta hei, vaikka tässä on suklaatakin niin kyllä tämä terveellisyydellään vie voiton monesta muusta suklaakeksistä tai vastaavasta! Käytin kuorruttamiseen 85% tummaa suklaata ja tunnetusti tummassa suklaassaahan on vain mahtavia asioita, kuten flavonoideja. Mitä tummempaa suklaata, sen parempi!
Suklainen riisikakku sandwich (2-4 hengelle)
- 8-10 Friggs-riisikakkua chiasiemen & merisuola (herkuttelijoiden lukumäärän mukaan)
- 2 banaania
- Maapähkinävoita tai muuta pähkinävoita
- 1 levy 85% tummaa suklaata
Muussaa banaanit haarukalla tasaiseksi tahnaksi. Ota 4-5 riisikakkua ja voitele ne tuhdilla kerroksella maapähkinävoita. Lusikoi muussattua banaania maapähkinävoin päälle ja painele loput riisikakut hatuiksi täytettyjen pohjien päälle. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa pienissä erissä ja hyvin sekoitellen. Valele sulaa suklaata riisikakku sandwichin päälle ja nosta hetkeksi kylmään kovettumaan.
Herkuttele hyvällä omalla tunnolla!
Jos tykkäät niin käyppä äänestämässä tätä reseptiä Ruoka.fi:n kilpailussa! Äänestäneiden kesken arvotaan vuoden riisikakut sekä 100 euron lahjakorttin Decanterin liikkeeseen 🙂 Äänestämään pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa! Kiitos jo etukäteen murut <3
Ihan mielenkiintoinen uusi tuote mutta miksi näitä kutsutaan riisikakuiksi kun ovat kuitenkin tehty maissista eikä riisistä? 😀
Ihan samaa olen minäkin miettinyt 😀 Kaipa siinä on jokin ajatus takana!