Hae
Palasia Arjestani

Testissä Alpron uudet välipalat

Processed with VSCO with c1 preset

Mä saisin kulumaan ruokakaupoissa aikaa vaikka kuinka paljon. Tykkään kävellä ja ihmetellä ihan rauhassa. Tsekkailla tuoteselostuksia ja vertailla hintoja. Etsin aina uutuuksia ja ostan niitä mielelläni kokeiluun, jos tuote on yhtään minun makuni mukainen. Pitkäaikaisimmat lukijat ovat varmasti huomanneet, että uutuuksien ostelu ja maistelu on mun ja anopin yhteinen harrastus varsinkin kesäaikaan mökillä! Herkkupäiväksi ostetaan usein herkku-uutuuksia ja viikolle sitten jotain terveellisempää. Viime viikolla löysin lähikaupan hyllystä Alpron uusia välipaloja, jotka ovat hyviä vaihtoehtoja rahkalle. Ostin heti maisteltavaksi kolme uutta tuotetta! Siskon tytön pääsivätkin sopivasti mun kanssa pöydän ääreen näitä ihmettelemään eikä kukaan tainnut tyrmätä mitään näistä ensi istumalta.

Processed with VSCO with c1 preset

Maustamaton Alpro Go on

Tässä hyvä maidoton kasvipohjainen vaihtoehto rahkojen suurkuluttajille. Koostumus on paksumpi, mutta ei ihan niin paksu kuin rahkassa. Maku on suhteellisen mieto ja tykkäsin itse tästä mm. bataatti-linssikeiton pinnalla sekä välipalana mustikoiden ja pähkinöiden kera. Tämä tuote sisältää energiaa 71 kcal, hiilihydraattia 2,5g, rasvaa 3,6g ja (soija)proteiinia 6,2g per 100g.

Processed with VSCO with c1 preset

Alpro Go on passionhedelmä

Passionhedelmä on koostumukseltaan paljon jogurttimaisempi kuin yllä oleva maustamaton kaverinsa. Mieltäisin tämän enemmän nimenomaan välipalalle ja miksipäs ei vaikka smoothien sekaan. Jogurtin alta löytyi ihana kerros kirpsakkaa passionhedelmähilloa ja tästä tuli heittämällä mun suosikkituote! Kiva lisä esimerkiksi viikonloppujen aamupalalle. Tämä tuote sisältää energiaa 84 kcal, hiilihydraatteja 8,5g, rasvaa 2,9g ja proteiinia 5,2 per 100g. Sisältämänsä sokerin vuoksi en ehkä käyttäisi päivittäin.

Processed with VSCO with c1 preset

Alpro Go on mustaherukka

Mustaherukassa koostumus on myös jogurttimainen ja pohjalta löytyy aimo annos herkullista hilloketta. Tämäkin on todella hyvän makuinen, mutta näistä kahdesta maussa vie voiton passionhedelmä. Kiva lisä tämäkin vaikka viikonloppujen aamiaiselle. Ravintoarvot ovat aika lailla samat kuin passionhedelmässä.

Processed with VSCO with c1 preset

Lisää tuotteista voit lukea täältä. Ainesosaluettelo teitä kiinnostaa ainakin 😉

Oletteko jo maistaneet näitä tuotteita ja mitäpä olitte mieltä? Oletteko löytäneet kauppojen hyllyltä jotain sellaisia uutuuksia, joita kannattaisi ostaa ja maistaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.