Hae
Palasia Arjestani

Välillä jotain muuta

Processed with VSCO with c1 preset

Arki on ollut jotenkin normaalia kivempaa tällä viikolla. Pitkillä vapailla on varmasti oma osuutensa, mutta luulen uudenlaisen päivärytminkin auttavan asiaa. Eilen kävelin töihin ja päivä alkoi sillä tavalla varsin mukavissa merkeissä. Tänään menin uuvuttavan ja kiireisen työpäivän pääteeksi suoraan salille. Vaikka treeni ei mikään maailman paras ollutkaan niin tykkään tästä fiiliksestä,  kun illalla ei ole kiire tehdä miljoonaa asiaa yhtä aikaa. Aikaisemmin tukin crossfit-treeneistä puoli seitsemän jälkeen kotiin ja aloitin ruuanlaiton ja muut rumbat siihen päälle. Tänään olin jo neljältä treenini tehnyt ja nyt istun sohvalla ja naputtelen tablettia vatsa täynnä  banskulettuja! Mies meni tytön kanssa uimaan, joten mulla on pari tuntia aikaa tehdä just sitä mitä huvittaa 😉

Processed with VSCO with c1 preset

Aika usein tänne blogiin päätyy vain ne treenijutut ja muu elämässä tapahtuva jää pikkusen vähemmälle, mutta on mulla muutakin elämää. Uskokaa tai älkää! Viime päivinä olen yrittänyt ihan tietoisesti jättää kiireen pois ja antanut itselleni luvan tehdä kivoja juttuja ikävien pakollisuuksien sijaan. Mitä ne mun kivat jutut on sitten olleet? No ruuanlaittoa, hyvien kirjojen lukemista, kukkien kanssa puuhastelua ja parvekkeen järkkäämistä kesäkuntoon. Monelle muulle juuri nämä voisi olla ikäviä ja pakollisia, mutta itse olen nauttinut pienistä puuhasteluistani suunnattomasti. Mulla on tällä hetkellä luettavana kaksi kirjaa, joista Kepler on jännittävä kuin mikä! Kiero Cassin Valinta taas on vähän kevyempää luettavaa, mutta tempaisee juonen mukaan heti ensi sivuilta. Valitsen näistä kahdesta aina fiiliksen mukaan iltalukemista ja aika lailla fifty fifty on menty tähän mennessä! Eilen luin Kepleriä, joten tänään voisi olla taas Valinnan vuoro 😉 Oletteko lukeneet näistä kumpaakaan?

Työn alla tällä hetkellä.

Työn alla tällä hetkellä.

Parvekkeelta raivasin jo osan talven aikana kertyneistä kamoista pois, mutta vielä riittää urakkaa siinäkin. Harmittaa kun mies ei yhtään tykkää tuosta partsin nurkassa nököttävästä Ikean stockholm-matosta yhtään, joten se on ihan juotavna kuljeksimassa nurkissa. Pitäis laittaa varmaan myyntiin. Toi meidän parveke on melkoinen rytökasa vieläkin, mutta mulla on kuulkaas hienoja suunnitelmia kesän varalle! Mä niin tahtoisin parvekekasvihuoneen, mutta en tiedä riittääkö rahat tänäkään kesänä siihen….No, jotain keksin kuitenkin. Monivuotisilta kukilta leikkelin kuivuneet varret pois ja kohta puoliinhan niitäkin saa alkaa kastelemaam ja odottamaan uusia kasveja. Ostin parvekkeelle narsisseja väriä tuomaan ja pikku hiljaa hankin kukkia sinne enemmänkin. Mä oon tämmönen kukkafriikki 😀 Josta tulikin mieleen, että ensimmäistä kertaa elämässäni sain kaksi orkideaa kukkimaan kaupasta oston jälkeen. Toisen näistä lähikaupan setä oli jo heittämässä roskikseen, mutta viime hetkellä pelastin reppanan ja sain sen vielä kukkimaankin!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Mitäs te teette sillon kun teette jotain kivaa. Treenaamista ei siis lasketa! Mitä se teidän kiva pitää sisällään?

8 kommenttia

 1. Laura K. kirjoitti:

  Pakko varmaan sanoa blogien lukeminen :D. Se kun voi uppoutua teksteihin ja imeä inspiraatiota itseensä, niin se on parasta :)!

  • Jonna kirjoitti:

   Se on <3 vielä kun olis enemmän aikaa niin vois selata ihan ajan kanssa blogeja. Mutta itsehän minä ajankäyttöni valitsen!

 2. Moona kirjoitti:

  Mulla on myös yöpöydällä useampi kirja, ja sitten valitsen iltaisin fiiliksen mukaan, mitä luen 😀 Tällä hetkellä sieltä löytyy yksi Harry Potter, virolaista nykykirjallisuutta ja mindfulness-opus 😀 Tasapainoinen kokonaisuus! Lukeminen on kyllä niin kivaa, se on sitä jotain kivaa. Valitettavan vähän tulee luettua romaaneja, yliopisto-opiskelijana joutuu lukemaan niin paljon muutenkin, että harvoin tekee mieli rentoutua lukemalla vielä lisää… Mutta lomalla! Ja ennen nukkumaanmenoa, uni tulee varmasti 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Mä voisin lukea tuntikausia päivässä. Mulla on koko ajan pino lehtiä kesken ja lisäksi aina vähintään pari kirjaa 🙂

 3. henna kirjoitti:

  Hevosten kanssa touhuilu on mulle vastapainoa töille ja treeneille. Kotona rentoudun läppäri sylissä ja kivoja hömppä ohjelmia katsellen 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oi että, olispa kiva päästä pitkästä aikaa ratsastamaan! Siitä on jo jokunen vuosi aikaa kun olen hevosen selässä viimeksi ollut 😉

 4. Katja.H kirjoitti:

  Siis onks toi se ikean valkomusta raidallinen matto? Jos jossaa vaihees innostut sitä myymään ni laita viestiä.Jos se edelleen on sisäkäyttö kelpoinen ja teillä turhan panttina ni meiltä se saattais löytää uuden kodin?

  • Jonna kirjoitti:

   Joo on! Ja ihan sisäkäyttöinen se on. Pesu ehkä tekis terää, mut muuten varsin siisti. Mä yritän vielä survoa sen jonnekin meille, mutta huonolta näyttää. Ei ole kuulemma mieluinen miehen jalkojen alla…aaargh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.