Hae
Palasia Arjestani

Fitnesskissojen keskellä

Processed with VSCO with c1 preset

Mä oon päässyt aika hyvin tällä viikolla treenaamaan. Into on kova ja yritän kaikin voimin kuitenkin pitää järjen päässä ettei homma mene yli. Oon tälle viikolle mahduttanut useamman salitreenin, intervallilenkkiä (tänään suoraan sängystä), kevyemmän lenkin ja kotitreeniä. Tälle päivälle on tiedossa vielä kotitreeniä ja lihashuoltoa. Yritän pitää fokuksen koko ajan olkapään kuntouttamisessa ja kropan toimintakyvyn ylläpitämisessä. Salilla näkee kuitenkin koko ajan niin paljon kovassa kunnossa olevia mimmejä ja kundeja, että ajatus karkaa välillä väkisinkin omaan peilikuvaan.

Processed with VSCO with c1 preset

Kun vaakalukema alkaa näyttää jo aikoimoisia lukemia, mutta en tunnusta kuitenkaan lihoneeni. Tai ehkä vaan en huomaa sitä? Enivei, en voi kieltää etteikö olis mukavaa olla kovemmassa kunnossa ja pienemmissä rasvoissa, mutta olisinko tämän onnellisempi saavutettua sen? En usko. Näitä pohdintoja käyn aina silloin tällöin ja aina lopputulos on sama. Haluan treenata aktiivisesti mahdollisimman kovaa, mutta haluan syödä näin niin kuin olen syönyt tähänkin asti. Syön aina kun on nälkä ja just sitä mitä tykkään. Viikolla siististi ja viikolla rennommin. Leivon paljon ja teen herkkuja viikollakin. Terveellisempiä versioita tosin. En ole valmis luopumaan omasta elämäntavasta vain sen takia että näyttäisin paremmalta. Varsinkaan kun viihdyn omassa kropassani varsin hyvin. Treenaaminen on tällä hetkellä mulle erinomainen keino purkaa työstressiä ja se riittää mulle.

Kävin eilen tekemässä hyvän selkätreenin. Olkapää ei tykännyt ylätaljasta, mutta oikeastaan kaikkea muuta pystyin tekemään kivuitta. Tenniskyynerpää taas estää kulmasoudut, kun en pysty puristamaan vasemmalla kädellä kunnolla tankoa. Pientä kikkailua tämäkin treeni taas vaati, mutta onneksi powerfitillä on todella laaja valikoima laitteita. On vara mistä valita! Treenin loppuun tein vielä pienen 10 minuutin hikijumpan, jossa joka toisella minuutilla 15 boksihyppyä ja joka toisella 15 kahvakuulaheilautusta pään päälle. Kivasti tuli hiki ja sykkeet nousi 140 paremmalle puolelle.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Youtubesta löysin vielä muutaman videon crossfit treeneistä. Tuon surullisen kuuluisan chest to bar treenin jälkeen olkapää kipeytyi taas uudelleen. Onneksi ei niin pahasti kuin tammikuussa, mutta semitulehdus siellä taitaa taas olla päällä… Nyt vaan rauhassa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *